Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 123
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • оттам, откъдето започва България
Аз ти писах и в лидълската тема, че повечето, които са го ползвали, не са доволни. Лично аз не съм го пробвала.

# 46
  • в огледалото на живота
праха за цветно на лидъл maxi trat хубав ли е? понеже цената му е доста добра 25 пранета за 4.99
Боклук!Изпробван....
 Sick
Не си хаби средствата...

# 47
Здравейте! Ще си задам въпроса тук защото знам, че има компетентни съфорумки Hug
Току що се сдобих с тази пералня
http://www.technomarket.bg/peralni/hotpoint-ariston-wmf-923-eu-09144256 обаче няма упътване на български ooooh! и  друго първия път предполагам трябва да я пусна празна, но на каква програма?

Здравей, аз имам модел 902 от края на ноември миналата година. Пералнята ти има отделна програма за почистване. ако се вгледаш в панела на отделението за прах има два знака - на единия от тях пише "Auto clean" - това означава, че има отделна почистваща програма. При мен почистващата програма се стартира не както обичайните програми, а чрез едновременно натискане на два бутона за 5 секунди (единият е бутон с нещо като леген със сапунени  мехурчета , а другият - бутона с ютия). Дозировката за почистващата програма е 10% от препоръчваното количество прах за нормално замърсени дрехи. Пише в упътването, че се препоръчва пускането на почистващата програма на всеки 40 изпирания. Аз вече два пъти пусках почистваща. Продължителността на почистващата програма е около 70 мин. . Аз също нямах инструкции на бг в окомплектовката, но в последния момент се сетих да си поискам и ми разпечатаха.
Пиши им на е-mail  и помоли да ти изпратят упътване на български.

Със здраве да си я ползваш дълги години. Аз съм доволна много, най-вече от огромния барабан и от това, че е много тиха.

# 48
Гес, има ли промяна в състава на Ариел за цветно? (Разбира се, ката се отчете, че е компактизиран)
Има. Нищо особено.

Няма значение кой ще те заклейми. Аз отдавна писах, че си правя такива смеси, но ги слагам 2 в 1 в мерителната чашка на течния и ги разбърквам.
Не смесвай праха и течния заедно. Праха зареждай горе, а течния - с мерителната чашка в барабана, но не ги смесвай.

Може и да съм си въобразила.. Но в 2 магазина го търсих (специално за това влязох) и нямаше.  newsm78

Да допълня само, че говоря за прах за бяло.
Прах Формил за бяло, който е в зелена кутия, вече не се предлага в България.

праха за цветно на лидъл maxi trat хубав ли е? понеже цената му е доста добра 25 пранета за 4.99
Не е хубав. Много ниско качество, по-зле и от Рекс и Бонукс. Не си харчи парите. Това се отнася и за другия им прах - Lel.

# 49
  • Sredets/Burgas

Не смесвай праха и течния заедно. Праха зареждай горе, а течния - с мерителната чашка в барабана, но не ги смесвай.

E, явно аз тук съм примерна ученичка... Grinning
Точно така правя - праха в чекмеджето, течния препарат вътре.
Обикновено в равни части от двете.

# 50
  • София
А капсулите които са с прах и гел? Защо не трябва да се смесват в барабана? Кава е разликата дали праха ще е директно в барабана или ще слезе с водата?

# 51
  • София - Рим и обратно
Предполагам, че Гес знае какво говори, като химик. Явно протича нежелателна реакция. Защо е нужно да се държим като деца?

# 52
А капсулите които са с прах и гел? Защо не трябва да се смесват в барабана? Кава е разликата дали праха ще е директно в барабана или ще слезе с водата?
Прахът и гелът на тези капсули са в отделни отделения на капсулата, а не са смесени.

Аз писах на didka pitka да не смесва прах и гел в мерителна чашка. Не съм писала нищо за барабана.

# 53
  • оттам, откъдето започва България
Разбрах, ще те послушам, не че го правя често, но съм го пробвала.  newsm10

# 54
  • Русе
Не е хубав. Много ниско качество, по-зле и от Рекс и Бонукс. Не си харчи парите. Това се отнася и за другия им прах - Lel.
Преди месец останах втрещена след като в един магазин за вещи втора употреба, внос от Германия и Австрия, видях кутии с този прах, 4 пранета за... представете си 3 лв. Не знам кой ще е луд да даде 3 лв. за този прах. Нямам представа Ариел или Персил в малките кутии колко струват, но все си мисля, че ще са под тази цена.

# 55
  • SF
Когато перете с течен препарат (Персил примерно), добавяте ли и омекотител?

# 56
  • Русе
Рядко пера с течни, но - да, добавям омекотител. Препарата не съдържа омекотител. Основно го ползвам за омекотяване и антистатичен ефект. Аромата ми е последната грижа. Не слагам само, когато пера якета.

# 57
  • SF
Ароматът ми е много важен. Обожавам дрехите ми да ухаят.

# 58

Добавям.

# 59
Ароматът ми е много важен. Обожавам дрехите ми да ухаят.
Омектител Сано Био е за тебе. Страшен аромат. Единствения който се усеща при мен след 1400 оборота центрофуга + сушилня след това. Сигурно ако центрофугирам на 400-600 и не ползвам сушилнята няма да се стои около мен. И това само с 25 мл.

Общи условия

Активация на акаунт