Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 473
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
И аз имам парочистачка, не я заменям за нищо на света. Имам няколко подложки, после просто ги мятам в пералнята и са готови. Моп повече не бих купила, това разнасяне на кофи, препарати, пък след първите 5 квадрата вече и водата трябва да сменяш... Излишно ми е. А с парочистакчата подът съхне много по-бързо, от горещата пара умират повече бактерии, не трябва да подсушавам след това.

напълно споделям, и аз така! с две ръце ЗА
 Peace

# 421
  • София
И аз имам парочистачка, не я заменям за нищо на света. Имам няколко подложки, после просто ги мятам в пералнята и са готови. Моп повече не бих купила, това разнасяне на кофи, препарати, пък след първите 5 квадрата вече и водата трябва да сменяш... Излишно ми е. А с парочистакчата подът съхне много по-бързо, от горещата пара умират повече бактерии, не трябва да подсушавам след това.

напълно споделям, и аз така! с две ръце ЗА
 Peace
  Плюс още един глас в полза на парочистачката.

# 422
Аз имам лош опит с парочистачка. Бяхме взели от познати тяхната и реширме след толкова хвалби да я пробваме. Пълно разочарование не изчисти килима. Пода с плочките в коридора и кухнята стояха мокри дълго време след почистването. Може проблема да е в парочистачката, но аз не бех си купила за вкъщи.

# 423
Пълно разочарование не изчисти килима.
Килима? Не знаех, че се ползва за текстилни повърхности, с каква приставка това? При нас на всяко чистене с прахосмукачка ММ минава и с парочистачка пода (без килимите) и банята. Изсъхва за минута всичко. По принцип избягваме препаратите, доколкото можем. За прозорци също е страшно удобна, със съответната приставка. На Керхер е нашата, препоръчвам, но може и да я харесвам толкова, защото не аз оперирам с нея Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 10:07 от Stitch

# 424
Навихте ме с тези парочистачки, сега остава да навия и мм  Joy

# 425
Чак днес си получих парочистачката и бързам да се похваля - страхотно уредче! Минах плочките и фугите в банята и коридора и една част от фурната - свърши чудеса Simple Smile Аз също знам, че може да се ползва за килими и дивани - тия дни ще я пробвам на дивана (килими нямам). Изсъхването зависи от силата на парата, но при всички случаи е мнооого по-бързо, отколкото с моп (с моп трябва да чакам поне 5 мин, за да изсъхне, а с парочистачката изсъхва почти веднага) Simple Smile

# 426
Пълно разочарование не изчисти килима.
Килима? Не знаех, че се ползва за текстилни повърхности, с каква приставка това? При нас на всяко чистене с прахосмукачка ММ минава и с парочистачка пода (без килимите) и банята. Изсъхва за минута всичко. По принцип избягваме препаратите, доколкото можем. За прозорци също е страшно удобна, със съответната приставка. На Керхер е нашата, препоръчвам, но може и да я харесвам толкова, защото не аз оперирам с нея Mr. Green
Слага се някакъв калъф отпред като микрофибър ми изглежда и после има пластмасова приставка нещо като това https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%87%D0 … DyKa_ny0AZXp_M%3A

# 427
Слага се някакъв калъф отпред като микрофибър ми изглежда и после има пластмасова приставка нещо като това https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%87%D0 … DyKa_ny0AZXp_M%3A
Аха! Няма ли го моята това... ще потърся, че някъде забутах май единия накрайник, изглежда ми добре за освежаване на килими и дамаски.
Благодаря много bouquet

# 428
И моята е на Керхер, ето тази
Има си 2 кърпи за големия и за малкия накрайник Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 16:44 от animal

# 429
Нашата парочистачка само за килима я ползваме. Въобще не ми е хрумвало за плочките.  Laughing

# 430
И моята е на Керхер, ето тази
Има си 2 кърпи за големия и за малкия накрайник Simple Smile
И моята е същата, перфектна е...!
Прозорци обаче аз не мия...викам чистач, два пъти в годината... Joy Naughty

# 431
  • София
Нашата парочистачка само за килима я ползваме. Въобще не ми е хрумвало за плочките.  Laughing
Освен за плочките с парочистачка минавам и фурната, печката отгоре, около котлоните.
Имам испанска Солак, доволна съм. Отивам да я вадя и  почвам.

# 432
  • shumen
Нашата е същата,но я ползвам само за килимите и аз.За другаде и аз не съм се сещала.

# 433
  • София
Ползвах парочистачка /като показаната/ от една позната. Не съм съгласна, че под се чисти по лесно.  Докато я напълниш ,загрее, то свърши водата. .
Изчисти между плочките, хубаво при това,  но още не мога да се навия да взема.
В крайна сметка аз очаквам от парочистачката чудеса, които не видях докато я ползвам

# 434
Е, то много зависи какво очакваш наистина. Аз не очаквах чудеса, защото специално фугите и фурната не са чистени от години... но за мое учудване се справи доста добре. Вярно, трябваше си търкане, но това е еднократно - като се поддържат така ще е по-лесно Simple Smile Вчера с 800мл успях да си изчистя фурната (стана почти като нова) и фугите в банята и кухнята (и даже остана вода) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт