Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 876
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
  • На ръба..
Имам нужда от Dessata, защото качествените гребени и четки са важен елемент, за здравата и блестяща коса, а Dessata не само перфектно пасва на ръката, но и сресва косата перфектно, без скубане и нараняване на косъма.  Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 106
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се къса  с обикновена четка и имам нужда от нежна и щадяща косъма и скалпа четка, с която смятам, че сресването ще бъде удоволствие.

# 107
  • СОФИЯ
С Dessata ще доставя удоволствие на косата.Ще бъдем доволни и аз и моята дъщеря с дълги коси.

# 108
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се заплита често и се нуждае от четка, която не я къса и уврежда.

# 109
Имам нужда от четка  Dessata  защото е най - нежната четка а освен това има страхотен и свеж дизайн което ще превърне в удоволствие и забавление ресенато на косата на дъщеря ми която стига до кръста.

# 110
Имам нужда от четката за коса Dessata,  защото имам чуплива коса,  която се заплита,  а ресането с обикновена четка я накъсва.

# 111
Звучи впечатляващо, бих пробвала с удоволствие. Ресането на къдрава, непокорна и заплитаща се коса е изпитание. Да, имам нужда от тази четка.

# 112
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото нямам абсолютно никакво време да полагам каквато и да е грижа за косата ми...Случва се да не мога да я среша 2 дни,изпитвам ужас само като погледна четката за коса...

# 113
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е къдрава, заплита се и се сресването ми е голям проблем.

# 114
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото това перфектното решение за всеки тип коса Peace

# 115
  • Пловдив
 ...защото имам къдрава коса и ресането ще престане да е кошмар. Laughing

# 116
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata защото косата ми заслужава и получава най-добрата грижа.

# 117
Имам нужда от четка за коса Dessata защото косата ми заслужава да получава най-добрата грижа.

# 118
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото обичам косата си.

# 119
Имам нужда от Dessata, защото качествените че четки и гребени са изключително важни за това косата да бъде здрава и блестяща,(много хора гледат с пренебрежение към това с какво решат косата си и мислят,че е без значение,но има огромно такова) ,Dessata е удобна и практична  и в същото време сресва косата идеално, без да наранява и скубе косъма.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт