Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 787
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Имам колежка на която лакът и държи по 1 месец, но ноктите и растат бавно. Индивидуално е .

# 436
Момичета може ли да ми кажете къде мога да видя гел лакове на Блускай в София магазин или шоурум?Благодаря ви предварително   Simple Smile
На метростанцията в Младост 1 - на пазара, търг.център Метропол  Peace
[/quotе Благодаря  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 13:51 от bodera

# 437
# 438
  • София
Имам едно въпросче. Когато върху естествен нокът се сложи гел ( от тези разтворимите после с ацетон) с цел уплътняване на нокътната плочка, се получават неравности, защото гела е плътен и трудно се заглажда, с каква пила го заравнявате? Марка, номер....  от къде може да се купи......?

# 439
Аз нещо не мога да се разбера с тия гелове. Първо ми сложиха  гел на Блускай - олющиха се след една седмица. След това при друга маникюристка, пак на Блускай, гелът издържа 3-4 дена. Ядосах се и отидох при трета, която ми постави Shellac, няма и една седмица и гела се напука и започна да се разлепя. Вече се чудя ноктите ми ли са причината или все попадам на некадърници? Преди време съм си поставяла Гелиш и издържаше по 3 седмици. За последно ще тествам и с него и ако пак не ми се получат нещата, явно проблема е в ноктите.

# 440
Здравейте, момичета!  bouquetРеших и аз да пробвам с гел лакове. Досега бях с гел и обикновен лак отгоре. Ще си поръчвам някои неща от Блускай. Каква течност за сваляне и за почистване на лепкавия слой ще ми препоръчате от тяхната страница? Обезмаслителя им хубав ли е за проблемни нокти?

# 441
Имат ацетонова течност за сваляне на гел лакове на 9,80 за 1 литър. Сваля техните лакове без проблем.
http://www.nail-bg.com/shop/222/desc/aceton-1l
Може да си вземеш течност за избърсване на лепкавия слой,но същото става и със спирт. Разликата в цената е доста сериозна. Ако си с топ без лепкав слой,течноста не ти е нужна.
Обезмаслителя им е добър,може да е в шишенце с четка или молив. Аз лично ползвам молив, веднага съхне и не рискуваш да ти се разтече

# 442
На какви стъпки се прави френски маникюр с гел лак (кое е първо след базата-основата за френски или усмивката и къде се маха лепкавия слой, ако въобще се маха)?

# 443
  • На плажа
Обезмасляваш нокътя,Бза,основа за френски,бялата усмивка,топ лак и тогава е премахва лепкавия слой
  Peace

# 444
  • Down south
Искам да похваля LeChat Perfect Match
Вече две седмици съм с него и предпазливо смея да твърдя, че е по-добър от моя любим Gelish Harmony, в който се кълна.
Опаковката съдържа гел лак и обикновен лак (при желание за педикюр) и двата се оказаха много добре покривни и издръжливи.
Цената на двата лака при мен излиз около $14

Препоръчвам с най-голямо удоволствие  Heart Eyes

# 445
Някой ползва ли изграждащ гел на Блускай? Отзиви?

# 446
Аз използвам изграждащ гел на Блускай Хард, който е. Мога да кажа, че хич не е лош. Това е, че се сваля с ацетон, от една страна е добре, но от друга не съвсем. Леко се нанася, нито е прекалено течен, нито е прекалено гъст. Обаче съм с него от 3 седмици, все още си държи, но не мога да кажа още колко ще държи, тепърва ще видя. Не съм изпробвала и как се сваля с ацетона, смятам да си го поддържам за да видя колко ще издържи. Иначе с него лепя и камъчетата за декорация, няма мърдане просто, а когато дойде време да се махат с ацетона е много бързо, свалям ги направо с гел лака.
 Особено за домашна употреба си е супер.

# 447
Някой ползва ли изграждащ гел на Блускай? Отзиви?
Издържа по 3-4 седмици.Преди него слагаш база на блускай и печеш 2 мин.За разлика от други не е трошливо твърд,седи леко еластичен.Много добре разлива и не стича.После се сваля с ацетон или се прави поддръжка,като пилят гел лака отгоре му с пилата.Хард гела е ацетоново разтворим и киснеш ли го в ацетона веднъж,трябва да го свалиш целия и да се изграждаш на ново

# 448
Без база няма ли да се получи?

# 449
Момичета, какво производство са Cuccio? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт