Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 240
Дано да прочетат това което ще напиша!!!Това,че измамихте и без това изстрадалите Български граждани правили ви щастливи,по добре ли ще живеете сега с паричките на хората.Това,че дадохте надежда на хората и после ги измамихте правили ви щастливи?Навярно сигурно ви прави щастливи,сега ще си харчете паричките,и ще се надсмивате на наивността на хората.Но едно да знаете,всеки си намира майстора един ден,за всеки идва Видов ден!!!Харчете ги със здраве,а ТОЙ си знае работата,Амин!

# 241
Ooo господ знае за какво ще изхарчат парите....негодници

# 242
От мвр ми казаха да пуснем жалба в криминална полиция.да не оставяме нещата така.може да сме наивни но не нека и те си платят за измамите.нека се обединим всички

# 243
как да се свържем с криминалната полиция

# 244
В районото управление ще ти обяснят. На мен те ми казаха да постъпя така.и мисля в търново да видя дали има и ще пусна утре

# 245
Кога и как ще бъде убединяването? Моята приятелка и тя ще се включи. Че и тя като Вас изгоря.

# 246
то всички изгоряхме ас незнам някои да е взел карта

# 247
Сега понеже много пиша са ми звъняли от англииски номер,ще го напиша след малко.По имейла ми защото започва с nala25 са се сетили като са прочели потребителското ми име тук и са взели номера ми от формуляра дето съм кандидатствала.Това значи че вече са на тръни.

# 248
Ако може и на мен да звъннат,нямам търпение да ги чуя...0885459363 ми е телефон

# 249
+447440090343Това е номера от който са ми звъняли,докъто бях в поликлиниката и телефона ми остана в колата.

# 250
Вдигнами някаква жена,не е от тези с който съм говорил от юдит кард

# 251
Ох и аз ще следя, че вече не знам. А този телефон сигурно ли е, че е техен? А и още нещо се сетих. Някой тук беше писал, че има приятел в службите и могат да ги проверят и да ги намерят.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 17:06 от isabella13

# 252
Аз нямам познати с англииски номера.А какво ви казва тази жена,защото аз не звънях на номера.

# 253
Аз нямам познати с англииски номера.А какво ви казва тази жена,защото аз не звънях на номера.
хора АЗ случайно попаднах на форума ви но днес си получих картата и си харча спокойно и тегля нормално от виконт ми я донесоха в 16:30 незнам за вас но ми се струва  че тук има доста неграмотници

# 254
Разбира се,че са те.Опитват се да ме сплашат,но незнаят с кой си имат работа.Аз полиция няма да им пращам,а една костинбродска наказателна бригада да се гаври с тях по най - бруталния начин.Само се разбере кои са и някой да ми каже.

Общи условия

Активация на акаунт