Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 2

• 145 284
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Мерси, Жасмина,

Правила съм абразио, горе-долу подобен сценарий ми се вижда.
 bouquet

# 91
Момичета здравейте нова съм в тази тема и ми предстои хистероскопия искам да ви попитам дали сте пили противозачатъчни месец преди процедурата ? АГ ми каза че е добре да ги приемам заради лигавицата..или нещо такова и аз не разбрах точно та дали някоя от вас мили дами е пила противозочатъчни заради хистерото.  newsm78

# 92
Аз не съм пила нищо

# 93
Eleq, аз съм пила. Помагат да е тънка лигавицата и по-лесно да бъде премахнат полипа. Успех Hug

# 94
моето хистеро беше преди 3 месеца, не съм пила противозачатъчни.

# 95
Благодаря момичета за отговорите  bouquet

# 96
На мен ми изписаха Регулон и Летрозол преди хистероскопията именно с цел да стане тънка лигавицата.

# 97
Момичета, понеже забравих да попитам лекарката, как ви дойде след хистероскопията , на мен ми закъснява с около 4 дена , преполагам е нормално, но все пак не съм сигурна , та имате ли спомен при вас как беше  newsm78

# 98
При мен беше на време как часовник

# 99
На мен ми дойде навреме, беше по- обилен обаче ...

# 100
  • София
Момичета, и аз се записвам в тази, с надеждата причината да нес е получава да е в полип, който ми откриха вчера. Чакам цикъл и ми казаха да се обадя, щом ми дойде, за да запишем час, правело се в първите чисти дни след М. Въпросът ми е до кой ден най-късно се прави от М, ако знаете? Благодаря!

# 101
Здравейте и на мен ми предстои хистеро петък ми откриха синдрома на ашерман казаха ми че се прави на 2-3 чист ден след М  и сега чакам април месец да доиде защото този вече е късно Cry

# 102
Буена, аз правех хистеро около 11-12 ден от МЦ, защото тогава са ми първите чисти дни. Колкото по-рано, толкова по-добре - целта е лигавицата да е тънка, за да бъде премахнат по-лесно полипа. Когато смених лекаря и насрочих нова хск той искаше да пия противозачатъчни, защото те поддържат лигавицата тънка през цялото време и е без значение на кой ден се прави. Успех Peace

# 103
  • София
Буена, аз правех хистеро около 11-12 ден от МЦ, защото тогава са ми първите чисти дни. Колкото по-рано, толкова по-добре - целта е лигавицата да е тънка, за да бъде премахнат по-лесно полипа. Когато смених лекаря и насрочих нова хск той искаше да пия противозачатъчни, защото те поддържат лигавицата тънка през цялото време и е без значение на кой ден се прави. Успех Peace

Благодаря ти, Ема Hug

# 104
Буена, на мен ми го направиха на 13ти ден от МЦ, който беше предизвикан с хапчета и се проточи 10 дни.. та на втори -трети чист ден се прави. Имай предвид, че аз моя полип го махнах Март миналата година и Ноември забременях след инсеминация. Преди това се опитвахме с какви ли не стимулации и не ставаше. Надявам се с махането на полипа да се реши проблема при теб и скоро да си в някоя от другите теми  Hug

П.С. къде ще правиш хистероскопията?

Общи условия

Активация на акаунт