Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 484
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
  • shumen
При мен предимството е,че съм с две бани.То там където ми е пералнята не е и баня,а е мокро помещение.

# 391
  • София
Моята е в кухнята,а пералнята ми е в банята.
При мен не става, банята е малка...в кухнята врче място няма Simple Smile
Нанааааааааааа, къде се загуби момичееер? Още се триумя....но вече наистина ми писна това простиране....да вземеш пак да изпратиш твоя модел на фагор  Praynig

Тук съм.  Simple Smile
Моята вече е стар модел, няма да я намериш. Ето новият

http://fagor.bg/index.php?item=576&group=6

# 392
Мерси Нана! Simple Smile Hug Ще купувам то се е видяло! Ох, само дано наистна не мачка, ще ги изпъвам както ме посъветва преди сушенето! bouquet

# 393
  • София
Мерси Нана! Simple Smile Hug Ще купувам то се е видяло! Ох, само дано наистна не мачка, ще ги изпъвам както ме посъветва преди сушенето! bouquet

Изгладени няма да излязат естествено. Това не е ютия.  hahaha
Но аз лично нямам никакви оплаквания от уреда.

# 394

Изгладени няма да излязат естествено. Това не е ютия.  hahaha
Но аз лично нямам никакви оплаквания от уреда.
Ама нали не са на хармоника, пресушени и неподлежащи на изглаждане, както ги видях у една приятелка с комбинирана пералня?  newsm78

# 395
Не, определно не са. Освен това има различни режими - могат да излизат леко влажни като за гладене, нормални (които са мен са една идея влажни) и супер сухи. Поне нашата обикновена Беко е така:)

# 396
Не, определно не са. Освен това има различни режими - могат да излизат леко влажни като за гладене, нормални (които са мен са една идея влажни) и супер сухи. Поне нашата обикновена Беко е така:)
Благодаря,защо се оплакват толкова хората? newsm78

# 397
До колкото имам наблюдения се оплакват най-вече от комбиниранит машини, които са с по-малък барабан, което мачка дрехите. Моята сужилня е с огрмоен барабан, сравнено с пералнята, а не е с кой-знае колко голям капацитет.

# 398
До колкото имам наблюдения се оплакват най-вече от комбиниранит машини, които са с по-малък барабан, което мачка дрехите. Моята сужилня е с огрмоен барабан, сравнено с пералнята, а не е с кой-знае колко голям капацитет.
Ууууфми нали това коментираме, че комбинираните уреди не стават....ти имаш явно отделна сушилня!

# 399
Аз съм с комбинирана Аристон и съм супер доволна. Важно е правилно да комбинираш дрехите, програмата и да не я претоварваш. Барабана ми е голям - 8кг пране и 6 сушене. Използвам сушилнята основно за чаршафи, хавлии и памучни дрехи.  Не съм пробвала да суша вълна, но аз нея я пера без центрофуга така или иначе.
Сега се оглеждам за прахусмукачка робот. Тепърва си наместване ежедневието с две деца( ясла и училище) и работа.

# 400
И аз се оглеждам за прахосмукачка робот, а днес ще си получа и парочистачката (с която се надявам да си улесня чистенето - най-вече на банята, прозорците и фурната) Simple Smile

# 401
То е съвсем естествено, ако сложа 8 кг. пране и реша да ги суша, че няма да се изсушат, а само ще се намачкат. Но нормално количество дрехи си се сушат без проблем. И наистина има различни степен на изсушаване, както и различни програми за различните тъкани.

# 402
  • София
Дали някои има мултикукър? И има ли полза от него - най-вече пести ли време и храната има ли по-различен вкус?

# 403
Аз имам кукър - родих се откакто го ползвам, изключително полезна вещ ми е  Peace Пести време и храната е много вкусна, да. На практика почти спрях да готвя на котлоните и във фурната. Моят е съвсем обикновен, а има някои с повече функции - функция под налягане, печене, правене на хляб и др.
За парочистачка и прахосмукачка робот и аз съм навита, особено на прахосмукачката. Да видим кога ще се реша..........Thinking

# 404
  • София
На мен това ми е следващата покупка. Всичко, което може да ми спести време, усилия и пари е добре дошло. Имам сушилня, миялната, чопър, хлебопекарна.....Искам и прахосмукчка-робот, но засега не можем даси го позволим.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт