Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 165
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Започвам да се чудя дали въобще да не премина на праховете наDM и за бяло и за цветно. И дали тъй като много рядко пера чисто бяло да не си взема за цветно а да пера бялото с прах за цветно също но към него да добявям от добавката им за петна за бяло, една такава в кофички която е. И тогава праха за цветно не става ли като за бяло.
Трябва да слагаш доста от тази добавка, за да постигнеш ефекта като от прах за бяло.

# 661
Слабичка ще дойде а? Ами отпада идеята тогава.
За по-нагоре за Тео бебе ставаше въпрос за течния че ползвах. Малко ми е некоректно сравнението. Но пък забравих да кажа че с ббебешките дрехи пуснах и една покривка бяла веднъж ползвана накапана с червено домашно вино и едно петно от салата червено цвекло. Много ме беше яд мислех че поне едното петно няма да се изпере но всичко е изпрано.

# 662
  • оттам, откъдето започва България
Аз нещо се обърках.  Crazy От прах Тео бебе ли си недоволна, или от течен Тео бебе?

# 663
От течен. Свърши ми праха ултасензитив и една седмица карах с течен тео бебе и пораженията бяха налица

# 664
  • оттам, откъдето започва България
Питам, защото в малкото време, в което внучето ми беше на гости, прахме с Тео бебе на прах и бяхме доволни.

# 665
Предстои ми купуване не прах за цветно, чета, четааа и пак дилема. Ариел ли? ДМ-ския ли? Пишете за някакъв ултрасензитив, но той не е ли универсален? Или взимате за цветно? Приемам мнения за добре изпиращ,не оставащ по чекмеджето и добре ухаеш прах. Simple Smile

А също така пак да попитам за цветоулавящите кърпички - къде ги поставяте отдолу, отгоре, в джоб. Моите излизат винаги сиви и се чудя това нормално ли е?

Да дам мнение и за един ленор сензитив, нов за мен, на който попаднах. Страхотен е, лек и сладникав мирис, остава след прането.

# 666
С нова пералня сме, но след пране дрехите не миришат на прах, а аз обичам да миришат на чисто и свежо. Пробвах Ариел, Рекс,Персил, Первол, всякакви омвкотители... Единствено от бомбичките на Ариел се усеща аромат,но той вече изобщо не ми харесва.
Сега си взех едно просто Елви - ами,миришат! И то доста приятно. За това  колко пере - не мога да кажа, защото не сме имали кой знае какви петна по дрехите.

# 667
Ти остави петната, ама ще видиш колко пере по състоянието на дрехите си след десетина пранета.

# 668
Здравейте, момичета!

Имам питане за АРИЕЛ от брошурата на Кауфланд - течен и прах за пране за 22.99лв. - 80 пранета.
Ето тук: http://broshura.bg/kaufland/kaufland-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1 … E-03-04-39#page=3

Някой от вас купувал ли е и ползва ли ги, мисля че цената е изгодна. Пробвали сме такъв  течен Ариел от чужбина, позната ни беше дала в бурканче за няколко пранета - дори след като изсъхнат дрехите миришат супер, без да се слагат омекотители. По принцип ползвам и течни и прахове, така че, ако са качествени бих взела който е да е от двата.
Но питането ми е конкретно за  качеството кауфландските Ариели.

Мерси Simple Smile

# 669
Качеството му не се различава от Ариел официален внос, който се предлага и в останалите вериги в РБ.
цената му е много изгодна всъщност, 20 пранета идват на 5.50 лв. Помисли как ще го съхраняваш обаче-количеството не е малко.

# 670
Аз най-накрая пробвах новия прах Ариел за цветно. Много съм доволна. Докато дрехите бяха мокри миризмата беше силна, но за мен гадна, тежка и сладникава. След изсъхване имат хубаво ухание на чисто и свежо. Откъм грижа за цветовете също съм много доволна. Определено са по-свежи и някак греят... Peace

# 671
Аз най-накрая пробвах новия прах Ариел за цветно. Много съм доволна. Докато дрехите бяха мокри миризмата беше силна, но за мен гадна, тежка и сладникава. След изсъхване имат хубаво ухание на чисто и свежо. Откъм грижа за цветовете също съм много доволна. Определено са по-свежи и някак греят... Peace

Кой новия Ариел, може ли снимка на опаковката?

# 672
Качеството му не се различава от Ариел официален внос, който се предлага и в останалите вериги в РБ.
цената му е много изгодна всъщност, 20 пранета идват на 5.50 лв. Помисли как ще го съхраняваш обаче-количеството не е малко.

Т.е. качествен ли е или не? Не съм купувала Ариел от БГ до сега, скъп ми е .....

# 673
И аз съм на същото мнение с изключение на това ,че не ми ухае сладникаво а си ухае на свежо и чисто дори когато са мокри Simple Smile.
Искам да ви попитам бебешкия омекотител на чико траен ли е като аромат?
Много се чудя да сменя ли любимия ми my forest/ от както го използвах преди около година  всеки път посягам към него http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … --980%D0%BC%D0%BB

# 674

Т.е. качествен ли е или не? Не съм купувала Ариел от БГ до сега, скъп ми е .....

Ариел официален внос, който се предлага в РБ, си пере много добре. Качествен е.
Този в Кауфланд, да не те объркам, трябва да се погледне все пак къде е произведен...но предполагам е официален внос? Замислих се...

Общи условия

Активация на акаунт