Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Кои ароматизатори са хубави, от тези с изпарение чрез пръчици и във всеки магазин ли ги има на Лили?
И в дм има такива, но нямам лични впечатления  Rolling Eyes.
Пробвала съм други дифузери с пръчици и носят дълготрайно аромата.
Колко струват (мл) и къде се предлагат, значи и ДМ, ок.

Ароматизаторите с пръчици си купувам от ДМ, обожавам ванилията, мирише деликатно, но се усеща, а не като тоя Air wick-а дето като пръсне и се задушаваш. Tired
Бубанка тия масла много интригуващо ми звучат, ще взема и аз някое да пробвам.
Точно затова се отказах от тези, а и чух че не били много полезни, гледам да няма много химия, а и не търся толкова силни.  Peace

# 271
  • Бургас
А тези масла имат ли парабени в състава си.

Ами ще ме извините за невежеството, но честно казано, не знам. Така като чета сега състава, май нямат, но ако ме насочите какво точно трябва да пише /парабени или нещо друго като съединение/, ще ви кажа със сигурност.  Peace
Относно ароматизаторите с пръчици - и аз ползвам такива в къщи, но не съм пробвала тези на ДМ. Купувам си предимно от магазините, които продават имитационна парфюмерия - Рефан, Баргело и Лорис. Техните аромати са по-силни и не миришат чак толкова синтетично, както други, които съм взимала от Лили /български и едни италиански, но не им помня имената/, а също и от jysk - тяхната Ванилия се оказа нещо ужасно. Освен това много често използвам и наливни пафюми, които са ми омръзнали и няма да нося - изливам ги в шишенцата на ароматизаторите, идеални са за целта.  Grinning

# 272
  • Стара Загора
Ароматизаторите с пръчици си купувам от ДМ, обожавам ванилията, мирише деликатно, но се усеща, а не като тоя Air wick-а дето като пръсне и се задушаваш. Tired
Бубанка тия масла много интригуващо ми звучат, ще взема и аз някое да пробвам.

Ами аз не мога да кажа, че се задушавам. А и стаите ми са големи, така че аромата се усеща напълно нормално в тях. Не искам да ходя до ароматизатора, за да го усещам. Crossing Arms

# 273
Аз имам електрически ароматизатор в тоалетната, а тя е 75/135/260 см Crazy и не се задушавам! Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 14:52 от Бижy

# 274
  • Стара Загора
Ето на... не съм луда значи. Laughing
Аз единия на Air Wick съм го сложила в спалнята, която е около 3х4 (3,60 висока) и в дневната, която е почти двойнa, имам на Glade (Relaxing Zen Heart Eyes) и нито един от двата не ме задушава. Точно нормално си се усещат. Peace

# 275
  • Бургас
Ивче, Бижу, съгласна съм с вас. Аз също не се задушавам и от време на време си купувам пълнители, за такива, които пръскат, защото и от тях имам.  Laughing Просто не съм много редовна и често нямам месеци наред.
Ароматизаторите с пръчици са наистина с много по-деликатен аромат. Усеща се, но най-вече около тях. Няма как да разпръснат така добре из въздуха, както пръскалата и електрическите.

# 276
Минах светкавично за консерви през ДМ и защо не отивам направо при тях, ми така, заобикалям из далече покрай всички стелажи, не знам Thinking ама True Match е намален от 27 и нещо си на 20 лв! Сега вече ще спя спокойно, имам си резерно шоше Crazy че го и платих с картата на миУото, съвсем съм на кяр! Twisted Evil
Та, този, наистина хубав фдт, е намален доста, затова влязох в темата - да кажа. Flutter

# 277
бърз отчет:
Ди, гледах днес в аптеката Еудермол 8 за много суха кожа - парафин, силикон, два парабена в състава
взех си на Перфект маслото за тяло с ванилия и оризово мляко, мирише божествено на бисквитки; утре ще го снимам, също и състава ще дам, цена 5.90 лв.
имаше и вариант с шоколад и с нещо друго от типа на "луксозен аромат с блестящи частички", забравих точната формулировка  Blush

# 278
Някой беше споделил, че от True Match му излизат пъпки. Дали с новата формула ще е така? И като цяло не мога да си избера фон дьо тен и се чудя дали в Лили или ДМ ще ми дадат да си отлея някъде?

# 279
  • Варна
Предполагам, че е коментирано назад, но все пак - True Match силно покривен ФДТ ли е?
Хич не ми трябва нов всъщност, но  Rolling Eyes

Видях, че Ревлон са започнали да внасят новите си спирали - https://www.bonjour.bg/categories.php?CategoryID=71
Дано скоро се появят и в Лили, бих ги пробвала.

# 280
Те са заредени вече, днес приятелка си беше взела цели две  Mr. Green пробвах розовата и ми спласти миглите. Интересна ми е лилавата

# 281
  • Варна
Еееееее, няма нея да купувам значи, когато й дойде времето.

# 282
Бубс smile3525
В интерес на истината, толкова пъти съм го купувала Еудермол-а и никога не съм се заглеждала в състава ooooh!

Искам да благодаря най-сърдечно на всички за отзивчивостта и предложенията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 283
Предполагам, че е коментирано назад, но все пак - True Match силно покривен ФДТ ли е?
Фдт е течен и с много фина текстура. На мен ми изравнява тена, не смятам, че е много покривен, но не мърда цял ден след нанасяне. Не ми излизат пъпки, намирам го за много добър. Дори напоследък кожата ми е в по-добър вид.

# 284
  • София
Хаха ма много ме развеселихте значи, само казах думата "задушаваш" и глей кво става. Joy
Не си представяйте, че на всяко пръсване на ароматизатора припадам от задушливият аромат Laughing. Исках да кажа, че са доста по силни в сравнение с пръчиците и честно като пръсне в коридора, аромата влиза в кухнята през затворената врата и мирише стабилно. И в офиса миришеше доста, въпреки че едната стая беше доста голяма. В тоалетната имам малък цвръцльо и той е силен, ама аз пръскам и излизам. Grinning
 Та сега в коридора си стърчат пръчиците, онзи задушливият е изключен и като се прибирам в къщи или като минавам през коридора усещам аромата, но приятно, а не натрапчиво.

Та  така, а Бижу ти нали ползваше компактния Тру мач, дето много ти харесваше, какво стана с него, изневеряваш му с течния ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт