Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е системата Fly Mama и какви ресурси са налични за нея?
Как мога ефективно да организирам готвенето и храненето на семейството, когато съм работеща майка?
Как можем ефективно да поддържаме чистотата и организацията в дома си, особено с малко дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е системата Fly Mama и какви ресурси са налични за нея?
Системата Fly Mama е подход за управление на времето, който има за цел да помогне на майките да балансират работата, семейството и домакинските задължения ефективно. Някои полезни ресурси включват уебсайта http://www.flylady.net/d/getting-started/, където могат да бъдат намерени съвети и насоки за прилагане на системата Fly Mama.
-
Как мога ефективно да организирам готвенето и храненето на семейството, когато съм работеща майка?
-
Как можем ефективно да поддържаме чистотата и организацията в дома си, особено с малко дете?
-
Как мога да вакуумирам храната без специална машина за вакуумиране на буркани?
-
Как можем да се справим с недоспиването при връщане на работа след отпуск по майчинство?
И лука беля, и чесъна и ги режа на кубчета, и чушката мия и режа на кубчета, изобщо за мен подготовката на тази основа за манджи си е едно 10тина минути.

Абсурд да сготвя манджа, която ще ме върже повече от 5 минути да се въртя около котлона, затова харесвам кукърите, не бъркам, не наглеждам, не пръска наоколо, не треперя да не загори.....толкова съм свикнала така, че онзи ден за малко да изгря едни пържоли на фурната, нямам навик да следя време

Аз съм с мултикутър и почти не се усеща миризма, но той ми стои под абсорбатора и абсорбаторът съответно е включен.....