Операция на миома 3

• 107 849
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Може би, когато се оперират негови пациентки.

# 211
  • Пловдив
Здравейте момичета! Днес бях на профилактичен в Торакс Пловдив и ми откриха миомен възел около 5 см. Казаха ми,че ако искам друго дете трябва по най- бързия начин да се оперирам. Лапороскопия в Торакс 550лв,но там никой лекар не ми е познат. Раждах при Велевски ,но той вече е в Селена. Поема ли се от здравна каса нещо и как стоят нещата в държавните болници? Толкова съм притеснена. Изчетох много,но за цени и специалисти за Пловдив не можах да се ориентирам. Искам още другия месец да се оперирам.

# 212
  • МАРС
Почти четири месеца след миомектомията продължава да ме боли като легна наляво, само да попитам дали е нормално?

# 213
Здравейте момичета! Днес бях на профилактичен в Торакс Пловдив и ми откриха миомен възел около 5 см. Казаха ми,че ако искам друго дете трябва по най- бързия начин да се оперирам. Лапороскопия в Торакс 550лв,но там никой лекар не ми е познат. Раждах при Велевски ,но той вече е в Селена. Поема ли се от здравна каса нещо и как стоят нещата в държавните болници? Толкова съм притеснена. Изчетох много,но за цени и специалисти за Пловдив не можах да се ориентирам. Искам още другия месец да се оперирам.

Здравей!
Следя темата от скоро, тъй като началото на септември изгубих силно желана бременност заради миомен възел, който много порастна за кратко в първите седмици на бременността. По спешност за задържане лежах в Торакс. Нещата приключиха негативно за мен, но съм доволна от всичко и всички в тази клиника. Сега ми предстои отстраняване на миомата, което хич няма да е лесно. Естествено в "Торакс" ми предложиха да ме оперират, но за сега съм се насочила към София, клиника "ВИТА".
Успех!

# 214
колко е била миомата преди да забременеете?
Съжалявам за случилото ви се и ви желая успех!  Hug

# 215
колко е била миомата преди да забременеете?
Съжалявам за случилото ви се и ви желая успех!  Hug

Беше почти 50 мм. Но всички, които ме наблюдаваха казваха "Давайте, давайте за бебе...Имаме пациентки с по 8 - 9 сантиметрови миоми и си родиха живи и здрави бебчета". Общо взето е въпрос на късмет, разположение, големина и възраст на жената според мен. След забременяването за 1 месец стана 75 мм..

Последните два месеци бяха на тъжните, тежки и отчайващи за мен и мъжа ми.. Sad

# 216
  • Пловдив
Явно наистина е късмет как ще завърши бременност + миома. На мен операцията ще ми е след 10 дни. Страх ме е ,но нямам друг избор.

# 217
  • Пловдив
Бихте ли ми казали на кой ден от цикъла ви беше операцията ? От съществено значение ли е да е до 15-ят ден ?

# 218
  • Благоевград
Здравейте,
следващия месец ми предстои операция при д-р Попов в болница Вита.Моля, някой опериран там да ми пише ( може и на лични ) как е протекла операцията и какво трябва да си нося.Дадоха ми списък какви изследвания да направя, но забравих да питам какво е необходимо да нося.
Благодаря ви предварително.

# 219
Здравейте,
следващия месец ми предстои операция при д-р Попов в болница Вита.Моля, някой опериран там да ми пише ( може и на лични ) как е протекла операцията и какво трябва да си нося.Дадоха ми списък какви изследвания да направя, но забравих да питам какво е необходимо да нося.
Благодаря ви предварително.
Утре съм на преглед за определяне на дата за операция при др. Попов. Ще попитам какво да се носи и ще ти пиша като се върна от прегледа.

# 220
  • Далече, далече...
Здравейте,  и от мен! Предстои ми лапароскопия за отстраняване на миомни възли, насочила съм се към Селена – Пловдив. Моля, ако някой се е оперирал там и има актуално инфо за цена , условия и т.н... да сподели. Успех на всички! bouquet

# 221
Здравейте,  и от мен! Предстои ми лапароскопия за отстраняване на миомни възли, насочила съм се към Селена – Пловдив. Моля, ако някой се е оперирал там и има актуално инфо за цена , условия и т.н... да сподели. Успех на всички! bouquet
Здравей,

Клиниката е много добра. Зависи много и от самият опериращ лекар. Аз съм от Пловдив, но се насочих към София.
Късмет!

# 222
Здравей tita ti,
аз също съм от Пловдив, в началото на годината правих операция за премахване на миомни възли, но не се доверих на никой в Пловдив, а я направих в Плевен. Не съжалявам, всичко е ОК в момента.

# 223
  • София
Парис,извинявай за въпроса,къде в Плевен се оперира.В държавната или частната болница и при кой лекар беше.Със ЗК ли и колко си плащала.Благодаря ти Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 224
Здравейте момичета ! Simple Smile
След 10 дни ми предстой операция за отстраняване на миома в Плевен в Университетска болница. Аз съм от Варна и ще пътувам с майка ми, тя ще остане по време на целия ми престой там, та въпроса ми е знаете ли някое прилично местенце за отсядане в града съответно и на прилична цена. Лекарката не спомена нищо за възможност за престой на роднина в болницата, а направо ме насочи към хотел Балкан, но състоянието стаите му изобщо не отговарят за цената си от 60-70 лв на нощувка.

Общи условия

Активация на акаунт