Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 873
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Младост
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото най-лесно ще ми разреши косата.“

# 91
  • Пловдив
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се нуждае от качествени продукти!

# 92
  • Хасково
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото с обикновенна четка , косата ми се накъсва !

# 93
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото съм чела, че това са най-добрите четки за разресване на заплетените коси като моята. Simple Smile

# 94
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото всичко, което съм чувала за нея е страхотно! omm

# 95
  • София/Стара Загора
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми заслужава най-доброто!

# 96
  • на пясъка при черупките от миди
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото... косата ми е тънка, предполагам за това се преплита ежедневно. Обикновен гребен/ четка освен, че ми я скубе, направо си ми я накъсва  Tired Надявам се да имам възможността да ползвам четка Dessata  Mr. Green

# 97
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Имам нужда от четката за коса Dessata, защото ще улесни разресването на моята дъщеричка, която е къдрава и се борим много, особено след баня.  Simple Smile

# 98
Имам нужда от четка за коса Dessata и за дъщеря ми, чиято коса се заплита често...

# 99
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото Dessata e приятел на косата! Grinning

# 100
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото разресването на дълга коса е голямо предизвикателство, а аз обичам да си глезя косата с най-доброто! Simple Smile

# 101
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам дълга и много гъста ,коса ,която колкото и да е вредно ,трябва да разресвам поне по 4 пъти на ден ,за да избегна така честото и заплитане .

# 102
Имам нужда от четка за коса Dessata за дъщеря ми, защото тя има много дълга, гъста и къдрава коса.

# 103
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото за първи път имам дълга коса и лесното разресване, не цъфтящите краища, нежния масаж  биха ме накарали да я задържа и да се чувствам различно.

# 104
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и къдрава, напоследък суха и много се заплита и има нужда от специална грижа.

Общи условия

Активация на акаунт