Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 880
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защотопо никакъв начин не успявам да среша тънката, чуплива косичка на дъщеря ми.

# 121
  • София
Имам нужда от Dessata, защото косата на дъщеря ми ще се сресва по-лесно.

# 122
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото старата ми четка вече е изхабена и за боклука!

# 123
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам малка дъщеричка та 1г и 10 месеца и като всяко момиче не обича да я скубят , а понякога и спрейчетата за разресване не помагат! Sad
А с тази четка без да и увреждам косичката ще я сресвам без да я скубя и без да я боли. Peace
А може тайничко и аз да я използвам...  Blush

# 124
  • Пловдив
Имам нужда от четка за коса Dessata, за да стане косата ми красива Simple Smile

# 125
Нуждая се от четката Dessata,защото тя ще се грижи за моята коса

# 126
Бих подарил на жена си, защото има много буйна и красива коса!!

# 127
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и се заплита много лесно, а с такъв тип четка разресването е бързо и безболезнено.  Simple Smile

# 128
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото...“
Защото без Dessata не мога да си среша косата!;)
Отговор от Никол на 6 години:)

# 129
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата ми да е разкошна и знам, че с нея ще бъде такава!  Heart Eyes

# 130
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата на дъщеря ми да бъде обгрижвана деликатно и без скубане.

# 131
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото проблемната ми коса заслужава най-доброто!

# 132
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам най-после разресването да е лесно и приятно без скубане.  Peace

# 133
Имам нужда от четката, защото косата много ми се заплита, а с тази професионална четка косата ми ще бъде повече от перфектна.

# 134
Имам нужда от четка за коса Dessata,защото обичам косата си!

Общи условия

Активация на акаунт