Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 707
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, следя темата от дълго време и искам съвет от вас. Тъй като си изпратих от китайски марки гел лакове, които на втория ден започват да се белят като ваденки искам да си взема нещо свястно. Двоумя се между bluesky и cuccio veneer.Моля посъветвайте ме, не искам да влагам толкова пари и да съжалявам отново.И още един въпрос, ако някой знае дали тези марки са съвместими с други марки цветни гелове? Например ако имам база и топ на cuccio дали мога да сложа цвят на друга марка гел лак?

# 721
tafi вземи си някакви по-хубави база и топ, а цветните гелове може и да са китайски. Аз така пратя. От двете марки, които си написала предпочитам  на Bluesky, Cuccio  при мен пада много бързо и не ми харесва !  Peace

# 722
Аз си взех Коди- база и топ, и съм много доволна. Всички лакове са ми китайски, няма мърдане. Обезмаслителя също ми е китайски, на chu jie

# 723
Благодаря за бързите отговори,много ми помогнахте - ще пробвам с база и топ на bluesky и с китайските ми цветове.

# 724
Пробвай. Базата на блускай е възможно най добрата. Дано да са съвместими цветовете които имаш.

# 725
Здравейте!
Получих като подарък UV лампа 36W и изчетох и изгледах доста материал. Реших да пробвам със CND Shellac, та искам да попитам има ли в България от къде да си купя CND Shellac, който да не е китайски и от къде мога да си купя база и основа за ув лампа на Essence?
Предварително благодаря Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 21:02 от Рени Н.

# 726
  • софия
Здравейте!
Получих като подарък UV лампа 36W и изчетох и изгледах доста материал. Реших да пробвам със CND Shellac, та искам да попитам има ли в България от къде да си купя CND Shellac, който да не е китайски и от къде мога да си купя база и основа за ув лампа на Essence?

Есенс съм виждала в Дм,Интеркозметика е вносител н а cnd до мол Парадайс е офисът.
Аз пък съм с друго питане препоръчайте ми киселинен обезмаслител.

# 727
Здравейте!

Есенс съм виждала в Дм,Интеркозметика е вносител н а cnd до мол Парадайс е офисът.
Аз пък съм с друго питане препоръчайте ми киселинен обезмаслител.

Предполагам, че посочения мол е в София, а аз не съм от там. На сайта на Интеркозметика пише, че може да поръчват само професионални маникюристки, предполагам на едро. Аз искам база, топ и цвят - да ги пробвам.
Essence наистина има в DM, но база и основа отдавна не съм виждала.
Simple Smile

# 728
Обезмаслител на Блускай. СНД от маникюристи на Интеркозметика

# 729

Предполагам, че посочения мол е в София, а аз не съм от там. На сайта на Интеркозметика пише, че може да поръчват само професионални маникюристки, предполагам на едро. Аз искам база, топ и цвят - да ги пробвам.
Essence наистина има в DM, но база и основа отдавна не съм виждала.
Simple Smile

Това е защото още никой не е решил да го оспори това. По европейските и съответно българските закони не може да категоризираш хората. Ако на някой му се занимава може да ги осъди и то доста солено. Помните ли как имаше цени на нощувки в хотелите за българи и чужденци - принудиха ги да изравнят цените. Тук нещата стоят по същия начин. Не може да продаваш на маникюристи, а на обикновени хора не, както и не може на маникюристи да продаваш на една цена, а на останалите - друга. Пак ще отнесат солена глоба ако някой реши да ги съди!

# 730
аз използвам оригинални база , топ и обезмаслител на Gelish Harmony ,лакове имам само китайски но не ми харесват като плътност и по трудно се разнасят,лесно се отлепят,по доволна съм от китайското OPI   , вчера се лакирах със китайски Gelish Harmony колко е траен още не мога да кажа

# 731
Интересува ме какво е мнението ви за ув гел лакове с марки ELORA, Miley, Jessie.
Базата и топа на Sensationail съвместима ли е с други ув гел лакове, напр. с Вluesky?

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 22:49 от Рени Н.

# 732
Рени Н., аз ползвам основа и топ на СНД - поръчвах ги от ибей. Един куп материали тогава изгледах и прочетох в интернет, за да се ориентирам как поне горе-долу да преценя дали предлаганото (от съответния търговец) е менте или не. Цветове ползвам на Блускай - ходя на място в офиса им и си ги харесвам, че по снимка в интернет не съм сигурна какво ще ми пристигне  Peace

# 733
  • На плажа
rumy.rci би ли споделила от кой търговец ги купуваш

# 734
  • софия
момичета поръчах си този прах за огледален ефект

ползвали ли сте и само върху лепкавия слой или се изтрива и тогава се нанася с апликатор newsm78.
Поръчах си и 4 цвята 3д пасти дано са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт