Операция на миома 3

• 107 798
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Малко ме е страх

# 481
  • София
От какво мила

# 482
Ами от това, че пак ми върви много. Може би защото очаквах, че след операцията ще имам един нормален цикъл. За това и питах при вас как в било

# 483
  • София
Няма от какво да се страхуваш,всичко ще си дойде на място.Просто трябва да минат два ,три цикъла мила.Успокой се Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 484
  • София
Inna74, при мен кървенето след операцията продължи може би дори и 2 седмици, но беше слабо и на моменти.
За сега ми е минал само 1 цикъл след лапаро-то - болеше ме много и беше мн обилен...надявам се следващите да са по-поносими, както и чета, че би трябвало да се случи.
Леко възстановяване! Simple Smile

# 485
Благодаря, момичета!

# 486
Имам един въпрос...Може и да е тъпо  да питам , но все пак  Mr. Green ....кървенето след лапарото зависи ли от размера на миомните възелчета?  Или по скоро от това къде са разположени?
Аз реших за махна двете гадинки (въпреки че са малки ) Така и така ще има лапаро за ЕМ , да ги махат и тях.

# 487
  • Благоевград
Аз нямах кървене - миомата ми беше 5 на 4 см на задна стена.

# 488
Да, на задна мисля въобще не правят в България лапаро...
Включвам се, за да кажа, че на мен ми правиха лапароскопска операция на два миомни възела, единият от които на задна маточна стена, с размер 5 см.

# 489
Да, на задна мисля въобще не правят в България лапаро...
Включвам се, за да кажа, че на мен ми правиха лапароскопска операция на два миомни възела, единият от които на задна маточна стена, с размер 5 см.
Херц, разказвала ли си някъде по-подробно?

# 490
Не знам от какво зависи кървенето след лапароскопска операция, но мисля, че при всички случаи го има. При някои жени е по-оскъдно, други като мен обаче нямат този късмет

# 491
Благодаря и на теб за включването! Хубаво е да го виждат тези, на които им предстои, за да търсят второ мнение и опция, освен корената  Simple Smile

Inna74, индивидуални са нещата, но си е нормално да има кървене. Бързо възстановяване!

# 492
Херц, разказвала ли си някъде по-подробно?
[/quote]

Да, писала съм в темата, както и в други, но ако те интересува нещо конкретно, Зизу, с удоволствие ще ти отговоря, за да не търсиш назад.

# 493
  • София
Момичета, колко време след лапаро-то вече понатоварвахте мускулите?
Питам защото аз изчаках поне 1 месец, мина и 1 цикъл (доста тежък) и скоро започнах упражнения в къщи, но ми се появи и течение от време на време. Чудя се дали не съм претоварила коремните мускули и от това да се е получило нещо, въпреки че ми казаха месец без натоварване само, а и на контролния преглед мин. седмица всичко беше ок...
Благодаря!

# 494
При мен минаха само две седмици и аз все още не се натоварвам. Но мисля, че и месец е малко. Изчакай още

Общи условия

Активация на акаунт