Операция на миома 3

• 107 726
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Между другото как ти е хемоглобина?

Не знам, кръвни изследвания не са ми назначили.

# 571
Попитах те, защото беше писала, че си като“ парцал“.И аз бях така чувствах се постоянно изморена. Оказа се, че Хемоглобина ми е 9,при долна граница 12.Три седмици вече пия желазо. Не знам как стоят нещата там с личния лекар, в смисъл какъв е пътя ти до там, но те съветвам ако имаш възможност да си направиш изследвания.

# 572
Попитах те, защото беше писала, че си като“ парцал“.И аз бях така чувствах се постоянно изморена. Оказа се, че Хемоглобина ми е 9,при долна граница 12.Три седмици вече пия желазо. Не знам как стоят нещата там с личния лекар, в смисъл какъв е пътя ти до там, но те съветвам ако имаш възможност да си направиш изследвания.

Мисля да направя като си отида в БГ. часът ми е след това и направо мисля да занеса изследванията, които ще провокират изследвания от тяхна страна най-малкото както се случи с първоначалната ми диагноза за миомата от БГ.
Мога сама да си взема Флорадикс, което се продава масово и е комбинация от желязо, цинк и не знам си какво още.

# 573
Момичета,

имам дата вече - 30 март, при Доктор Кичеков, клиника "Торакс" Пловдив.
Надявам се да потвърдя изключително милите ми впечатления от него и екипа му. Ще е коремна, та после ще видя зор. Очаквам всякакви съвети.
Благодаря ви!

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 13:56 от Cooper JRT

# 574
Успех! Ще стискаме палци! Hug
Колко см е твоята? Имам спомен, че не беше голяма, защо коремна?

# 575
Успех!  Hug

# 576
Успех! Ще стискаме палци! Hug
Колко см е твоята? Имам спомен, че не беше голяма, защо коремна?

Благодаря ти от сърце!!!

Ами може би като при @Krems82 е моето положение. Миомата е силно срастнала на задна стена на маточната кухина. 4,5 см горе долу. Успях да я смаля с билкова тинктура от 7 см, на толкова см направих принудителен аборт заради нея. Според 50 % от лекарите по - добрият вариант при тази ми миома и нейното местоположение е коремна операция. Не за нещо друго, а заради видимостта при рязане и зашиването на матката. За да не се получи "скъсване" на самата матка при следваща бременност.
/Коремно се зашивала здраво на нещо като 3 реда/...

# 577
Силно ще стискам палци за 30-ти, дори и да съм в упойка тогава  Joy
Всичко ще бъде наред.  Hug

# 578
  • Пловдив
Стискам палци и аз. Успех и бъди силна  Hug Hug Hug

# 579
Здравейте момичета, изчетох почти изцяло и трите теми, но никъде не намерих информация за д-р Марков от Военна болница във Варна. Аз съм на 52 г. и ми предстои операция на три броя миоматични възли, доста големи - 11/9, 7/7 и една по-малка. Доброто в цялата работа е, че и трите са на външнaта стена на матката на краче. Гинеколожката ми препоръча д-р Марков, тъй като този тип миоми били по-лесни за отстраняване, а и не виждала нищо обезпокоително, за да ме праща в Плевен или в София. Отгледала съм си ги поради немарливост и най вече липсата на каквито и да е симптоми. Имам редовен цикъл без болки и обилни кръвотечения. Имам две големи деца, нямам намерение на тези години да имам още, но предпочитам да ми се запази матката и цикъла, ей така заради емоционалното ми състояние на жена. Според гинеколожката ми, това не е проблем, щом са извън матката. На 27 март имам час за преглед с направлението и снимките от видеозона при д-р Марков. Молбата ми е, ако може да ме насочите какви въпроси да задавам, както и мнение за този лекар. Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 13:17 от nevena65

# 580
Невена, аз също съм от Варна. Д-р Марков е един от хвалените гинеколози в града ни. Аз не съм ходила при него понеже когато се опитвах да си запазя час имаше наплив от пациентки и трябваше да чакам доста.. но това беше преди 2-3 години. Сега не знам как е. Аз моята операция я правих в Плевен по препоръки на 3ма други гинеколози яъв Варна. Думите им бяха " тук докторите не пазят матката " Аз не посмях да се доверя на никой във Варна, дори и на лекар от София, който идва за операции в АГ. Отидете на преглед при Марков и вижте как ще се отнесе с вас. Пожелавам ви късмет!

# 581
Невена, аз също съм от Варна. Д-р Марков е един от хвалените гинеколози в града ни. Аз не съм ходила при него понеже когато се опитвах да си запазя час имаше наплив от пациентки и трябваше да чакам доста.. но това беше преди 2-3 години. Сега не знам как е. Аз моята операция я правих в Плевен по препоръки на 3ма други гинеколози яъв Варна. Думите им бяха " тук докторите не пазят матката " Аз не посмях да се доверя на никой във Варна, дори и на лекар от София, който идва за операции в АГ. Отидете на преглед при Марков и вижте как ще се отнесе с вас. Пожелавам ви късмет!
Благодаря много за отговора. Така ще направя, ще разчитам на инстинктите си и отношението му.

# 582
nevena65, миоми на краче са най-добрият вариант, няма да има никакъв проблем!
Само съветът ми е да проучиш нещата и с лапароскопията. Според мен в твоя случай може да се избегне коремната операция.

# 583
nevena65, миоми на краче са най-добрият вариант, няма да има никакъв проблем!
Само съветът ми е да проучиш нещата и с лапароскопията. Според мен в твоя случай може да се избегне коремната операция.
Да, задължително ще разпитам, въпреки, че се съмнявам при този размер на миомите, че ще се напънат да ги режат на парчета. Ще пиша след прегледа какво е положението, даже заради това да има инфо за жените от Варна. Благодаря ви за отговора  Simple Smile

# 584
Момичета, записах си час на частно за понеделник, за гинеколог. Не ми се чака до 9/06 поне да ми каже какви са ми опциите. До тогава съм в неведение за каква операция става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт