Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 255
Получил си маймуни. И я се виж как пишеш.

# 256
Аз нямам познати с англииски номера.А какво ви казва тази жена,защото аз не звънях на номера.
хора АЗ случайно попаднах на форума ви но днес си получих картата и си харча спокойно и тегля нормално от виконт ми я донесоха в 16:30 незнам за вас но ми се струва  че тук има доста неграмотници
Човек като си я получил снимай я. И качи снимката тук.

# 257
и договора да снима даи малко по подробни доказателства

# 258
Моля ви всички чакаме с надежда... на мен ми е много важно

# 259
И той целия да се снима за още по сигурно.

# 260
Айде и този се покри. Даде надежда на хората и край. Да снима картата, договора  (и ако може и картата в банкомата-но ако не ще го преживеем)

# 261
  • София
Миро82, не наливайте масло в огъня.
Мултиакаунтинга във форума е забранен.

# 262
моля ви ако е вярно даите доказателсва

# 263
Явно човека се забавлява с нашето нещастие....подиграва ни се

# 264
Явно човека се забавлява с нашето нещастие....подиграва ни се
нещо май някой трие това което пиша

# 265
Как таKа???

# 266
Миро82, бъдете така добър да снимате картата и без фотошопа да играе, защото да не се окаже че сте от групата на юзит

# 267
Абе хора не му вярвайте на този.Само си удължавате агонията.Клип трябва да качи в цял ръст,с картата в ръка и да прочете договора.Те до утре и договор ще напишат,а и пластиката на картата може да им направи някой.Заблуждават ви,за да не предприемате нищо.Така печелят време,за да си прикрият следите,макар,че сайта им минава през 5-6 немски сайта и е ясно,че там са вършили всичко.

# 268
Права си nala25. Има начини и ще бъдат открити-сигурна съм. ДАНС съм сигурна, че даже следят случая.

# 269
Ще ги открият чрез другите сайтове.Още повече всички те имат телефони,независимо на кой са картите.Ще ги намерят,колкото и време да отнеме.Аз не съм платила,но ако искате ще си дам телефона дори в полицията,защото само на мен звъняха от англииския номер.

Общи условия

Активация на акаунт