Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 670
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
А като качество , зле ли е ?

# 151
Благодаря за отговорите. Ще пробвам да запечатам фолиото, да не би ацетонът да се изпарява  Sunglasses. А някой да е пробвал щипките, които се използват вместо фолио?

# 152
Здравейте! Кои от вас си правят шилак у дома и какви марки ползвате? Ако  е възможно да разкажете малко по-подробно понеже скоро си купих uv-лампа.  baby_neutral

# 153
  • Варна
Благодаря за отговорите. Ще пробвам да запечатам фолиото, да не би ацетонът да се изпарява  Sunglasses. А някой да е пробвал щипките, които се използват вместо фолио?
Аз ползвам малко парченце фолио и щипки и по-лесни се маха, защото щипките стягат малко. Но и при мен се налага да стържа с избутвача към свободния край на нокътя. Използвам синия лакочистител на Форте.

# 154
Здравейте! Кои от вас си правят шилак у дома и какви марки ползвате? Ако  е възможно да разкажете малко по-подробно понеже скоро си купих uv-лампа.  baby_neutral

Аз си правя шилак с CND Shellac  Wink Друг Шилак няма (е като изключим ментетата)...

И аз си купих щипките именно за да ми придържат фолиото, но още не съм ги ползвала. Ползвам специална течност за сваляне на гел лак, но съм опитвала и със зеления лакочистител на Лили, пак става.

# 155
amini от къде си го поръчаш, всичко необходимо, което трябва newsm78

# 156
От Амазон и Ибей, гледам горе долу рейтинга на продавача.

Ако искаш по-евтино и по-нисък клас можеш да си вземеш блускай

http://www.bluesky.bg/

# 157
Искам да попитам hard гела на bluesky хубав ли е и става ли за изграждане  и дали се пече в тяхната печка която наподобява диаманд

# 158
Bluesky gel polish QXG618

Bluesky gel polish 518, 501

Bluesky gel polish "Red Flame", UV&LED paint No.01

Bluesky gel polish 504, 501, 518

Bluesky gel polish 504, 501

Bluesky gel polish 599, "Aurora"

Semilac 022 "Mint", 023 "Banana"

Bluesky gel polish 504, 518, "Million"

Bluesky gel polish 504 + 535, "Pink My Valentine"

# 159
  • На плажа
Момичета с какво сваляте гел лака? Аз, до сега използвах ацетон,но ми се иска да сменя малко  newsm78

# 160
Какво  ви е мнението за тези щипки за гел лак?Практични ли са?Или с фолиото се получава по добре?
https://www.google.bg/search?q=%D1%89%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%B8+%D … KHeP6BwEQ_AUIBigB

# 161
  • Пловдив
Щипките не са за вместо фолио,а за да държат фолиото. Удобни са,да Peace

# 162
Момичета,

С какво се разрежда гел лак? Поръчах си един, обаче като го видях колко е гъст, не знам това как ще се нанася лесно? А и като се изпече ще стане на буци.

# 163
  • Down south
Момичета,

С какво се разрежда гел лак? Поръчах си един, обаче като го видях колко е гъст, не знам това как ще се нанася лесно? А и като се изпече ще стане на буци.

Разрежда се с този продукт ( в момента го виждам за $8.24)

http://www.amazon.com/gp/product/B00CS5XK52?psc=1&redirect=t … etailpage_o02_s00

# 164
  • Пловдив
Цената е супер!!! В Бг по спомен беше към 45 лв..

Общи условия

Активация на акаунт