Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 874
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Добре дайте пример за работа на човек на 31 с 2 различни образования и английски език!

# 166
  • In the shadows of my mind
От космонавт до земеделски производител  Grinning Много широк въпрос. Какво образование, какви умения, освен образованието, опит, насоки, нещо?

# 167
Ами опит 6 години , Технически сътрудник, Публична администрация магистър, машинен инженер бакалавър...
Остава и тук да си пусна цялото Св, не ставам за космонавт  ooooh!

# 168
Дадос, дипломите ти..... как да ти кажа.... не важат вече.... защото не си работила никога тези неща, а са минали повече от 5 години.

# 169
Машиностроене в България няма, куп административни позиции, Селика ти ме докара някоя изветряла бе. А за публичната администрация не знам, изобщо не знам къде имам шанс!  Cry
Съжалявам че ви занимавам с мен.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 20:26 от Анонимен

# 170
  • In the shadows of my mind
Съветвам те да направиш следните неща:
- дай си ясна сметка какво умееш, в какво си добра - знания, умения, опит.
- определи с какво искаш да се занимаваш.
- съпостави горните две - задай си въпросите "Какво мога и какво искам".
Ако това, което искаш, покрива уменията ти, проблем няма Simple Smile Прегледай внимателно СВ-то си, както и помисли как се представяш на интервюта. Ако си подходящ кандидат, но не те наемат - явно не можеш да се продадеш. Прочети в интернет съвети за интервюта и т.н.
Ако това, което искаш, не го умееш, помисли за стажове, много фирми го предлагат. Помисли как да придобиеш знания и умения. Трябва да си реалист и да търсиш златната среда - нещо, което ти е познато и за което имаш знания и умения. Никой работодател няма да гледа сериозно на изстрели в пространството. Беше писала, че си ходила и си правила палачинки пробно  Shocked Кое от образованието ти и опита кореспондира на подобна длъжност?

# 171
За стажове ми е късно, както и да е няма да Ви занимавам, а за палачинките, прецених че мога да се справя, и отидох, и друго искам да добавя, Вие си мислите че ей така кандидатствам - не е вярно, преценявам всяка една позиция, чета я, и ако не им хареса ли си кажа ,че не мога да се справя не кандидатствам!

# 172
Хобито и е готвене. Не че искам да отговарям вместо Дадос, но ми омръзва да се задават едни и същи въпроси, на които тя не отговаря.

# 173
  • Другата България
Дадос, много объркано пишеш, момиче, така ли и приказките ги редиш по интервютата?

# 174
  • София
L'Agent[/b], Сега погледнах обявата и не мисля, че може да е по-нормална. Не разбирам какъв е проблемът. Адсоуб акробат е програма като Уърд, да речем... нищо нередно.А след като прочетох обявата, всъщност оснъзнах, че по-скоро позицията е "работа с клиенти", отколкото преводач. Редактор не е изобщо. Щото да редактираш документи, не е "редакторска" работа в смисъла на редактирането на статии.

Адоба го написах ей-така, съжалявам.
Проблемът е, че заглавието на обявата е за преводач и редактор, а после се оказва че е за офис-асистент.
Не е проблем да си офис асистент, но ако те натоварят и със сериозни юридически преводи, става проблем.
Просто е 2в1. Нищо странно за БГ де.

# 175
Не, Мери, не, отчаяла съм се!
Селика , след като останах без работа , хобито ми се изпари!
Няма значение, благодаря Ви!

# 176
Ами опит 6 години , Технически сътрудник, Публична администрация магистър, машинен инженер бакалавър...
Остава и тук да си пусна цялото Св, не ставам за космонавт  ooooh!
Здравей, Дадос!
От този пост не можах да разбера 6-те години като Техн. сътрудник или като Маш. Инженер ги имаш или общо от двете newsm78.
Аз също съм Маш. Инж. но Магистър със специалност Подемно-тратспортни и пътностроителни машини, но до момента по тази специалност не съм работил много.
Основно съм работил по образованието ми от Техникума -Експлоатация и ремонт на автомобили и кари.От маш. инжен-ство не владея нито Аутокад нито нищо подобно, но това образование много ми е помогнало в автотранспорта.Знам англ. и немски Съвсем Начални нива.
На много места се търсят специалисти като теб-примерно пълно е с куп фирми търгуващи с Метали.
Или сигуно ще ми кажеш,че не правиш разлика между винкел и П-образен профил или между ламарина и тел, или между мм. и см. bouquetИ с този Англ. език направо се чудя КАКВА е причината досега да не сате Лапнали Сумати фирми?Просто не мога да разбера къде етолкова голям Проблемът???? newsm78 Sick #CrazyУспех  ти желая все пак! bouquet bouquet bouquet

# 177
Dados, след като си завършила публична администрация, че и английски знаеш, според мен секретарка, офис асистент, деловодител, фронт офис работа с клиенти. Нещо от сорта са подходящи за теб. Английският ти на какво ниво е според теб?
Не се отчайвай толкова лесно, промени нещо в себе си - прическа, стил на обличане, походка... Не е лесно, но не е невъзможно. Купи си костюм, дори и втора употреба, ходи с него на интервюта.
Ще изкочи нещо, въпросът е да не се държиш на интервюто все едно ти е от огромна нужда и си отчаяна. Работодателите не харесват такова поведение...

L'Agent , не се учудвам. На такива обяви съм се нагледала..... Да имаш магистратура и специализации, ако може и в чужбина + 2-3 езика, 10-ина години опит и накрая ....... hahaha

# 178
td, Дадос е работила 6 години като технически сътрудник, но... "технически" е силно казано, според мен. Просто офис сътрудник в компания.
Натали, учудваш ме с този коментар, защото си мисля, че си от тази, които най-добре познаваме Дадос.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 05:58 от celika

# 179
  • София
Дадос, с това образование и опит те виждам като офис асистент в някоя фирма, която внася машини, части, инструменти, такива работи. Има много такива.

На мен хич не ми се ще да работя като офис асистент, та не се и оплаквам. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт