Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е системата Fly Mama и какви ресурси са налични за нея?
Как мога ефективно да организирам готвенето и храненето на семейството, когато съм работеща майка?
Как можем ефективно да поддържаме чистотата и организацията в дома си, особено с малко дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е системата Fly Mama и какви ресурси са налични за нея?
Системата Fly Mama е подход за управление на времето, който има за цел да помогне на майките да балансират работата, семейството и домакинските задължения ефективно. Някои полезни ресурси включват уебсайта http://www.flylady.net/d/getting-started/, където могат да бъдат намерени съвети и насоки за прилагане на системата Fly Mama.
-
Как мога ефективно да организирам готвенето и храненето на семейството, когато съм работеща майка?
-
Как можем ефективно да поддържаме чистотата и организацията в дома си, особено с малко дете?
-
Как мога да вакуумирам храната без специална машина за вакуумиране на буркани?
-
Как можем да се справим с недоспиването при връщане на работа след отпуск по майчинство?

това все едно аз съм го писала 
На пара правя също различни неща. Мусака съм правила, стана , само запекох за 10 минути заличката , за да хване коричка, но всичко останало си е вътре. Кукъра наистина ме олесни мен от към готвене, за това си позволявам да правя йога например всяка вечер и да готвя здравословно. Това да правя пиле с ориз и да се къпя.....знаеш ли кога ще стане без да загоря, ами никога. Или бухкам супата ии гулаша или там каквото е и заминавам на работа, а мъжът като се върне- готооово , че и топло
Ей вчера дадох пример, сложил лещата, включил я да се свари и като се върнахме вечерта с детето и хоп- ядохме, аз си пекох сирене де, ама аз съм глезла
Явно всички работещи майки сме така, да се чудиш кое откъде да хванеш. Иска се желязна организация. При мен е като при доста от вас, сутрин тичам за работа, вечер тичам да взема детето от градина към 17ч, след което се почва готвене. Готвя всеки божи ден. Такова нещо като готвене в неделя за през седмицата у нас няма как да стане. Ние сме почти маниаци на тема здравословно хранене и готвено от вчера много рядко някой да яде. Единствено като готвя за вечеря оставям и по една порция за мен и мм да си носим в офисите за обяд на другия ден. Сутрин ставам в 5.30, всяка сутрин, правя им закуски, защото като се събудят и са гладни, а закуската в градината е чак в 9. Правя смутита (отнема си време) да си носим в офиса и така. Чистя по-рядко през седмицата и по-основно веднъж през уикенда. Пералнята пускам в четвъртък и петък и така в събота всичко ми е изсъхнало и подредено за гладене. Аз пък обичам да гладя, пускам си някой филм и си гладя