Работещи майки - полезна информация и съвети

• 64 785
  • 779
  •   1
Отговори
# 750
Така е, финансовата част на нещата също не е за пренебрегване!:)

# 751
Зависи какво и откъде се поръчва. Под "поръчвам" нямам предвид китайско или пица.
В офиса ни има ресторант, където се храним ние с готвено, взимам оттам и нося вкъщи.

И аз се интересувам от фитнеса с детски кът Simple Smile

# 752
Мол Марково тепе в Пловдив има фитнес и детски кът Simple Smile

# 753
Зависи какво и откъде се поръчва. Под "поръчвам" нямам предвид китайско или пица.
В офиса ни има ресторант, където се храним ние с готвено, взимам оттам и нося вкъщи.

И аз се интересувам от фитнеса с детски кът Simple Smile
От където и да се купува външната храна излиза по скъпо.. Simple Smile
И аз поръчвам понякога за щерката и ММ, но всеки ден излиза солено, веднъж в месеца ядат и сушита мушита и подобни манджорни от Хепи!
Предпочитам парите да ги дам за чистене, а храна да готвя аь, както и споруваме колела навън! Сега обмислям да си купя от ролковите кънки, зимни имам и карам добре, но в нашия град няма всяка година ледена пързалка! Единствено не ми стига втеме за инглиша...но две години някак го вмествам в режима! Simple Smile

# 754
То и аз не поръчвам всеки ден.
В неделя примерно сглабяме с ММ две манджи, да речем тенджера супа и тава мусака, това стига до сряда.
В четв сме на нещо бързичко и в петък - айляк, поръчвам или нося от офиса Simple Smile
Иначе когато е хубаво времето, сме навън до късно с децата  Sunglasses

# 755
То и аз не поръчвам всеки ден.
В неделя примерно сглабяме с ММ две манджи, да речем тенджера супа и тава мусака, това стига до сряда.
В четв сме на нещо бързичко и в петък - айляк, поръчвам или нося от офиса Simple Smile
Иначе когато е хубаво времето, сме навън до късно с децата  Sunglasses
Да така става!
Обмислям вариант да въведа ден на бащата и дъщеряъа за говене, по една вечер в седмицата!  hahaha

# 756
Ако мина през всички възможни места, в които се приготвя храна и от които мога аз да купя, едва ли ще има и 5 %, които да отговарят на хигиенните ми и хранителните ми стандарти. Имам познати, които са в бизнеса и знам, че каквото може да се замести с полуфабрикат, се замества, да не говорим за глутамата, който щедро се ръси. Пак казвам, това е за местата, които са ми достъпни. То ясно, че има много места, които да поддържат висок стандарт - и като хигиена, и като относителна чистота на продуктите, които ползват. Това го казвам, защото аз самата имам проблем с готвени от ресторанти храни. Разбира се, който няма проблеми не и не се вълнува толкова на тема хранене, няма проблем да си взема храна отвън.

# 757
Съни за това и аз сама си готвя...вкъщи не се купуват полуфабрикати и боклуци...всичко съм си избрала сама с внимание и грижа за домашните! Виж в измиването на едни стъкла няма какво да се обърка Simple Smile

# 758
Да, за измиването на стъклата е ясно.

# 759
мда.. точно най-здравословното е цяла седмица да ядеш мусака  Crazy
За лесно - ясно, лесно е.
Но повече от 1-2 дни няма кой да ми го яде това ...
Тенджера супа пък абсурд..
Ако е за идеята "да има нещо готвено", ама само да се подмята в хладилника и всеки да си прави нещо настрани - ай няма нужда Simple Smile

# 760
А някой каза ли, че трябва цяла седмица да се яде мусака?

# 761
Моите повече от един път ядене не хапват....но най верният ми помощник е кукъра- бързо, лесно, вкусно! Simple Smile

# 762
То май няма почти семейство,което да иска да яде повече от 1 път една и съща манджа...Аз примерно се опитвам да готвя количество колкото за едно хранене,но ме убива момента когато мъж ми се прибере и каже,ами точно сега не ми се яде това и ми остане храната за другият ден  #Cussing out

# 763
Затова при нас, ако не сме се разбрали предварително нещо общо, всеки си прави, каквото реши. Аз не ям всичко, мъжът ми също, така че или се разбираме за общото или всеки да се спасява да си готви сам. Фурната е голяма, събира и двете.

# 764
Моят син обожава супи, всеки ден може да яде я пилешка, я супа топчета. За това и правя. Ако ядеше кюфтета и боб, ще му правя боб с кюфтета.
Слава Богу, у нас има кой да яде повече от един път едно ядене, за това сме си намерили вариант за нас си, който ни устройва. За съжаление тавата с мусака стига само за два пъти, ако имаше толкова голяма тава и фурна, че да ми стига за цяла седмица - върхЪ, ама няма.

Общи условия

Активация на акаунт