Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 866
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата ми да се сресва лесно и  без скубене.

# 61
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата ми да е красива и добре поддържана.

# 62
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото сестра ми има много дълга коса и с тази четка ще и е много по- лесно да я поддържа !  Hug

# 63
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, за да съм сигурна, че полагам най-добрата грижа за косата си.

# 64
  • Бургас
Имам нужда от четка за коса Dessata, за да разресвам сутрин без дърпане малката си Рапунцел преди да отиде на градина.

# 65
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам да полагам най-добрата грижа за нея.

# 66
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото винаги избирам най-доброто и качественото в грижата за своята коса, което предполагам е и тя.

# 67
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото ще е най-доброто, което мога да подаря на косата си!

# 68
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото... косата ми е и тънка, и чуплива, и гъста, и заплитаща се, и силно капеща...а сресването и е едно мъчение! ooooh!

# 69
Ще бъде от полза за големите ни коси - моята и на двете ми дъщери (едната къдрокоса).

# 70
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми обича красотата.

# 71
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото харесвам и обичам косата си и искам най-доброто за нея  Hug

# 72
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото не съм пробвала такава четка и искам да видя дали наистина  е толкова добра, колкото казват.

# 73
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам тънка и чуплива коса, която искам да разресвам с лекота и без скубане. Grinning

# 74
Искам да си разрезвам косата без проблем и без късане, а тази четка ще ми свърши работа. Пробвала съм я, но ми идва скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт