Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 728
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Down south
Пожелавам ти успех в начинанието!  Мисля, че с това мислене ще имаш успех. Остави ги самоуките, образованието има значение.

# 676
Имам изкарани всички курсове за маникюр (лечебен, базов, изграждане с гел, гел-лак). На тяхна база си позволих да работя. Но, за съжаление, по мои наблюдения много от маникюристите работят без да са изкарали всички модули, видно е, че не знаят какво правят и по този начин нанасят невъобразими щети. ooooh!

# 677
Аз все не мога да се науча да си почиствам кожичките- гледам клипове, пиля, режа, но все не става така перфектно изчистено... Tired

# 678
Благодаря ти, Daylily bouquet
Маникюрите и рисуването са моята страст от дълго време, но сега искам да се занимавам с това, защото ми доставя удоволствие. А курсовете със сигурност ще ги изкарам, защото иначе няма да се чувствам уверена, а и ще науча доста нови неща.

# 679
Здравейте, до момента не бях ползвала лакове на Блускай. Ползвала съм само на CND. Повлияна от вашите положителни коментари реших и аз да пробвам Блускай. Купих един лак, който обаче е ужасно рядък. За да се получи добре се наложи да минавам 4-5 пъти. Това нормално ли е? Рекламация не съм правила, защото няма как да докажа, че лака е бил така, а и не зная дали това не е нормалната консистенция за тази марка.
Лака е  Bluesky CS № 051, купен от nail-bg.com.

# 680

Закупих си го и съм много доволна. Лака се налюпва като юфка и доста лесно се маха

А какъв е лака, който махаш?
Аз ползвам на Блускай лаковете и течността за махане на гел лак, но пак не успява да се налюпи лака и се налага да го избутвам с шпатулка.
На Блускай. Преди това хубаво с пила надраскавам истоя с течността около 15-20 мин. Някъде все пак остава,но като цяло се маха лесно

# 681
да попитам...лепкавия слой може да махне с тампон със спирт...а при мен спирта направо ми сваля лака..това случвало ли ви се е ?

Явно УВ лампата ти не изпича добре лака и той не успява да изсъхне, затова спиртът го сваля. Смени крушките  Peace

явно е така...не знам как да сменя крушките..тя лампата е от тези
http://www.aliexpress.com/item/9W-Mini-USB-LED-UV-Lamp-Nail-Drye … 46-8e3f-7a4eddd27
9W Mini USB LED UV Lamp

# 682
На тези не се сменят крушки, вероятно е слаба. Пробвай да печеш по-дълго време.

# 683
  • на морето
Здравейте! Моята сестра кара в момента курса и по-нататък ще си отвори салон. Сега разглежда всичко за обзавеждането и силно се интересува от принтерите за рисуване. Може ли да споделите опит дали си заслужава инвестицията от около 2 000лв. За нещо такова говоря
http://www.nail-painter.com/htdocs/about.htm

# 684
Принтерите бяха модерни преди 10г Peace

# 685
Нещо лятно и свежо (все още не съм перфектна)

http://prikachi.com/images.php?images/436/8871436S.jpg

# 686
Какъв гел лак да си взема, така че да издържа поне 10-14 дни?
Имам някакви от стартовия пакет на "Коса и стил", но още на 3-ия ден отнякъде се е обелило, нещо се е олющило и пр.
Това ме побърква, ако на 3 дни ще се лакирам, то няма смисъл лакът да е гел.

# 687
Добър ден. От близо година си слагам гел лак, и съм доволна. Ноктите ми се запазват и дори успявам да пусна определена дължина. Е не прекалявам с нея, за да не пречат на домашните задължения 😷😷😷. Хич не ме бива с рисуването, за това съм си поръчала водни стикери. Искам да опитам и с печати, но имам няколко въпроса. Извинявам се ако не са за тази тема. Четох, че някои слагат база, два слоя цвят, топ махат лепкавия и тогава слагат печата като запечатват пак с топ. Така ли се прави или има и друг начин? И другото, което не ми е ясно е с какви лакчета или боички правите самите печати. И за да не съм много нахална само да питам 😈😈😈 пускам последния ми маникюр(приемам всякакви забележки😉😉😉)

http://prikachi.com/images.php?images/538/8872538x.jpg

# 688
Какъв гел лак да си взема, така че да издържа поне 10-14 дни?
Имам някакви от стартовия пакет на "Коса и стил", но още на 3-ия ден отнякъде се е обелило, нещо се е олющило и пр.
Това ме побърква, ако на 3 дни ще се лакирам, то няма смисъл лакът да е гел.
Вземи си хубава база и топ, гела лака може и китайски.
Аз си взех база и топ на Коди и съм много доволна за сега- ремонти правих у дома и по колата, не мръдна.
Коса и стил продават прескъпи китайски боклуци Peace

# 689
Пак попадам на ''Коса и Стил'' -тези мошеници,не купувайте нищо от тях! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт