Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 764
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Някой ползвал ли е продуктите на nail expert ?

# 421
  • Down south
Моля ви, дайте мнения за гел лаковете на Mack's Professional. Добри ли са, колко държат, лесно ли се свалят? Защо са 20лв. ако наистина са толкова добри и издържливи, колкото ми ги хвали представителката, все едно са Гелиш.  newsm78
Благодаря предварително!  Simple Smile
Gelish са точно около 20 лв. Тук са $13-14, така че сметката според мен е точна?

# 422
  • Ямбол
Sweet bunny
такава комбинирана лампа е мисля по-добър вариант  https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9314170984 … D0%B5%D0%B1%D0%B0

# 423
Maks е пълна измислица, дето някой тарикат си поръчва в Китай и продава тука.Такава марка не съществува другаде.Цената му трябва да е 5-6лв. Качеството е никакво,Цветове 100тина,Изобщо не си заслужава да се говори за него,пък да се сравнява с gelish  е направо смешно.Все повече боклуци се продават в България и все по трудно ми е да оправям ръцете на клиентки след като сами са се лакирали или са ги правили някъде с  подобни лакове

# 424
Момичета може ли да ми кажете къде мога да видя гел лакове на Блускай в София магазин или шоурум?Благодаря ви предварително   Simple Smile

# 425
Ивелина и аз това се чудя откъде ги намират хората тези кучи марки  ooooh!
Аз не съм професионалист, но не правя компромиси с качеството. По-добре малко цветове, но качествени.

# 426
Момичета може ли да ми кажете къде мога да видя гел лакове на Блускай в София магазин или шоурум?Благодаря ви предварително   Simple Smile
На метростанцията в Младост 1 - на пазара, търг.център Метропол  Peace

# 427
Благодаря ви, момичета, знаех си, че няма да са нещо супер качествено тези Mack,s. Били руски, не знам какви били. Най-добре е да се разчита на качествени и известни марки. Като начинаещ маникюрист обаче сега започнах да работя с блускай, искам да заредя лакове като Гелиш, но засега е мечта само. Трябват си парички за тях. Но забелязвам, че моите клиентки не са много впечатлени от Блускай, не им издържал 1 месец, както с Гелиш или Cuccio, защото не всички идват на 2 седмици..
Препоръчайте ми наистина хубава, качествена марка гел лакове, които да имам в салона, че скоро ще трябва да заредя. Искам клиентите ми да не гледат с недоверие, както сега, като видят Блускай. Изобщо защо така гледат на него, защото е китайски ли?
Извинявам се за дългия пост, но взех да се притеснявм вече.

# 428
Като цяло аз съм с проблемни нокти и само гелиша ми издържа. Бетон си е и това е марката за мен !  Поръчвам си от ebay главно на промоции. Но си го ползвам вкъщи. Незнам обаче за салон нали изискваха етикети на бг как става номера. Но от ибей идва по евтино. Напоследък обаче дочувам от професионалисти , че нещо са го развалили качеството поне на бг пазара.

# 429
  • на морето
Искам да попитам за капването на лак във вода и след това потапянето на пръста, дали става с гел лак или само с обикновен?  bouquet

# 430
Как да издържа гел лак по цял месец!? Ноктите израстват и след толкова време изглежда трагично. 20 дни е максимума изобщо. Кучио не издържа повече от другите,но се сваля много трудно и само с тяхната си течност за сваляне. Изобщо не ми е изгодно като време и пари

# 431
Каква е разликата между комбинираните лапми, които ми препоръчахте и останалите. Извинявам се, ако въпроса ми е глупав, но досега не ми се е налагало да се интересувам, но след некачествен гел лак се реших да си се правя вкъщи

# 432
Ох, пак ми остават очите на Ради в красотите Heart Eyes
Ради, да те питам, че не мога да преценя съвсем само по снимката - Блускай 557, има ли нещо общо върху нокътя с 525? Грабна ме адски много и направо бях тръгнала да го поръчвам. Но имам 525 и ако са близки, не ми се иска да трупам в къщи почти повтарящи се цветове  newsm78
Редактирам се, с още един въпрос, че забравих - да ме насочиш за цвят от Блускай, като този от корицата на настоящата тема Praynig

# 433
Каква е разликата между комбинираните лапми, които ми препоръчахте и останалите. Извинявам се, ако въпроса ми е глупав, но досега не ми се е налагало да се интересувам, но след некачествен гел лак се реших да си се правя вкъщи
Плюса поне според мен е в краткото изпичане но някои лед продукти и факта че пече и само Uv продукти. Примерно един гел лак в стандартна 36w uv лампа го печеш 3 мин на слой докато с комбинираната времето е макс 1 минута.

# 434
Как да издържа гел лак по цял месец!? Ноктите израстват и след толкова време изглежда трагично. 20 дни е максимума изобщо. Кучио не издържа повече от другите,но се сваля много трудно и само с тяхната си течност за сваляне. Изобщо не ми е изгодно като време и пари
И аз това се чудя . Аз на първата седмица вече не се търпя какво остава за месец....

Общи условия

Активация на акаунт