Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 965
  • 749
  •   1
Отговори
# 270

Дадос, до каква степен боравиш с офис пакета?

Много добро познаване, и който твърди че няма да отговоря, не е познал.  Whistling

# 271
  • Другата България
 hahaha
Браво, доста изчерпателен отговор, сигурна съм, че Защо ме търсиш ще е удовлетворена от него.
Ако и граматиката оправиш, наистина ще е съвсем куул.

# 272
  • In the shadows of my mind
Нека променим тематиката от последните няколко стрници  Peace
Следващата седмица ще подписвам договор и се чудя има ли някаква специфика или нещо, към което да подходя внимателно и да съм много предпазлива, при положение, че подписвам към рекрутърската фирма? Няма да подпиша без да прочета всичко и да уточня нещата, които са ми подозрителни/неясни, но все пак, ако има някой с опит Simple Smile

# 273
  • София
Нека променим тематиката от последните няколко стрници  Peace
Следващата седмица ще подписвам договор и се чудя има ли някаква специфика или нещо, към което да подходя внимателно и да съм много предпазлива, при положение, че подписвам към рекрутърската фирма? Няма да подпиша без да прочета всичко и да уточня нещата, които са ми подозрителни/неясни, но все пак, ако има някой с опит Simple Smile
Имаш ли възможност да поискаш предварителен договор който може внимателно да прочетеш и обмислиш

# 274
  • София
Жозелин, аз си изпатих от това, че имаше предизвестие за напускане в полза на работодателя дори по време на изпитателния срок (2 месеца при това). Гледай за такова условие.

Относно Сензата и на мен ми е чудно, че пускат една и съща обява буквално 2 пъти в месеца поне от 3 години с малки изключения. Толкова ли не могат да намерят човек? Най-малкото от любопитство ми е интересно да разбера какво толкова очакват от служителите си?

# 275
От гледна точка на тъмния шрифт - няма за какво да го мислиш. Както си написала - чети внимателно, както би прочела ТД с която и да е фирма - посредник или не. Основно се гледат срокове и цифри Simple Smile Успех!

# 276
Чела съм за договори, според които, ако си изкарал някакви квалификации във фирмата и напуснеш по-рано от 2 години, трябва да заплатиш стойността на съответното обучение. На завишена сума разбира се. Така, че евентуално чети за такава клауза. Не съм се сблъсквала лично.

Коя длъжност на Сензата се върти често? В джобса имат обявени над 10 различни позиции - икономически, инженерни и в производство. Не съм ги засичала  преди, защото отдавна не съм търсила работа. Ще ми бъде полезно да знам къде е текучеството.

# 277
  • Другата България
Нека променим тематиката от последните няколко стрници  Peace

Дева беше подписала такъв договор съвсем наскоро.
Можеш да я попиташ.

# 278
  • София
Не зная дали има текучество или не са назначили човек, но от 3 години търсят инженер качество.

# 279
  • Сф
Преди няколко години имах предложение от Сенсата, което отказах. Парите бяха средна хубост (според моите виждания,на някои ще им се видят много), но самата позиция не ме спечели окончатешно. По- скоро офертата им я използвах пред тогавашната ми фирма, за да им поискам контраоферта  Mr. Green

# 280
  • София
Какво ви предложиха и за какви пари, ако не е тайна?

# 281
  • Сф
Позицията май беше за въвеждане на поръчки с англ. език. Има ваучери, но без никакви други придобивки. Пълни осигуровки.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 21:29 от Miraj*

# 282
Бруто? Несериозно е.

# 283
  • София
Не са много, а предполагам са търсели перфектен английски език.

# 284
Лично аз кандидатствам в Сенсата  за позиция в Транспорта и досега не съм забелязал да се търси човек за такава длъжност там.

Общи условия

Активация на акаунт