За мамите от ИБ любовта голяма се казва БГ мама

• 47 088
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • В къщурката на хълма на феите
ДК е от 1 година вече - поне държавната трябва да е, има поправка в закона .. Ако имат специално меню без цели яйца и прясно мляко, тогава може още от 10 месеца ..

# 571
  • до едно тепе
Бях чула,че готвят такава промяна, но до миналия месец си беше май след 10м възраст. Интересно има наблизо една ДК която записват от 8м. На 15 мин пеша ми е и в лошо време няма как да отида, особено ако и Слав е вкъщи. Затова не съм я записала още. Пък и има много неща, които още не е опитвала. Ще намина да говоря с директорката на яслата пък може и да ми дадат купони знам ли ги Whistling Ако не дадат ще и сипвам от нашите манджи вече. Омръзна ми да варя разни и разнообразни зарзавати. Ще соля накрая след като заделя за нея и така Crossing Arms

# 572
  • shumen
Поспаланче,при нас мисля,че ДК си е от 10 месеца все още.Поне аз виждам и майки с по малки бебенца дори.
За не яденето и Дени взе да не яде много в ДГ,че и в къщи.

# 573
Мисля, че от септември мин. год. я вдигнаха възрастта, но със сигурност е най-добре да се пита в кухнята-майка.
Пред 5 мин. си сменям мнението - утре да го водя ли или да не го водя.... Явно ще преценя в последния момент, и ако отидем, ще споделя с педи, че дърпам по малко бистър секрет от нослето през деня.
Арвенче, какво общо има АБКМ със санирането на мебели?  newsm78 При дечко не са изписвали никакви лекарства, само хомеопатия през 2-3 месеца.

# 574
  • shumen
Моменце,дано е добре Марти.

# 575
  • Варна
Моме, мебелите, матраците, килимите, пердета и т.н. задържат акари, това може да влоши алергията, допълнителни дразнители са . Насето също минава периодично курсове с хомеопатия, но само с нея нямахме нужния ефект . Ползвам я като поддържаща терапия ( Ликоподиум, Хистаминум и Туя по схема ). На Атанас алергията беше направо мъчителна, а затоплеше ли се времето ставаше страшно, обриви и чудо ...

# 576
  • В къщурката на хълма на феите
'начи ей ся прочетох закона в частта си засягаща детските кухни - най-общо казано детската кухня може да приема деца от 10 месечна възраст, но само ако рецептурника им е съобразен с наредбата за физиологичните норми за хранене на населението .. признавам си, нея вече не рових да я търся Mr. Green

# 577
Привет, мили мои  Hug
Пониии, честито, мила  Heart Eyes Нека всичко е наред! Айде сега както се тръшнахме първия път заедно бременни- пак така  Mr. Green Сурни краче  Hug
Яже, много прегръдки на теб и кураж  Hug Всичко ще мине!
Моме, сложихте ли ваксината  Hug
Рокси, как мина пътя и гостито с три деца  Hug
Сега да ви разкажа малко за рд на Дени. Празнува в градината и отделно в събота с дечица. Милата много се радва, толкова беше горда, че има торта и тя ще духа свещичките  Mr. Green Та и времето беше топло, надивяха се децата навън  Flutter
Скрит текст:
Прегръщам ви всички  Hug

# 578
Ох, какъв сладък пораснал Кокос  Hug Пожелавам й скоро да стане кака, и тук пак да си говорим за колики и кърмене  Mr. Green
Не, не сложихме ваксина - хъркотеше ми през нощта, на сутринта 2 пъти му текна бистър сопол от носа, и окончателно се отказах. Педи го иска абсолютно здрав за ваксина, а това не ми прилича на такова. Не знам, може и аз да се презастраховам и шашкам. И на преглед не отидохме - реших, че ще се пробвам сама да го оправя.
Арвенче, мерси за споделянето, Насето явно е имал и нещо допълнително към АБКМ. Първите 2 хомеопатии и на него му изписаха преди 1 седмица, при вас след колко време дадоха ефект?

# 579
  • Северозапада
Да е зрава и все така усмихната Деничка!  Heart Eyes

# 580
  • NE
Разкошна Кокоска! Да е все така засмяна и скоро кака.
Ние се вредихме за последния Пентаксим. Поне да не мисля тази ваксина.
Днес в ДК ми правеха кандърма за ДГ от сега. При нас се избиват трите градини за деца. Искам да го запиша поне в ДГ където беше майка ми, че имам достоверно инфо за учителките.

# 581
  • Варна
Прекрасна Дени ! Да е много здрава и все така засмяна !
Моме, в края на 1-вата седмица вече се виждаше разликата . Обривите бяха една идея по - бледи и не се появяваха нови . Много стриктно спазвах и диетата, която ми направи гастроентеролог, а и алергологът ми написа кои храни да изключа от менюто на Атанас . През много труден период минахме, за това сега съм толкова щастлива, че детето може да си хапва всичко .

# 582
  • Северозапада
Днес в ДК ми правеха кандърма за ДГ от сега. При нас се избиват трите градини за деца. Искам да го запиша поне в ДГ където беше майка ми, че имам достоверно инфо за учителките.
И в Козлодуй е така и не мога да избера къде да запиша София. ММ иска в градината на майка му, а учителките на групата, в която трябва да бъде, са добри педагози. Обаче политиката на директорката да не учат повече от заложеното от МОН ме отблъсква. Нямат и никакви допълнителни дейности. В другата градина обучението е по-добро, но едната учителка не ми харесва, другата не я познавам.

# 583
  • shumen
Кокосче,да е жива и здрава Дени.Станала е много голяма.
Мраве,Вие в Козлодуй ли ще се местите да живеете от следващата година.При нас също не учат нищо повече сякаш от заложеното в програмата на МОН.При нас обаче допълнителни дейности има-народни танци и английски.В началото Дени сам си избра танците,но сега не иска да играе и от този месец го спрях.Сега сам казва,че догодина иска на английски,но да видим.
Моме,да се оправя Марти.Дени и той не знам от 3 сливица ли пак от няколко дни ми говори носово.
Аз пък съм хремава отново.Явно онзи ден баща му като дойде беше хремав и ме е заразил.

# 584
  • София
Офф и моето от днес е с запушен нос и ми покашляше сутринта. Въпреки това я пуснах, но незнам какво да я правя. Какво мога да дам и бързо да оправя нещата, че да не се тръшне на РД-то си болна  #Cussing out newsm78

Общи условия

Активация на акаунт