Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 868
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам една малка фризьорка, която много обича да прави прически на себе си и на майка си, след което косата е непоправимо заплетена  Mr. Green.

# 76
  • Бургас
...защото искам да поглезя косата си.

# 77
  • Чукарландия
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото не скубе, разплита дължините идеално, масажира приятно и не дразни скалпа.  Hug

# 78
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото ще ми е много по лесно ежедневното сресване на косата на дъщеря ми.Чувала съм много добри отзиви за четката и ще се радвам да я притежаваме. bouquet

# 79
  • софия
Дъщеря ми има гъста и къдрава коса. Разресването и е истинско предизвикателство. Имаме нужда от четка за коса Dessata

# 80
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и се заплита много лесно  Peace

# 81
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се нуждае от най-доброто.

# 82
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото бих опитала да реша косата на дъщеря ми без да изпитва ужас.

# 83
  • При децата ми
Имам нужда от четката Dessata, защото косата ми е суха гъста и лесно се заплита. Освен това косата на дъщеря ми ужасно се заплита. Разресването всяка сутрин е трудно. Четката ще е най-доброто решение за нашите коси! Simple Smile

# 84
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е тънка, чуплива и много лесно се заплита, за съжаление, дъщеря ми има сходна коса и категорично отказва да се сресва сутрин преди училище, надявам се с четката за коса Dessata тези проблеми да приключат и да поглезим косите си Simple Smile

# 85
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото...“
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам да имам най-добрата грижа за косата.  Peace

# 86
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото мисля че е време да поглезя както мен,така и косата си.

# 87
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото тя е всичко,  от което имам нужда/нежност, внимание, лекота, спокойствие, любов/.

# 88
  • In The Middle Of Nowhere
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам нужда да реша косата си с най-доброто:).

# 89
  • Кюстендил
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам тънка коса, която много лесно се накъсва, а много често част от нея остава по обикновената ми четка за коса.

Общи условия

Активация на акаунт