Бебешката количка - цяла наука за второ висше №33

• 94 795
  • 805
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не е проблем, чупката наистина е много лека, а дори при деца с рефлукс се препоръчва  30 градусов наклон.
Ако Евото ти е харесало - вземи го.

# 451
За №2- гледах модел Mutsy Evo, много компактен и лек (8 кг) и много ми допадна. Гумите разбрах, че са силиконови и не знам това дали е ок. След това гледах x-lander (не знам конкретен модел), но доста приличаше на Mutsy. Гумите обаче бяха помпащи се.
Терен- софийски разбити тротоари + гора с корени и камъни (парк) и т.н.
Аз се отказах от помпащи се гуми, заради това, че са по-обемни и тежки, шаситата на такива колички изобщо не ми се събират в асансьора. Предпочитам да са с полиуретанов пълнеж гумите, тъкмо да не се занимавам с пукнати. Имай предвид, че не само гумите са важни при такъв терен, ами и окачването, трябва ти шаси с читави амортисьори. Evo-то не е лошо, на мен много ми харесва urban nomad модела, но ако е на промоция, че иначе е много пари. Аз не му харесвам сенниците, но може да се сложи допълнителен, предполагам.

# 452
  • Варна
Не е проблем, чупката наистина е много лека, а дори при деца с рефлукс се препоръчва  30 градусов наклон.
Ако Евото ти е харесало - вземи го.

Angel_Dust не чак 30 градуса Simple Smile
10 градуса е добре за рефлукса

Между другото на Evo-то теглото му не е 8 кг. както е написано по - горе.
Това вероятно е теглото само на шасито с гумите.
Ако не се лъжа общото тегло със седалката е 11-12 кг.

# 453
  • София
до 30-тина си е... единствената подробност е, че не е чупка, а цялостен наклон.

# 454
Дъщеря ми я отгледах в количка без кош за новородено, имаше си наклон, но смятам че дори ѝ беше по-удобно. Аз ѝ постилах една пелена. Simple Smile

# 455
Здравейте момичета,
Имам питане към мами ползващи колички на Jane, шасито на crosswalk съвместимо  е със всички модели кошници за кола на същата марка  newsm78

# 456
  • Варна
Здравейте момичета,
Имам питане към мами ползващи колички на Jane, шасито на crosswalk съвместимо  е със всички модели кошници за кола на същата марка  newsm78

да

# 457
Дъщеря ми я отгледах в количка без кош за новородено, имаше си наклон, но смятам че дори ѝ беше по-удобно. Аз ѝ постилах една пелена. Simple Smile
Тоест мога спокойно да мина и без кош за бебе, още повече, че го чакаме в най-голямата жега.
Мерси!

# 458
Определено да.

# 459
  • Русе
Здравейте, до скоро бях убедена, че моята количка е Stokke Scott. От едно известно време започнах да се заглеждам по Cosatto Woop tropicco. Моля за мнение, с марката изобщо не съм запозната.

# 460
Има ли отделна тема за триколките или тук ги коментираме?  bouquet

# 461
  • ту тук, ту там
Здравейте момичета,
да

Имам подобен въпрос за Jane: седящият вариант на Jane Rider може ли да се сложи на Jane Nomad? Странен въпрос, но нали са с pro fix, затова ми мина през ума да питам.

И още нещо: има ли някакъв спрей, с който мога да боядисам избеляла текстилна част на Jane Nomad?
Благодаря предварително! 

# 462
  • Варна

Имам подобен въпрос за Jane: седящият вариант на Jane Rider може ли да се сложи на Jane Nomad? Странен въпрос, но нали са с pro fix, затова ми мина през ума да питам.

И още нещо: има ли някакъв спрей, с който мога да боядисам избеляла текстилна част на Jane Nomad?
Благодаря предварително! 

Мисля, че не.
Nomad e предвидена да се ползва с друг тип седалка, която се монтира на шасито посредством капси и коланчета и няма възможност да се поставя в двете посоки.
Не съм сигурен (май преди време адаптерите бяха по - различни) но дори да монтирате седалката от Rider, поставка за крачета вероятно ще опира в поставката за крачета на шасито на количката.
Отделно от това не е ясно какво точно ще се получи с широчината на седалката, че Nomad си беше по - широчка.
Да не говорим, че ще прилича на събери чарк с разни свободни капси и т.н.

Защо просто не си купите някоя по - запазена количка втора употреба (ако бюджета не позволява нова).

# 463
  • ту тук, ту там
Благодаря, РОШКО. Имах същите притеснения.

# 464
Имам номад и съм почти сигурна, че друга седалка освен неговата си, не може да се сложи.
Обаче на Номада може да се сложи кош Матрикс и ако седалката на Райдъра се слага като матрикса, може и да може, но е съмнително.

Общи условия

Активация на акаунт