Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 2

• 145 347
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
След хистерото  имах много силни болки.И на мен ми е чудно,никакви болки по време на цикъл,а по време на овулация ме наболява.Малко ме съмнява lili ,че и вашия полип не е почистен из основи или се възобновява.Разбира се дано не е така,просто съдя по себе си

# 511
Момичета, днеска ме приеха, взеха ми кръв, правиха кардиограма, подписах цялата документация и ми казаха утре, че  ще е операцията Pensive. Направо съм в шок, седя и чакам да дойде просто утре...

# 512
  • София
то не е операция това, нищо страшно няма.

# 513
Чакането е побъркващо просто, трябва и нощувка, операция се води отвсякъде, щом те приспиват.

# 514
За мен си беше операция, 6 души екип, операционна, упойка, реанимация, системи. Но ще мине. Успех.

# 515
  • София
При мен беше песен. Поспах, хапнах бисквитка и си тръгнах след 2ч.

# 516
  • София
операция е като режат, според мен, това си е манипулация  Rolling Eyes

но това висене предварително в болницата наистина изнервя.
мен ме приеха сутринта, минах за кръв, кардиолог, към 10 мина процедурата, пуснаха две банки заради упойката ,нахраниха ме и в 14 ме пуснаха да си ходя.

# 517
Ето, че и моята хистероскопия мина. Общо необходимо време 3 дни, 2 нощувки престой. Първи ден - взимане на кръв за изследвания, електрокардиограма и преглед при кардиолог, преглед с ултразвук.
Втори ден - сутринта очистително, тест за алергии съм антибиотика, който ще го вливат еднократно по време на процедурата. После те качват в операционната, слагат абокат и те пристиват. Събудих се като ме връщаха към стаята, болеше ме корема, дадоха ми болкоуспокояващо. След 2 часа можеше да пия вода и да стана. Трети ден - изписване.

Тук бях чела, че всичко става за един ден, та и аз се бях настроила така, но си зависи от процедурите на болницата. Въоръжих се с търпение и така приключи вече. Успех на всички, на които им предстои. Съветът ми е - не взимайте избирателно мнението или случката на някой друг и за своя, защото при всеки е индивидуално  и зависещо от много фактори.

# 518
Премахване на полип с хистероскопия ,къде във Варна може да се направи по ЗК ?

# 519
Ето, че и моята хистероскопия мина. Общо необходимо време 3 дни, 2 нощувки престой. Първи ден - взимане на кръв за изследвания, електрокардиограма и преглед при кардиолог, преглед с ултразвук.
Втори ден - сутринта очистително, тест за алергии съм антибиотика, който ще го вливат еднократно по време на процедурата. После те качват в операционната, слагат абокат и те пристиват. Събудих се като ме връщаха към стаята, болеше ме корема, дадоха ми болкоуспокояващо. След 2 часа можеше да пия вода и да стана. Трети ден - изписване.

Тук бях чела, че всичко става за един ден, та и аз се бях настроила така, но си зависи от процедурите на болницата. Въоръжих се с търпение и така приключи вече. Успех на всички, на които им предстои. Съветът ми е - не взимайте избирателно мнението или случката на някой друг и за своя, защото при всеки е индивидуално  и зависещо от много фактори.
Андреа,в коя болница Ви премахнаха полипа.Сега имате ли болки?

# 520

Тук бях чела, че всичко става за един ден, та и аз се бях настроила така, но си зависи от процедурите на болницата. Въоръжих се с търпение и така приключи вече. Успех на всички, на които им предстои. Съветът ми е - не взимайте избирателно мнението или случката на някой друг и за своя, защото при всеки е индивидуално  и зависещо от много фактори.
Андреа,в коя болница Ви премахнаха полипа.Сега имате ли болки?

Софиямед, в момента нямам болки, имах главоболие 1 ден.
Ти, Роси, правила ли си хистеро, че не можах да разбера по публикациите ти, сега имаш ли полип?

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 15:49 от andrea_doll

# 521
Правих в Доверие при др.Делчев уж.Но той не се яви на хистерото.Какво са ми махали незнам,но пет дни след хистерото имах 12 мм полип.Преди това го засичаха на 20 мм.Много,много силни болки  имах около два месеца..А да не забравя-лъгаха ме ,че са видели злок. забол. и матката е за премахване.Ако бях открила тази жена,която влезе в стаята ни и вееше епикризата си,че полипа и е доброк.,а са я лъгали и нея и останалите в нейната стая,че виждат злок. процес,щях да подам сигнал.Тя бе готова да ги разпертушини ,заради преживяния шок.И аз го преживях този шок Ако не беше тази жена,сигурно сега щях да съм без матка,защото много умело лъжат.Думите и ми даваха кураж в тези 10 дни,докато излезе резултата.
/Ама госпожо,при вас е видян злок. процес и няма какво да чакаме резултататрябва да лежите в отдел. под наблюдение и тази матка е за премахване/.От касата за да ти премахнат матката,получавали 2000 лв.От теб също толкова.Немога да се побера в кожата си ,че нищо не направих по въпроса.Трябваше някъде да се оплача. 

# 522
Оле, милата, какво са те направили... Не пожелавам на никой да му се налага да се разправя с болници и лекари.. Какво им става? Нали уж Хипократови клетви правят...За нищо ги нямат някои доктори (да не ги слагаме все пак под общ знаменател-искрено вярвам, че има и добри лекари, които не лъжат)...

# 523
Оле, милата, какво са те направили... Не пожелавам на никой да му се налага да се разправя с болници и лекари.. Какво им става? Нали уж Хипократови клетви правят...За нищо ги нямат някои доктори (да не ги слагаме все пак под общ знаменател-искрено вярвам, че има и добри лекари, които не лъжат)...
И аз бях слушала такива истории,но сега преживях този ужас.И парите си похарчих и загуба на време и притеснения и пак съм на средата на нищото.Не ми се ходи изобщо на повторна хистер.,толкова ли няма някакъв природен лек за този полип.

# 524
Здравейте, пиша отново с въпрос. Надявам се този път някой да ми отговори.
След като направих хистероскопия на 6/02 цикъла ми закъснява вече 5 ден, нещо, което е необичайно за мен..случвало ли се е на някой? Имате ли някакво обяснение, защо се случва това?

Общи условия

Активация на акаунт