Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 581
  • 754
  •   1
Отговори
# 120

Radi D.Искам да попитам ...каква е тази техника за мраморен маникюр със спирт и маркер..в
You tube  ми излиса само тази техника за мраморен маникюр с вода
Заповядай Simple Smile
https://www.youtube.com/results?search_query=granite+nail+art

Деси, страхотни маникюри! Май са на вълна сиво твоите  Laughing

Bluesky gel polish qcm40, 501

Bluesky gel polish 504, QX370, 548+QX370

Bluesky gel polish 518 + неонови пигменти

Bluesky gel polish 504, 518, CS27, GP02

хахха,последната седмица да,понеже имам нови сиви гел лакове и се юркат там,хах .

# 121
  • Добрич
Здравейте момичета!Следя от скоро темата,понеже ми е доста интересна и маникюра доста ме влече!Бих искала да ви попитам ако има някой който се занимава по професионално колко време обикновено трае една процедура с пилене,почистване на кожички,масаж на ръката и лак с декорация.Колко време трае горе долу цялата процедура с гел лак и колко трае процедурата изграждане на нокът с гел?Питам ви понеже карам курс за маникюр и ми е притеснено дали работя много бавно или нормално.Обикновено един модел го правя за около час и половина,два -пилене,кожички,масаж,лакиране и декорация!Дали е много бавно,понеже пък още не съм свикнала с бързината,а и се старая и гледам да не претупвам нещата...  newsm78  Confused

Час и половина с декорациите мисля, че е добре. Важното е нещата наистина да се изпипват, тогава когато го правиш професионално, а не любителски като някои от нас  Blush

Благодаря ти Жабка Кикирица.Малко ме успокои  bouquet

# 122
Здравейте, момичета! Извинявам се, ако въпросът ми не е за вашата тема, но ми се сторихте доста компетентни и реших да ви попитам! Какви бои ползвате при техниката "One stroke"?

# 123
Здравейте момичета,искам да ви питам ,защо след лакиране с цвят,махане на лепкав слой,за да сложа печат след нанасяне и изпичане на топ лака,на ноктите с печат топа се сви и стана като на дупки.А при нанасянето не беше така,даже го минах няколко пъти с четката.С другите нокти без печат нямаше такъв проблем.Всичко е с гел лакове на блускай.
И също ме интересува трябва ли да се матира нокътя леко след махане на лепкав слой на цвят, преди декорация или печат?

# 124
От курса ми знам, че при декорация на гел лак - първо нанасяш топ лак върху цвета, матираш и тогава правиш декорацията - било то печат или друга рисунка....
ell_ell незнам от какво ти се е свил топа (нямам много опит все още в тая област), но ако искаш пробвай стъпките които казах  Peace

# 125
Здравейте момичета,искам да ви питам ,защо след лакиране с цвят,махане на лепкав слой,за да сложа печат след нанасяне и изпичане на топ лака,на ноктите с печат топа се сви и стана като на дупки.А при нанасянето не беше така,даже го минах няколко пъти с четката.С другите нокти без печат нямаше такъв проблем.Всичко е с гел лакове на блускай.
И също ме интересува трябва ли да се матира нокътя леко след махане на лепкав слой на цвят, преди декорация или печат?
Здравей. Задължително покривай с 2 пласта топ всички декорации, за да предотвратиш точно това- отдръпване на места. От самата гумичка на печата се получава това- сякаш заглажда лака отдолу и после топа "бяга". Другия вариант е, както е казала Ivi4ka - първо завършваш цвета с топ, след това матираш и печатиш, но отново трябва да покриеш с 2 пласта топ и аз лично този метод не го харесвам, защото става много напластяване и хабиш излишно топ. Peace

desi_pl_k one stroke може да се рисува както с акрилни, така и с гел бои- въпрос на предпочитание. От акрилните препоръчвам Polycolor, а от гел боите- на Блускай в кутийките са много хубави за тази цел. Peace

Bluesky gel polish 518, CS27

Bluesky gel polish "Pink My Valentine", 501, 504+546

# 126
Radi D. : Ivi4ka благодаря момичета за отделено време още днес ще пробвам по вашите съвети .
Ради отново страхотни неща си направила ,тези пухести човечета и мацката с цигаре ваденки ли са?И как ги поставяш върху лепкав слой на цвят или върху топ лака?И не мокрят ли?
И Ради матираш ли нокътна плочка преди нанася на блускай?

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 09:13 от ell_ell

# 127
да попитам ...кои гел лакове са по-добри   - на cnd или bkuesky

# 128
Radi D. : Ivi4ka благодаря момичета за отделено време още днес ще пробвам по вашите съвети .
Ради отново страхотни неща си направила ,тези пухести човечета и мацката с цигаре ваденки ли са?И как ги поставяш върху лепкав слой на цвят или върху топ лака?И не мокрят ли?
И Ради матираш ли нокътна плочка преди нанася на блускай?
Пухчовците съм ги рисувала с акрилни бои, а мацката е ваденка- да. Върху лепкавия слой на цвета поставям ваденката, като преди това и поизсушавам малко върху хартия. Притискам хубаво да изкарам въздуха от нея и да няма вода отдолу, изчаквам малко да доизсъхне, ако някъде е останала влага и запечатвам с 2 пласта топ. Другия вариант е също като при печатите- върху завършен с топ цвят, матираш, слагаш ваденката и пак 2 пласта топ.
И да, матирам преди гел лака.

# 129
да попитам ...кои гел лакове са по-добри   - на cnd или bkuesky
Добри са и двата,но bluesky имат много повече цветове.Имам 5-6 техни лака и смятам скоро да обновя личната ми колекцията с някой нов цвят като се постопли времето

# 130
Имам един въпрос: като сложа базата(изполвам Bluesky) трябва ли да махна лепкавия слой,защото като сложа цвят и почва да се свива ? Съжалявам ако вече е зададено като въпрос. Blush

# 131
Имам един въпрос: като сложа базата(изполвам Bluesky) трябва ли да махна лепкавия слой,защото като сложа цвят и почва да се свива ? Съжалявам ако вече е зададено като въпрос. Blush
Не,не се маха нищо.А защо ще махаш лепкавия слой на базата??? Аз махам лепкавия слой само на топ лака накрая,когато е изпечен

# 132
Само на топа се маха лепкавия слой  Peace

# 133
Да, и аз махам само на топа лепкавия слой. Но напоследък ми се получава след базата като сложа цвят и той се свива отстрани.. да не би да е от марката тогава... newsm78

# 134

Общи условия

Активация на акаунт