За мамите от ИБ любовта голяма се казва БГ мама

• 47 092
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Понии, честито, много се зарадвах  Hug Лека и безпроблемна да е! Кога ще кажете на малката?
Утре нали записах час за ваксина - тази нощ съм спала на тръни, и съответно ми се стори, че му хърка носът  ooooh! Сутринта дръпнах малко секрет с помпата за нос, ще го видя днес и през нощта как ще е, ама вече не знам за кога да го отлагам тоя Пентаксим....

# 556
  • NE
И аз мисля да питам дали се появи читав Пентаксим, че последния не сме сложили. Вече хич не ми се бие път за ваксини. Whistling

# 557
  • В къщурката на хълма на феите
най-много да сте си хвърлили притеснение за нищо покрай пентаксима - в отчетната на Здравчо, масово децата пропускат ваксини, защото пентаксим пак няма ..

ние другата седмица, ако всичко е наред и сме здрави всички, ще пътуваме към София за 10 дни .. голяма вИсилба ще е .. да си призная малко ми е чоглаво ще се оправим ли с две деца в полеви условия, още повече, че едното сега го захранвам и като му сменя мястото, отказва да хапне нещо различно от мляко .. другото пък е в странен период - снощи от 4 до 6 съм разказвала Пепеляшка и Красавицата и Звяра, давах вода, водих до тоалетната, разнасях от спалнята до кошарата и обратно .. и тва като имате предвид, че вчера Ема стана в 8:20, не спа целия ден и изкарахме 4-5 часа на открито, докато тя бесня на максимум .. кога се наспива тва дете не ми е ясно .. пак почнах да си хвърлям кахъри, че се претоварва и ще ми направи някоя беля Tired Tired Tired

# 558
  • София
Пентаксим има! Казаха ми го от ХЕИ. Това, че педиатрите се опитват да си пробутат останалия турски, е друг въпрос.

# 559
  • Варна
Побеснявам вече от разправии за ваксини и безмозъчни педиатри . Сега пък се опитват да ме убедят, че трябва детето ми да е в санаториална ДГ . Атанас вече израстна АБКМ, просто няма всички необходими ваксини . Има си специален изготвен имунизационен календар по схема .

# 560
Арвенче, би ли ми дала малко подробности, може и на лични, ако искаш. Дечко също е с АБКМ, но досега никой не е споменавал за специализиран имунизационен календар за него. Напротив, алерголожката каза, че няма проблем да му се бият ваксини, отлагаме ги поради други здравословни причини. Кога израсна Наско алергията? А за подобни ДГ за първи път чувам. Обадих се преди около месец на директорката на яслата, за която кандидатстваме, да обсъдим вариантите за хипоалергенно меню, нищо подобно не ми е казала жената  newsm78

И аз мисля да питам дали се появи читав Пентаксим, че последния не сме сложили. В
Ние първия още не сме сложили  hahaha

# 561
  • NE
Последно покрай скандала с Пентаксима, педи сама не искаше да бием ваксината. Отделно аз бях болна и се протака работата. Сега съм седмица вкъщи и мога да я сложим и да съм край него.

# 562
  • shumen
Пони,кога ще кажете на Дафито,че ще става кака.
Алексче,радвам се,че сте готови за рождения ден на Ели.
Мраве,ти се радвай,че баща и на София изявява желание да я вземе.Дени за първи път онзи ден като идва баща му поиска с него,но той пък му отказа.Не можел да се занимава с дете,че уж майка му била на легло и се занимавал с нея.
Нашите деца днеска в ДГ ще сеят цветя,че било световна седмица на гората.Довечера като ги вземем ще видим какво са сътворили малките ръчички.
Аз пък от днеска пак нещо не съм добре.Снощи не можах да спя почти и към 4,30 тъкмо бях заспала и малчо взе,че падна от леглото и ревна.

# 563
  • В къщурката на хълма на феите
Нищо му няма на т.нар турски пентаксим, абсолютно е наред и самата субстанция и опаковката и т.н., просто има неуредени икономически интереси на определени кръгове в лекарствения бизнес ..

Скрит текст:
Аз също бях объркана от нескончаемите репортажи по телевизията, едните от които твърдят, че ваксината е отровна едва ли не, а другите  коментират, че целия скандал е основан на грешки в административния ред и понеже предстоеше да поставим същия този Пентаксим на Здравко, се свързах с мои много близки хора - едните работещи в голяма телевизия, а другите на доста висок пост в министерство на правосъдието и им казах, че искам да знам каква е истината и понеже те са много близко до епицентъра и няма да играят на счупен телефон през милиони хора, за да я разберат, а ще черпят от извора дето се вика, много любезно помолих да ми споделят това, което научат, понеже не знам на кого вече мога да имам вяра .. Това, което ми казаха, вече го прочетохте в първия ред на моя пост .. Дано съм успяла да ви успокоя

# 564
  • до едно тепе
Ние си ги сложихме пентаскимите баш в разгара на скандала. В Турция имат много добри лекарства, които по една или друга причина не се продават в БГ. Ми толкоз милиона са и не са измрели досега от тия лекарства я.
Сега за синфлорикс се гласим. Да видим дали пак няма да увиснем до петък, когато ни е часа. Една доза ни остана от 3-те първоначални и последния хепатит Б и ще има малко почивка.
Арвенче то това с ДГ не трябва ли в инспектората да го решат,а  не педиатъра newsm78
Моята кифла не ще закуската. Crazy Попара, кус кус. Днеска и пюрето пак не иска. Омръзна ми това злоядство. Батко и в градината почти не яде, тя вкъщи фасони прави и не само тя де. Другия месец мога вече на ДК да я запиша. В нея ми е надеждата.  ooooh!

# 565
Поспаланче, мисля, че ДК вече я направиха след 1 г., а не след 10 м.

# 566
  • NE
Меци Нямам против турския Пентаксим. При нас трябва да съм си вкъщи и да сме здрави и затова се мотам. Последно борихме едни обриви и пак не ставаше.
Поспаланчо Аз мисля, че е от 10 м. Поне при нас идват много малки бебета. Дали защото го оставих само на ДК и бях на работа, но започна да яде. Не всичко, но яде.

# 567
  • София
А аз имам против. На нас ни остава един пентаксим и един симфлорикс. Много гаден тоя симфлорикс. Close

# 568
  • Варна
Не знам защо педиатърката се опитва да ме убеди за тази ДГ . За нея искат даже ТЕЛК, а Атанас определено не е за такова нещо .
Моме, Насето хапва млечни продукти спокойоно от 2 месеца, преди това все се обриваше . Миналата година с комисия отложиха ваксините и пак тази комисия му изготви календара за тях, след като се видя, че състоянието на детето се подобрява . Алергологът, който следи Насето ми каза през 3 месеца да пробвам с млечни продукти, постепенно, но всеки ден различни . Преди това минахме 2 курса с антихистамини по схема, както и саниране на мебели, матраци, килими ... Много съм доволна, детето вече и прясно мляко пие .

# 569
  • Германия
Пони, тихичко честито. Ех, каква хубава новина.

Общи условия

Активация на акаунт