Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 480
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
аз и за мултикукър още не мога да се навия и по-скоро да се убедя, че ми трябва. Но за робота (прахосмукачка) съм убедена, че ще ми спести време Simple Smile Парочистачката ще я пробвам още довечера  bouquet От кухненските помощници имам хлебопекарна и робот с доста функции (вкл. цитрус преса и сокоизтисквачка) и ми пести място (и пари) Simple Smile

# 406
  • София
Благодаря ви за отговорите. И аз имам миялна, робот със сокоизтисквачка и цитруспреса. Напоследък цитроуспресата я ползвам много често, правя на сина ми сок от мандарини и портокали, много го обича.

# 407
Аз имам съдомиялна, хлебопекарна, кукър...И май това е. Както казах, на дневен ред е роботът - прахосмукачка, но да видим кога.
Парочистачката ще я пробвам още довечера  bouquet
Да кажеш после как е  Peace

# 408
Да, ще кажа Wink Съдомиална и аз имам, но не я споменавам (тя си ми е по подразбиране Simple Smile споменах само дребните уреди Wink )

# 409
Парочистачката я намирам за излишен и доста трудоемък уред.
1. трябва мега хубаво да прахосмукираш пода
2. да переш по няколко подложки, защото много бързо се замърсяват - което води до допълнителни фананси за закупуването им
3. да  миеш и чистиш още един уред след употреба...

Не ме кефи да ползвам уред, който ми добавя време за неговото обслужване  Rolling Eyes

# 410
Не знам колко ще е трудоемко, но в момента ми коства мнооого време и усилие да измия паравана в банята, пода/плочките в банята (вечно са мръсни), фурната, която съм я писала като "мисия невъзможна" за почистване и прозорците ... та се надявам това уредче да помогне Simple Smile

# 411
Моята фурна има функция "самопочистване" - гениална е!

# 412
Тази функция винаги ми е било интересно как се осъществява. И моята уж има, но така и не разбрах как се ползва.

# 413

благородно завиждам Wink а каква марка/модел е? (ако реша да си сменям моята да знам Grinning )

# 414
Тази функция винаги ми е било интересно как се осъществява. И моята уж има, но така и не разбрах как се ползва.
Чети веднага упътването и си я ползвай, голямо улеснение е  Peace Принципът е, че развива много висока температура, благодарение на което всички мазнини, нагари и разни гадории буквално се изпаряват. Накрая като приключи да се чисти само минавам с влажна кърпа и е като нова  Peace
animal, марката е Scholtes, електрическа фурна за вграждане.

# 415
  • shumen
Аз сушилня имам и съм доволна.От другите нямам,но съм навита за мултикукър.

# 416
  • София
Като прочетох за самопочистващата се фурна, реших, че се шегувате, а то истина Shocked
Скрит текст:
една от омразните ми домакински работи е почистване на фурната  Close

# 417
Не знам колко ще е трудоемко, но в момента ми коства мнооого време и усилие да измия паравана в банята, пода/плочките в банята (вечно са мръсни), фурната, която съм я писала като "мисия невъзможна" за почистване и прозорците ... та се надявам това уредче да помогне Simple Smile
Същото време ще ти отнема + още толкова да си почистиш и уреда  Simple Smile
Ама успех с ентусиазма  Hug

# 418
Аз имам КУКЪР и ПАРОЧИСТАЧКА, супер съм доволна, родих се....

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 13:59 от mimi.7299

# 419
И аз имам парочистачка, не я заменям за нищо на света. Имам няколко подложки, после просто ги мятам в пералнята и са готови. Моп повече не бих купила, това разнасяне на кофи, препарати, пък след първите 5 квадрата вече и водата трябва да сменяш... Излишно ми е. А с парочистакчата подът съхне много по-бързо, от горещата пара умират повече бактерии, не трябва да подсушавам след това.

Общи условия

Активация на акаунт