Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 703
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Какво мислите за база и топ Коди? Ацетоноразтворими ли са?

# 661
  • София
Базата на коди е бетон,от 8 месеца само нея ползвам,но не е лесна за сваляне с ацетон,аз свалям със ел.пила.

# 662
  • Бургас
Привет, мами Simple Smile

Дали знаете от къде мога да си закупя продукти за направата на "хромиран/огледален" маникюр - предполагам сте засичали клипчета в интернет където показват как върху нокътя нанасят нещо като гел лак и после върху него поставят блестящи частици, но крайният ефект е огледален.

От блускай 24 лв мисля беше ☺ Metal manix multi chrome се казва пигмента и се ползва с топ без лепкав слой ☺

Аз явно нещо не правя правилно! Знам, че се ползва с топ без лепкав слой, но реших да пробвам с наличният ми / с лепкав слой/. Нанасям база, основен цвят, топ с премахнат лепкав слой, пигмента /нанесе се перфектно и стана огледално/, накрая 2 пласта пак топ с лепкав слой. Проблема идва след като премахна лепкавия слой се изтърква пигмента, все едно че топа не може да се "захване" никъде. Всичките ми продукти са на Блускай.Къде греша?

# 663
Здравейте, от дни се опитвам да намеря от къде да си закупя геловете CLARISSA серията LEI. Свързах се с един магазин в Пловдив представител на тази марка ,но искат предварително да си изпратя всички данни (адрес ,имена телефона име на салона) преди да съм видяла палитра и цени .Обясних ,че не съм професионалист ,а любител , но искам да пробвам тази марка и пак отговора е дайте си данните. Помолих да ми обяснят защо са им предварително данните ми и те пак -Разбираме, дайте си данните . Не знам това нормално ли е , защото на мен ми се вижда не  ям78
Моля ви някой ако знае как мога да си закупя или поръчам да пише  :ха:

# 664
  • София
pete,база,основен цвят,пигмент,топ лак.

# 665
Здравейте, ако искам да ползвам гел лака като основа за здравина само база ли ползвам или база и топ. И отгоре обикновен лак?

# 666

Закупих си го и съм много доволна. Лака се налюпва като юфка и доста лесно се маха

# 667
Здравейте, ако искам да ползвам гел лака като основа за здравина само база ли ползвам или база и топ. И отгоре обикновен лак?
За здравина по-добре сложи гел върху естествен нокът.

# 668

Закупих си го и съм много доволна. Лака се налюпва като юфка и доста лесно се маха

А какъв е лака, който махаш?
Аз ползвам на Блускай лаковете и течността за махане на гел лак, но пак не успява да се налюпи лака и се налага да го избутвам с шпатулка.

# 669
да попитам...лепкавия слой може да махне с тампон със спирт...а при мен спирта направо ми сваля лака..това случвало ли ви се е ?

# 670
да попитам...лепкавия слой може да махне с тампон със спирт...а при мен спирта направо ми сваля лака..това случвало ли ви се е ?

Явно УВ лампата ти не изпича добре лака и той не успява да изсъхне, затова спиртът го сваля. Смени крушките  Peace

# 671
Здравейте, момичета! Интересно ми е всички ли сте изкарали курс за гел лак? Записах се на комбиниран курс за маникюр, акрил, гел и декорации. Преди това си правех ноктите сама с гел и не съм имала проблеми, запозната съм с техниката и на гел лака. Но се чудя дали мога да започна работа без курс, а след време да го изкарам.

# 672
  • Down south
Съвсем добронамерено - дано да не може. Пази Боже от самоуки ентусиасти  Praynig
Едно е да си правиш маникюр сама, съвсем друго е да продаваш уменията си.

# 673
На мен са ми предлагали работа, въпреки, че нямам курс. Но наистина е хубаво първо да изкараш курс  Peace

# 674
Мисля да си отворя салон сама, но предполагам, че няма да е тази година. Така, че преди това ще си изкарам и курса за гел лак.
Аз познавам маникюристки, които са изкарали всички курсове и пак не се справят добре. А има и самоуки, които се справят толкова добре, че след един курс биха се усъвършенствали още повече и биха станали прекрасни маникюристки. А въпроса го зададох, защото съм виждала във фейсбук работещи маникюристки, които през различни периоди изкарват нови курсове, не са изкарали всички курсове наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт