Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 667
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ради с какъв гел лепиш бижутата? После лесно ли се свалят, защото мисля първо да си изградя ноктите с гел, после гел лак и да си залепя някакво бижу. Или ще е трудно махането после?

# 136
Ради с какъв гел лепиш бижутата? После лесно ли се свалят, защото мисля първо да си изградя ноктите с гел, после гел лак и да си залепя някакво бижу. Или ще е трудно махането после?
С разтворимия хард гел на Блускай ги лепя. После надрасквам топа около бижуто и накисвам с ацетон. След като постои 5-6 мин развивам фолиото изстъргвам каквото е омекнало от гела, подбутвам го с избутвача малко и пак увивам за още 5 мин. Като го сваля, запилвам остатъците от гел и накисвам отново за да мога да сваля и лака отдолу. Но ти ако ще си с гел можеш да си спестиш последното киснене и просто да изпилиш лака до гел. Peace

# 137
  • В свой си свят :))))

Не съм Ради, но аз си ги закрепвам с гела на Блускай и после много лесно с клщите се махат, а самият гел се сваля с гел-лака  Simple Smile

# 138
Когато основата под бижуто е гел лак сигурно махането е лесно с падането на гел лака. Но ако ноктите са изградени с гел сигурно ще е трудно, защото гел лака се маха с пилене, иначе от ацетона ще се размекне гела.

# 139
  • На плажа
Имам един въпрос: като сложа базата(изполвам Bluesky) трябва ли да махна лепкавия слой,защото като сложа цвят и почва да се свива ? Съжалявам ако вече е зададено като въпрос. Blush
Спокойно можеш да си избършеш лепкавия слой на базата,щом като цвета се свива.Направи го или с чиста четка или с парче от чорапогащник,защото с тампон за грим остават власинки  Peace

# 140
  • В свой си свят :))))
Имам един въпрос: като сложа базата(изполвам Bluesky) трябва ли да махна лепкавия слой,защото като сложа цвят и почва да се свива ? Съжалявам ако вече е зададено като въпрос. Blush
Спокойно можеш да си избършеш лепкавия слой на базата,щом като цвета се свива.Направи го или с чиста четка или с парче от чорапогащник,защото с тампон за грим остават власинки  Peace

Или кухненска хартия...

# 141
Продават се едни специални безвлакнести тампони за тази цел, май не са особено скъпи и са много в пакет.

# 142
Благодаря момичета за отговорите. Следващият път ще пробвам с хартия или чорапче. Hug bouquet

# 143
Здравейте момичета!

Имам въпрос относно свалянето на гел лака. Изгледах клипчето в началото на темата, но при мен не се получава по същия начин. Изпилвам леко повърхностния слой, слагам тампон с ацетон и завивам с фолио. Стоя така около 20 минути. Започва леко да загрява и тогава отвивам пръст по пръст. Обаче лакът не пада като голяма люспа, както е в клипчето, а се отделя само по краищата. След това, за да го махна, се налага да го чегъртам с избутвач. Винаги свалям и слой от нокътната плочка.
Някакви идеи за по-лесно сваляне?  newsm78

# 144
Чувала съм, че ако базата е хубава и качествена лака пада лесно, но ако е евтина и некачествена гел лака пада трудно и може да се нарани нокътната плочка.

# 145
Чувала съм, че ако базата е хубава и качествена лака пада лесно, но ако е евтина и некачествена гел лака пада трудно и може да се нарани нокътната плочка.
Това не е вярно,защото например Кучио са хубави и издръжливи лакове,но падат мн трудно при сваляне

# 146
Като цяло май си зависи от марката на базата и топ-а. Аз кисна около 10 мин. Ако после при избутване с пръчицата е останало повечко правя нов тампон с фолио.

# 147
Здравейте момичета!

Имам въпрос относно свалянето на гел лака. Изгледах клипчето в началото на темата, но при мен не се получава по същия начин. Изпилвам леко повърхностния слой, слагам тампон с ацетон и завивам с фолио. Стоя така около 20 минути. Започва леко да загрява и тогава отвивам пръст по пръст. Обаче лакът не пада като голяма люспа, както е в клипчето, а се отделя само по краищата. След това, за да го махна, се налага да го чегъртам с избутвач. Винаги свалям и слой от нокътната плочка.
Някакви идеи за по-лесно сваляне?  newsm78
Мисля че ацетона се изпарява от някъде,затова няма нужния ефект и не може да разкисне хубаво. Пробвай да сложиш ластичета или лентичка тиксо върху фолиото за да си сигурна че не изветрява ацетона. Същото може да се направи и с обикновено тиксо. Другото за по бързо сваляне е да надраскаш отгоре гел лака с едрата пила и по бързо ще раскисне

# 148
Някой може ли да даде мнение за гел лака gelpolish ?

# 149
Далече е от gelish,нищо че наподобява шишенцето му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт