Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 676
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
 Heart Eyes
Момичета, надявам се да не ви издразня с въпроса, но като начинаещ се нуждая от съвет.
Искам да си закупя лед лампа, но не зная на каква да се спра. Има едни малки и евтини в olx за по 17-20 лв., но ми изглеждат малко ненадеждни, защото нямат светло-отразителна повърхност от всички страни.

Вие с какви лампи сте и доволни ли сте?
Имам ли шанс да си закупя лампа до към 40 лв. или за тази сума няма да е лед?

Благодаря предварително!
(сякаш не ми се чака от aliexpress...)

# 166
 Simple Smile понеже съм от нетърпеливите, а успях да изчета повечето неща в темата.... реших да си поръчам всичко от Блускай, както и лампата, която няма да е лед.

Ако някой има желанието да ме откаже и да ме спаси от прахосването на парички, нека го направи бързо, много ще съм му благодарна.

Хубав ден ви желая, красиви мами!

# 167
  • На плажа
Блускай е добър избор,а лампата и WV да е,пак ще ти върши добра работа  Peace

# 168
Благодаря!

# 169
Въпросът ми е Блускай или CND?
Кой е по-добър от двата?

# 170
тези лакове тип коте6ко око ,които се полу4ават с магнит -мойе ли магнита да се използажа за други лакаове или лака е специален ,за да се полу4и този ефект с магнита?

# 171
  • Пловдив
Въпросът ми е Блускай или CND?
Кой е по-добър от двата?
Аз не харесах Блускай,но нямам cnd за сравнение...

# 172
  • На плажа
тези лакове тип коте6ко око ,които се полу4ават с магнит -мойе ли магнита да се използажа за други лакаове или лака е специален ,за да се полу4и този ефект с магнита?
Лакът е специален,с магнитини частици в него  Peace
CND е класика в жанра,най-ми харесва ,че се сваля с лекота,но и цената му е два пъти като на Блускай.Блускай пък имат много по-голямо разнообразие на цветове.Аз харесвам и двете марки в едно или друго отношение.  Peace

# 173
Лакът е специален,с магнитини частици в него  Peace
CND е класика в жанра,най-ми харесва ,че се сваля с лекота,но и цената му е два пъти като на Блускай.Блускай пък имат много по-голямо разнообразие на цветове.Аз харесвам и двете марки в едно или друго отношениеPeace
+1
Аз ползвам основа и топ на СНД и цветове на Блускай. Доволна съм  Peace

# 174
Maгнита се използва само за магнитни лакове,на други не действа

# 175
Слагате ли пласт гел отдолу гел лака за издържливост?!?
Аз не мога да си представя гел лака да ми издържи 3 и 4 седмици без да ми се счупи някой нокът.
При мен ноктите с гел лак са си все така меки  и се отронва по някое крайче...
Как има хора (виждала съм снимки) на които им издържа по много време?!?

# 176
  • В свой си свят :))))

Не може с други лакове, трябва да са магнитни.

# 177
  • В свой си свят :))))
Слагате ли пласт гел отдолу гел лака за издържливост?!?
Аз не мога да си представя гел лака да ми издържи 3 и 4 седмици без да ми се счупи някой нокът.
При мен ноктите с гел лак са си все така меки  и се отронва по някое крайче...
Как има хора (виждала съм снимки) на които им издържа по много време?!?

Опитвала ли си с повече пластове гел-лак?

# 178
Аз слагам отдолу понякога вместо база, или отгоре, тогава пази цвета. Или повече топ гел, също става.

# 179
  • София
Момичета,

С какво се разрежда гел лак? Поръчах си един, обаче като го видях колко е гъст, не знам това как ще се нанася лесно? А и като се изпече ще стане на буци.

Разрежда се с този продукт ( в момента го виждам за $8.24)

http://www.amazon.com/gp/product/B00CS5XK52?psc=1&redirect=t … etailpage_o02_s00

Имам го това за разреждане. Сгъсти ми се лак на Джесика,  не можа да го оправи изобщо, въпреки голямото количество течност която му налях!!!!  Някой беше писал за обикновения разредител на Перфект че  разрежда без проблем гел лакове и мисля да пробвам.
Вижте задължително  други мнения преди да го купувате Peace

Общи условия

Активация на акаунт