За мамите от ИБ любовта голяма се казва БГ мама

• 47 093
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • shumen
Алексче,аз давам Инфлуцид.За хрема Цинабсин или Коризалия.

# 586
  • NE
Мраве И аз не знаех, че ще бъдете в Козлодуй. Всъщност предпочитам да го запиша при доверени учителки. При нас директорките са все пълни кукувци и там не избирам. Аз така или иначе ще го пусна поне от 3,5 години.
Отделно в малките градове няма много варианти за извънкласни занимания.

# 587
  • Северозапада
Алекс, ако можеш да я спреш от ясла до РД (вие и за яслата се бяхте подготвили да празнува, ако добре помня). При София по-леко и бързо минава, ако я спра от градината и, освен капките, редовно почиствам носа. Ако си ходи на градина, там не се издухва, задръства се повече и обикновено се развъждат бактериите.

Ще се местим, да. В края на май е планувано да стане.  
Отделно в малките градове няма много варианти за извънкласни занимания.
В Козлодуй има танци най-разнообразни, езици и с музикална насоченост, но повечето са за по-големи деца. Ще и измисля нещо, поне ще имам повече свободно време, отколкото сега.

# 588
  • shumen
Мраве,то не е ли утре рд на Ели на Алексчето.Тя реално няма как да я спре след като днеска я пуснала.

# 589
  • София
Дааа цинабсин и коризалия Ок, ама те при нас мнооого бавно действат. Ще взема довечера Осцилококцинум. Ще я напаря + краката в морска сол и ще видим.

Мраве, РД-то е утре и вече няма за кога. В четвъртък ММ си го е взел почивка та ще си я оставим вкъщи + петък ще дойде майка ми или баща ми да я гледат и до събота ще я оправя напълно.
Иначе може би леко понастина от неделя като бяхме при баща ми, че духаше вятър, но си беше облечена, а вчера докато я преобличах чух от вътре едно дете как яко се изкашля (влажна кашлица).
Дано я задържа Simple Smile Давам Имунобор кидс Актив, та се надявам вече да минаваме само с запушен нос и сополи, а и както вече ги извеждат навън да не се разболява.
Еххх то не остана при Вас. Пожелавам Ви всичко да се развие според очакванията и да е Ок всичко Simple Smile

# 590
  • shumen
Алексче,дано е добре Ели.
Мраве,дано свикне София бързо като се преместите.Тя сега в Козлодуй при баща си ли е тази седмица?

# 591
  • Северозапада
Мраве, РД-то е утре и вече няма за кога.
Да всъщност. Е, да се оправя и да си изкарате весело празника  Hug
Мраве,дано свикне София бързо като се преместите.Тя сега в Козлодуй при баща си ли е тази седмица?
Там е, да. Уж да изкара повече време с племенницата, че сега е ваканция. Ама познайте баба и колко я води при сестра ми  Whistling

# 592
  • NE
Мраве Хубаво сте го замислили. Надявам се че ще сте по-добре.
И тук има пиано,китара,балет, пеене, английски, ветроходство, баскетбол, футбол, но за по-големи деца.

# 593
  • до едно тепе
ДГ бих избирала заради учителките. А нищо не пречи да си питате за танците примерно дали няма да я вземат. Те слагат години, обаче може и да направят компромис като се запознаят с детето. Още повече, че в малките градове всички се познават Laughing В нашата ДГ има футбол, народни танци и английски. По-късно успяха да съберат група за модерни танци. Какво като сме в голям град все тая си е. Е мога да кажем да го водя някъде допълнително, но с бебето нямам тази възможност. А баща му едва ли може да кръшка редовно от работа, за да се занимава с това Whistling
 Дано бързо се адаптирате към новата обстановка Hug
Алекс бързо да се оправя малката и да си изкарате един страхотен РД
Зъб 2 изби нощес. Набодах се тая сутрин hahaha
Днеска голяма жега, голЕмо чудо  Shocked

# 594
  • Северозапада
Племенницата ми беше в ДГ на свеки. В първи клас се оказа, че децата от тази ДГ са много по-малко подготвени от децата от другите градини в града. Причината е, че директорката не разрешава децата да учат и пишат нещо повече от зададеното в учебните тетрадки. Колкото и всичко да зависи от учителките, те вероятно се притеснявят да нарушават забраната или така им е удобно  Confused В другата градина със сигурност учат повече в предучилищна, а и сякаш имат повече арт занимания. Като си идем, ще събера повече мнения, ще говоря и с познатите ни учителки.

# 595
Алекс, Осцилококцинум + по 1 детски вит. С за пиене на ден, поне за 3 дни. Може и Инфлуцид вместо Осци-то.

# 596
  • София
Алекс, Осцилококцинум + по 1 детски вит. С за пиене на ден, поне за 3 дни. Може и Инфлуцид вместо Осци-то.

Моме,

Мерси. Веднага като се прибирам ще купя и ще и давам Simple Smile За това не се бях сетила.

# 597
  • NE
Ще ме анатемосате за казаното, но аз смятам че детето трябва да учи азбуката и да смята в 1 клас поради простата причина, че ако ги знае всички тези неща ще му е адски скучно в клас и ще се чуди каква беля да свърши. После влиза в конфронтация с учителката и остава на заден план цялото учене за сметка на дисциплината. Лично мое мнение. Peace

# 598
  • до едно тепе
Фейче хич няма да те анатемосаме. Обаче програмата им напоследък е толкова натоварена и учат неща, които на мен лично ми звучат идиотски. Племенника е 3-ти клас, ако не се лъжа и един ден гледах един тест по някакъв предмет-човек и природа ли беше, не помня. Ми аз не помня на тая възраст да сме учили кои животни се размножават с яйца Crazy Може би просто не помня, ноо ми се струва някак странно.
Много се дразня на свеки,че го пришпорва Слав. Сега го учи азбуката. Освен това са извадили на племенника някакъв пъзел, с които се смята и го карат да смята. А той не знае цифрите. Учи се да реди пъзела по цветове, а не да мисли. И колкото и да им обяснявам,че той не показва интерес към това, тя продължава да го натиска, а леля му да вади разни подобни книги. Трябвало било с нещо да се занимават. Ми хубу бе заведи го навън да потича или покара тротинетка, вместо да го навираш вътре да седи по цял ден. #Cussing out

# 599
Мраве, зараде Софи ли ще се местите? А работа и това жилище?

Общи условия

Активация на акаунт