Операция на миома 3

• 107 805
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Може и да не ми е за тази тема въпроса, но имате ли представа колко време след направлението за хоспитализация имам право да взема от джипито направление за преглед при гинеколог ? Или те нямат общо  newsm78

# 376

Момичета, току що се връщам от лекар и още не мога да повярвам какво се случва!
9.40 на 8.47 са размерите на гадината. Толкова скептично съм настроена към алтернативната медицина, че просто не съм в състояние още да го асимилирам...
Миналата година по това време беше 16.5 см! Едва успяваха да я хванат на ехографа, сега си излезе на екрана съвсем спокойно Simple Smile

Искам да ви благодаря за тази година, в която бяхме заедно и ми действахте толкова успокоително bouquet

Продължавам напред с билките, пък каквото стане...

# 377
Оставяш ли я?
Моята е 8/7 (или беше толкова лятото), но аз вече психически се настройвам да я махам ако му предложат (и не е коремна).

Мислете ме за луда - но ми се иска да си остана малко вкъщи и да не пътувам по 2 часа на ден и да си видя децата ... #Crazy

# 378
Не се сърди, човече. ..браво!
Моля да споделиш за билките.
И аз от декември съм с тях - примам тинктура от турта, невен и червена детелина. На ден по 2 ч.л. трябва да е по 3-4 ч.л на ден , но получавам главоболие  (може утре да пробвам пак)
И от време на време си правя чай турта и бял равнец.
Идния вторник съм на преглед и ще дом отчет  Praynig
Стискайте палци, моля ! Да се топят!

# 379
О, да! Не намирам никаква причина да рискувам. В България за тези размери, особено раждала, направо ще ми махнат матката и после ще излъжат, че не е имало друг начин. Не ми се рискува...
Пък и така или иначе си работя от вкъщи, не ме блазни болничния  Mr. Green

Live_Love, аз пия билките от аптеката на ул. Поп Богомил в София. Преди много години проф. Илко Карагьозов от Майчин дом ги е изписал на майка ми, тя беше с миома като 4.5 месечна бременност и след тях отърва ножа. Пускала съм я, но ето я пак.
При мен имаше осезаемо облекчение още на 1-2 месец, но моята беше нещо огромно, при по-малки за такъв период едва ли ще се види нещо. Според мен под 1 г. за по-малките няма смисъл да се мери въобще.

Успех! Пиши после  Hug

# 380
Моите бяха малки (най-голямата около 3 см.) и за 3 месеца с билките от тази аптека ги свих под 1 см.
Аз разбрах за аптеката от форума на Зачатие.

# 381
  • София
НСЧ, има много лекари, които няма да ти махнат матката, ако решиш да се оперираш.
Имам спомени, че имаш повече от 1 миома. Тези размери на най-голямата ли са?
Или са ми грешни спомените.

# 382
Да, най-голямата е това, която миналата година с голям зор успяваха да вмъкнат в ехографа, другите 2 преди бяха 5-7 см, сега вече са толкова мънички, че въобще не им обърна внимание Simple Smile

За запазването не знам, 2016-та при всички, при които ходих не обещаха да я запазят, казаха - като отворим ще видим. Освен Горчев, който дори не успя да я обхване цялата, но повтаряше "Ще оправим нещата"...

Ще изчакам още 1 г. на същия режим и ако намаляването е със същите темпове не намирам причина да лягам на масата...

# 383
  • София
Здравейте, момичета!
Аз също опитах няколко месеца на билките от аптеката на Поп Богомил, но без ефект...
Миомата ми беше 5 см, ходих за лапаро в Света Марина при Проф. Томов - оказа се, че е имало още 2 по-мънички, та са махнали и 3-те. Сега се възстановявам, но явно с билките и алтернативната медицина при всеки е различно, като аз наистина вярвам в този тип лечение и през цялото време, докато ги пиех, съм си знаела, че ще ми помогнат...но се стигна до скалпела Simple Smile Войник без рани не може, както ми казват сега.
Обиколих в София още 6-7 лекари - само 2 бяха на мнение да не я пипам, другите казаха, че трябва да се махне за безпроблемна бъдеща бременност. Томов и Горчев ми вдъхнаха най-голямо спокойствие и така се реших.
Пожелавам и на вас правилни решения и много много здраве!  Hug

# 384
НСЧ, поздравление за добрите резултати. Все така добри. Подкрепям решението ти, щом нямаш проблеми.Понякога се чудя, тези размери не създават ли неудобства по време на секс? Не ми отговаряй, освен ако нямаш желание да споделиш нещо по темата. Въпроса е доста неудобен...Аз имам чувството, че в някои пози пречи, а моята едната е има няма 5 см. И друго искам да споделя. Миналата година пих три месеца от тези билки и нямаше никакъв ефект. А може ефекта да е, че не са расли.Не знам. Скоро ще ходя на проф.преглед и тогава ще мисля какво да предприемам.

# 385
Usmivka87, както се видя от kati_v има изключения, но реално при малко жени имат скоростни резултати, особено при малки размери, според мен под 1-2 г. трудно може да се каже действа ли Peace за няколко месеца е излишно да си давате парите.
Важното е, че си решила проблема Hug въпреки че с твоите размери износих и родих дете. Малко съм с предразсъдъци към клиниката в Плевен, бизнесът е основното там, поне с такива впечатления останах като ходих...

Зизу, моята расте към коремната кухина, като водно конче съм  Laughing но нямам проблеми с цикъл и секс. М/у другото на днешния ехограф спокойно се видя и матката (миналата година освен едно гигантско кълбо нищо не се виждаше). И точно това коментирахме, че по никакъв начин не я засяга, затова имам лек и безпроблемен цикъл и нямам дискомфорт по време на секс...

# 386
НСЧ, това е страхотно, направо не ми се вярва, но размерите са факт. При теб явно билките действат, продължавай все така, но моля те, наблюдавай ги Hug

# 387
  • Пловдив
Браво и от мен за хубавите резултати! Дано все така действат смаляващо билките. Аз също вярвам в алтернативната медицина,но се оперирах,защото все още не съм се отказала от идеята за второ дете. Просто нямах време за билки. Вярвам също,че заедно с билките трябва да се промени и начина на живот. Иначе ефект никакъв. Интересно ми е имали жени с миоми,които са вегетарианки. Смятам,че с млякото и месото внасяме голяма доза естрогени в организма ни и той реагира по някакъв начин. Също така има много писано и по темата за ксеноестрогените. Аз няма как изведнъж да променя всичко,но все пак когато всичко е в едни разумни граници може да не ми се появят отново тези миоми. Сега съм в търсене на билки за превенция срещу тези коварни образувания. Вчера ми предложиха една билка,но още я разучавам. Ще споделя като почна да пия нещо.

# 388
Не се сърди, човече не пише ли какъв е състава? Или си крият рецептата  newsm78
Предполагам че са почти като моите + котешка стъпка и още нещо Whistling
Кремс, сподели за коя билка говориш  Peace

# 389
Не се сърди, човече не пише ли какъв е състава? Или си крият рецептата  newsm78

Пишеше ги на моите - те са 2 торби, съдържанието на които се смесва по определен начин. Пише състава, но не и пропорциите.
Надявам се сега са ми подействат по същия начин и да избегна операцията.

Общи условия

Активация на акаунт