Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 270
Ми не е вярно това - 3 са Миро82. Излиза на всеки под аватара. И вместо да спорим с публикациите можеш да помогнеш и да пуснеш доказателство. Ако не желаеш и увърташ с колко публикации имаш, означава, че ни се подиграваш и трябва да ти споделя, че има Господ.

# 271
Абе вече ме дразните Миро ходи се скрий някъде че ми е черно вече от такива...мощенници такива не ви е срам как се гаврите с хората.Някой са си дали последните пари с надеждата за едно временно облекчение с тази карта а вие се гаврите....Това си е наглост пууууу

# 272
Писах му на този господин на лично съобщение да ми прати снимки на картата и договора щом му се трият публикациите. Но отговор все още нямам. Явно е един от тях. Нямам думи вече

# 273
За съжаление си права Alexandra Filipova. Даже аз ги взех на заем. Трябва и да ги връщам. Хем не се връзвам на такива неща и ето, че чак да ти се подиграват и в лицето - "вече даже си ги харча"... Те ще ги хванат, тогава ще ги питам. Има такива случаи много разкрити. Аз се посъветвах с някои хора. Живи и здрави да сте!

# 274
Миро 82 е влизал с друг акаунт преди това,ако прочетохте написаното от An Mary на 18-та страница.Бил е kaymet или ideal farm предполагам.

# 275
Ясни са работите значи!

# 276
Е аз още си чакам снимките. Но мяй с чакането се си остана. Явно му е забявно на този с чуждото нещастие. Да върви да си похарчи въшките.

# 277
Здравейте, и аз бях на косъм да им пратя на тези мошеници пари, бях Акаунт Мениджър 7 години и съм бил и в трите мобилни оператора. Ще се опитам да разбера дали има някакво инфо за този номер и на чие име е бил взет. Според мен обаче трябва да се пусне колективна жалба в прокоратурата за да се занимават и те със случая. Много искам да ги намерим, защото се подиграват с хората и то с хора, накои от който със сигурност нямат пари и са дали последните си за тази глупост наречена Юзит Карт. Ще задействам всички възможни връзки, който имам да стигнем до имена вече съм говорил със шефовете и на 3-те мобилни оператора. Все пак има и международни споразумения за роуминг между всички оператори и дали са в БГ, Англия или Германия пак ще ги открием. Сега важното е да има масови жалби към прокоратурата, за да може да се направи досъдебно прозиводство, след това като са ясни кои са ще може да се екстрадират обратно в БГ ако не са тук в момента.

# 278
И аз мисля,че операторите ще си свършат работата.Дайте и този номер,от който звъняха само на мен +447440090343

# 279
Абе нямам думи..ще се разкрият нещата но бавно за съжаление

# 280
Здравейте аз го записах този номер и утре ще дам и него, силно се надявам да има резултат и тези измамници да бъдат начерин. Някъде по-назад имаше болна жена, която е платила за тази карта. Нямам думи колко ми е гадно и как някои хора са дали и последните си пари с надежда, затова дори вън от системата на млбилните оператори пак използвам всички мои връзки с надежда да успеем да стигнем до тези измамници.

# 281
Здравейте и аз им звъня от сутринта обаче нищо заето ми дава а този номер 0899471704 сутринта го включиха звънях упорито няколко пъти ми затваряха накрая го изключиха и аз им пуснах пари ама от началото още си бях 50 на 50% че ще стане нещо такова много лошо се изгавриха с много хора

# 282
До Миро: А какъв е проблема да се снима договора и картата? Защо трябва да идва жената до вас? Нещо не разбирам. Ако има такова нещо - докажете. Виждате че сме изнервени и нещата ако не са така както твърдите отиват на зле за измамниците.

# 283
 Banghead Banghead Banghead ignore2 censored    лъжииииии,лъжииии и пак лъжи амън от вас бе...

# 284
Към Миро: Добре братовчедите ми са от Костинброд, както казвате. Ако е удобно да се видите и да им я покажете?

Общи условия

Активация на акаунт