Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 689
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
момичета поръчах си този прах за огледален ефект

ползвали ли сте и само върху лепкавия слой или се изтрива и тогава се нанася с апликатор newsm78.
Поръчах си и 4 цвята 3д пасти дано са хубави.

Върху топ лак се слага, като преди това махаш лепкавия слой. Запичаш и пак с топ накрая.

# 736
Здравейте, някой използвал ли е Гел боички BLUESKY UV & LED PAINT ( http://www.nail-bg.com/shop/552/desc/gel-boichki-bluesky-01-cherno ) ? Аз има бяла,зелена и черна и днес за първи път сложих черната на цял нокът и тя започна да се лупи (станаха мехурчета след изпичането), а такъв проблем на цял нокът с останалите два цвята нямам... newsm78 Та въпросът ми е в сайта тези боички с в раздел гел лак за рисуване и декорация, това значи ли че не става за цял нокът? И още нещо слага база отдолу под боичката, може ли да е от това? Моля, някой за съвети, още съм начинаеща...  baby_neutral Praynig

# 737
Това е гелова боя за рисуване,печати и всякакви декорации,но не знам дали става за цял нокът.  Задължително с база отдолу. Може да махнеш лепкавия слой на базата,преди да нанесеш боичката. Пече се 2 минути на UV и 30-60 секунди на лед лампа. Нанася се тънко за да се изпече както трябва. На 2 пласта. После топ лака и готово.

# 738
Това е гелова боя за рисуване,печати и всякакви декорации,но не знам дали става за цял нокът.  Задължително с база отдолу. Може да махнеш лепкавия слой на базата,преди да нанесеш боичката. Пече се 2 минути на UV и 30-60 секунди на лед лампа. Нанася се тънко за да се изпече както трябва. На 2 пласта. После топ лака и готово.

Ами... ще махна лепкавия слой на базата, пък дано стане.  Thinking

# 739

ползвали ли сте и само върху лепкавия слой или се изтрива и тогава се нанася с апликатор newsm78.

Върху топ лак се слага, като преди това махаш лепкавия слой. Запичаш и пак с топ накрая.
Много полезно,сега може и аз да се престраша да си взема.На коя марка е твоя прах?

# 740
Аз имам на Елора. Втрива се най-хубаво с пръст върху гел без лепкав

# 741
  • софия

Много полезно,сега може и аз да се престраша да си взема.На коя марка е твоя прах?
ето ги
https://ru.aliexpress.com/item/2-Box-Mirror-Powder-Metallic-Silv … 999999.280.Eq3iei

# 742
rumy.rci би ли споделила от кой търговец ги купуваш
Дани, нямам спомен - това беше преди почти година и половина... пък и тогава все още не се престрашавах да пазарувам сама и ми ги поръча една позната. Ще се разровя из "записките" си от тогава (бях си запазвала разни линкове) и ще я питам дали има спомен от кой от всичките е правила поръчката  Peace

# 743
# 744

ето ги
https://ru.aliexpress.com/item/2-Box-Mirror-Powder-Metallic-Silv … 999999.280.Eq3iei

Аз лично пигментите ги слагам без да махам лепкавия слой. Така има къде да се захванат върху цвета, не пека а слагам топ отгоре и тогава в лампата. Но пък може аз нещо да бърка, моля да ме поправите ако е така.

# 745
Пробвай по моя начин, според мен става по-добре.

# 746
Пигмента се казва Indigo Multi Chrome и го има тук в Bluesky. Нанася се само върху изпечен топ без лепкав слой No Wipe. Лакира се с всички възможни топ гел лакове. Ефекта е уникален.
http://www.nail-bg.com/shop/1026/desc/metal-manix-multi-chrome

# 747
  • На плажа
За съжаление не доставя до България Sad

# 748
Моя опит от тези дни, златен пигмент на черен лак
Скрит текст:

# 749
  • Варна
например полването на чорапогащник вместо памучен тампон и почистване на лепкавия слой с лакочистител вместо със спирт-за по-силен блясък.
Какъв е този трик с чорапогащника. И лакочистител какъвто и да е ли?

Общи условия

Активация на акаунт