Операция на миома 3

• 107 855
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мерси, кремс!
И аз се чувствам ок, не усещам некомфорт, само от време на време ме боли малко като пред цикъл...
Чух дежурната в отделението, каза, че е нормално да има температура няколко дни след операцията, но принципно щом продължава, а и с течение, би било добре да отхвърлят опция да има някакъв процес от операцията. Та се чудя какво да правя...

# 406
И аз поддържах такава след секциото без да имам никакви проблеми.
Но все пак се консултирай с лекаря си, за твое спокойствие  Peace

Скрит текст:
Като заговорихте за здравословен живот върнах време назад и установих, че докато бях пушач гадината не растеше, явно добре съм я тровила  Mr. Green после избуя в цялата си прелест. Това го казвам на шега, разбира се  Hug

# 407
  • Пловдив
Аз след много четене за билката шатавари,която ми препоръчаха като превенция след операцията, реших да пиша и емайл. Получих отговор,който ето какъв е : Нещо не успях да сложа скрийншот:)
Здравейте ,
Шатавари е продукт, които благоприятно повлиява баланса на хормоните в женския организъм и вследствие на това намалява и вероятността от промени дължащи се на хормонален дисбаланс. Продукта е подходящ за Вашия случай в дозировка 2 пъти на ден по една капсула.
Поздрави,
д-р Иван Николов
медицински представител
Аюрведа Шанс ЕООД
София 1606 ул Ами Буе 32
тел 02 9 52 69 21
-------Original Message-------
From: Himalaya Bulgaria
Date: 1.2.2017 г. 19:28:11 ч.
To: ayurveda@ayurveda.bg
И да кажа,че просто споделям информация,която съм научила. На никого не натрапвам мнение.

# 408
Днес бях на преглед, при друг док който ми потвърди че моите екстри трябва да се махнат защото са на лошо място и просто и да има бебе ....то няма къде да се закрепи Sad Малки са ,но пречат.  НА всичкото отгоре НЕ МОЖА да ми види единия яйчник!  Някакви огромни кисти са го скрили  #2gunfire каза , че това си е за лапаро. ...задължително  (пуснахме ROMA INDEX,  в норма е) А за възлите ме остави аз да решавам! И се.чудя какво да правя .
Имате ли болка от възлите? Не знам от кистите ли.боли или.от възлите.  Постоянна болка.  Док каза че е от възлите. Но по време на Ц имам адска пареща болка в яйчника и си мисля, че е от кистите.
Някой да сподели ако е имал или има.болки от възелчета Sad

# 409
  • София
Болки от киста съм имала, от миома - не.

# 410
И аз не съм имала болки. По време на бременността ми бяха казали, че ще са болезнени, но не съм усещала болка.

# 411
  • Варна
Аз имах силни болки при цикъл от миомни възли, кисти на яйчниците не съм имала.

# 412
Имам парене по време на Ц точно в този яйчник където са всички екстри  а през другото време една постоянна болка.
Колко време след отстраняване на възелчетата може да се подновят опитите за бебе? Док спомена нещо от сорта на 8-10 месеца и  #Crazy не ми се иска да е вярно

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 10:12 от Live_Love

# 413
Болки имах, но чак като стана гиганстска, близо 17 см, и то не в нея, а в съседните органи, които притискаше.
Имах обаче много силни менструални болки преди раждането, но такива си имах от дете, без да съм имала миома.
След като родих (секцио) болките изчезнаха. Имам много лек цикъл.
Затова си мисля, че миомите не причиняват болка  Rolling Eyes

# 414
  • Варна
Твоите са от външната страна затова, но моите бяха вътре в матката и пречат при цикъл матката да контрахира и аз си ги усещах точно къде са и двете. Всичко това съчетано и с обилни кръвотечения абе до банята не можех да стигна без да ми потече по краката сутрин кошмар абсолютен. Миомите ми бяха интрамурална и субмукозна.

# 415
Момичета, аз съм с редовен цикъл и НЯМАМ кръвоизливи  Praynig явно защото са малки не причиняват тези неприятности, но болката е постоянна защото и моите са вътре и по-лошото е че много трудно било забременяването заради местоположението им.  Субсерозен възел (2 броя) На вчерашния преглед не коментирахме размерите,  но то явно и не е нужно  newsm78 щом пречат за закрепянето на ембриона  #2gunfire И мисля, че ще се реша да ги махна!

# 416
  • София
Момичета, аз съм с редовен цикъл и НЯМАМ кръвоизливи  Praynig явно защото са малки не причиняват тези неприятности, но болката е постоянна защото и моите са вътре и по-лошото е че много трудно било забременяването заради местоположението им.  Субсерозен възел (2 броя) На вчерашния преглед не коментирахме размерите,  но то явно и не е нужно  newsm78 щом пречат за закрепянето на ембриона  #2gunfire И мисля, че ще се реша да ги махна!

Субсерозните възли се развиват към външната стена на матката!

# 417
Което означава .....?   Embarassed
Аз цитирам какво е писала предната док.  Разбрах че е на най-неподходящо място и изключително много пречи за Б .
Ако е объркала името и ...И аз давам грешно инфо.  Whistling Вчера другия док не и даде име, но потвърди думите на другата гинеколожка за местоположетието и .

# 418
Износих втората си бременност с миоми. Не съм занела какви са точно. Не ми е пречело за зачеване, но създадоха проблем към 6-тия месец, тъй като растяха и предизикваха контракции. Каквито и да са, май е по-добре да ги няма. Успех във вземането на решение!

# 419
  • Пловдив
Моята беше интрамурална и двама доктори ми казаха,че нямам никакъв шанс да износя бебе с нея.

Общи условия

Активация на акаунт