Операция на миома 3

• 106 915
  • 754
  •   1
Отговори
# 705

nevena65,
бързо възстановяване Hug и не се мъчи, поискай някой от близките ти да ти донесе пържолка Sunglasses

Днес ми е 12ти ден от операцията и се надявам, че нещата вътре зарастват успешно Rolling Eyes
Как се чувстваш? Ще зарастват, къде ще ходят да не зарастват  Hug

Добре съм! Почти не усещам болка вече, дърпа здраво в някои позиции, но е нормално. Мина и 1вият цикъл, всичко беше добре. Много се уморявам, вяла съм и леко апатична, което за мен е изкличително нетипично, но сигурно е в реда на нещата. От домакинството съм си оставила само готвенето Laughing. Другото Петър го прави в нас, и леки други дейности, но без тежки вдигания, напъни и насилване. Но не съм излизала на дълги разходки, умората ми е в повече. Гравитирам около топли и меки повърхности основно, но не мързелувам, и не се залежавам, и без това кръст и гръб ме боли вече ха ха ха...

Желая на всички да са бързи във възстановяването, здрави, а на тези, които предстои - смелост. Никак не са тежки болките. Само търпение трябва да има Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 706
Само така  Hug
Успяваш ли вече да спиш на една страна? След секциото установих, че в момента, в който се престраших да го направя придърпванията и дискомфорта изчезнаха много бързо.

# 707
Само така  Hug
Успяваш ли вече да спиш на една страна? След секциото установих, че в момента, в който се престраших да го направя придърпванията и дискомфорта изчезнаха много бързо.

Човеченце, спя настрани от 2рия ден след операцията. Само първите секунди ме дърпа здраво, после съм Ок.  Mr. Green Heart Eyes Основно спя и нормално и сега настрани. По гръб ме хващат лудите newsm78 #Crazy

# 708
...спя настрани от 2рия ден след операцията...
Ти си герой! Laughing

# 709
...спя настрани от 2рия ден след операцията...
Ти си герой! Laughing
Чак пък Embarassed
Просто съм смела...И знам, че трябва да си помагам сама. Mr. Green

# 710
 newsm44 Момичетааа, изписаха ме и вече съм вкъщи, опъната на дивана , ама не знам до кога ще издържа Grinning Изписаха ми едни инжекцийки за 5 дни за разреждане на кръвта, които ни биеха всеки ден следобяд в болницата. Имаме клиника до вкъщи и тъкмо ще имам повод да се разхождам. В болницата не се спирах и ме бъзикаха, че ще ми включат крачкомер  Laughing Разрезът ми е козметичен, другата сряда съм на контролен преглед, не разбрах ще махат ли конци, ама това няма значение. Чувствам прилив на сили, сигурно дето се отървах от тези гадини. Благодаря ви за подкрепата. Ако някой от Варна има въпроси, насреща съм, екипът във ВМА е уникален. Между другото, всяка трета операция беше влагалищна, явно са специализирани, с епидурална упойка.

# 711
Невена, браво, щом се шегуваш, всичко звучи много добре!
Виртуално те черпя с барбекю от жаркото време в градината вчера! И отлежал Новозеландски совиньон!

чинно пия билките на Не се сърди човечето варя като луда отвари омирисах елитния квартал  Joy сега конкурирам по миризми индийците срещу нас ...
Отчитам като положителен фактът, че има валериана в съставките (от там и миризмата) и мм отбеляза, че можел да се уреди най-малкото с по-спокойна и по-малко командваща жена ... #Crazy

# 712
Невена, браво, щом се шегуваш, всичко звучи много добре!
Виртуално те черпя с барбекю от жаркото време в градината вчера! И отлежал Новозеландски совиньон!

bouquet ох, как обичам да ми мирише на барбекю, благодаря ти cheers

# 713
newsm44 Момичетааа, изписаха ме и вече съм вкъщи, опъната на дивана , ама не знам до кога ще издържа Grinning Изписаха ми едни инжекцийки за 5 дни за разреждане на кръвта, които ни биеха всеки ден следобяд в болницата. Имаме клиника до вкъщи и тъкмо ще имам повод да се разхождам. В болницата не се спирах и ме бъзикаха, че ще ми включат крачкомер  Laughing Разрезът ми е козметичен, другата сряда съм на контролен преглед, не разбрах ще махат ли конци, ама това няма значение. Чувствам прилив на сили, сигурно дето се отървах от тези гадини. Благодаря ви за подкрепата. Ако някой от Варна има въпроси, насреща съм, екипът във ВМА е уникален. Между другото, всяка трета операция беше влагалищна, явно са специализирани, с епидурална упойка.
Браво, Невенка! И аз съм у дома от миналият понеделник!  bouquet bouquet bouquet Сега само търпение и здраве да имаш!

На мен инжекциите, които ми биха за разреждане на кръвта, ми казаха, че повече не трябва след Операцията да правя. Било предостатъчно каквото слагат newsm78

# 714
Браво, Невенка! И аз съм у дома от миналият понеделник!  bouquet bouquet bouquet Сега само търпение и здраве да имаш!

На мен инжекциите, които ми биха за разреждане на кръвта, ми казаха, че повече не трябва след Операцията да правя. Било предостатъчно каквото слагат newsm78
явно различно действат, а и аз имам някоя и друга разширена вена, може би за това. Радвам се, че и ти си ок, абе махнахме ги тия злини от телата си, аман newsm18

# 715
nevena65, бързо възстановяване и да си починеш докато си вкъщи, спокойна вече, че всичко е зад гърба ти  Hug
Между другото, всяка трета операция беше влагалищна, явно са специализирани, с епидурална упойка.
Това зависи от разположението на миомите.

чинно пия билките на Не се сърди човечето варя като луда отвари омирисах елитния квартал  Joy сега конкурирам по миризми индийците срещу нас ...
Отчитам като положителен фактът, че има валериана в съставките (от там и миризмата) и мм отбеляза, че можел да се уреди най-малкото с по-спокойна и по-малко командваща жена ... #Crazy
Ъъъ, в моите няма валериана, на нищо не миришат, на обикновено билково чайче... Rolling Eyes

# 716
Не се сърди човече, има има, виж 1-а част, 6-тата билка валериана!
На мен понеже всички билки ми миришат на гадно и не съм във възторг от миризмата ...
чай пия в изключително редки случаи ... даже май въобще не пия по принцип.

# 717
Права си, освен за гинеколог съм и за очен  Mr. Green

# 718
Права си, освен за гинеколог съм и за очен  Mr. Green

Човече, от мен имаш най - красивите слънчеви очила Heart Heart Heart

# 719
Здравейте!
От моята лапороскопска операция минаха 38 дена и вече работя..още чувствам придърпвания,но ме притеснява че от два-три дни ме приболява самия мускол на корема,даже нещо като паренеот ляво много,от дясно по рядко...много неприятно и сега видях че от ляво имам лека подутина и леко синкав цвят като че съм се ударила,а се пазя.Някой имал ли е от вас такова оплакване....трябва ли да се притеснявам...

Общи условия

Активация на акаунт