Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Като говорите за ароматизатори-мразя ги онези пръскала,но пък мога да погледна пръчиците от ДМ.
Вчера си взех ароматна свещ на Ив Роше от коледната колекция  и крема за ръце от същата колекция.Кремът е първото нещо,което имам на марката и мирише много приятно,но доста силно.Не си представям да ползвам лосион за тяло с толкова силен аромат,ще си карам с Ейвънските и тези на Балеа,мисля да си взема някой сладичък аромат докато е все още хладно.
Вчера си купих и хайлайтъра на Катрис и много ми хареса.Мислех да купувам прочутия Мери,но този на Катрис ми се вижда много хубав.Беше само един останал, май скоро ще намина за втори(дано заредят пак Praynig)Сенките от новата колекция също са хубави,но имат същия ефект като хайлайтъра и не ми се вярва да се продават.Поне аз мисля,че всеки ще предпочете голямата кутийка с хайлайтър взесто мъничка със същия ефект.

# 286
Та  така, а Бижу ти нали ползваше компактния Тру мач, дето много ти харесваше, какво стана с него, изневеряваш му с течния ли? Mr. Green
Ползвам си го. Той ми е походен, в чантата, за поправки. Аз като съм извън вкъщи, съм за 12 часа навън(на работа) и имам нужда от освежаване на фейса след 8 часа някъде.

# 287
Аз ползвам пръчиците на English Home - едно шишенце за около 3 месеца и мирише вълшебно. Не е натрапчива миризмата, не е силна и е доста икономично.
Имам машинки с пръскала в банята и тоалетната, чиито пълнители сменям един път месечно. Преди бях с такива в контакта, които се пръскат - повече ми харесваха, но ги сменях на 20 дни. Излизаше по - скъпо, защото един пълнител е 7лв. Карах така 2 години и минах на тези, които пръскат.

Шишенцата с пръчиците от English Home често ги пускат на 50%, тоест от 20лв на 10лв.

# 288
  • Чукарландия
Шишенцата с пръчиците от English Home често ги пускат на 50%, тоест от 20лв на 10лв.

Къде ги има тези пръчици на English Home? В ДМ ли? Hug

# 289

Къде ги има тези пръчици на English Home? В ДМ ли? Hug
Магазин имат в мол Сердика, и в мол на Люлин, веднага след тунела, срещу магазин Лабиринт. Много са хубави и аз ги харесвам Peace Може да имат и на други места, но аз тези знам.

# 290
  • Чукарландия
Благодаря, Jane2013! bouquet

По нашите земи няма молове. Mr. Green
Ще си купя, ама някой друг път... Joy

# 291
Ако са ти много на сърце, Бел, като мина през Сердика и се опитам да не забравя, ще купя и за теб, и ще ти пратя!   Hug Но минавам рядко през този мол, а люлинският ми е на разстояние почти колкото до вас, ама в обратна посока.  Laughing Обаче са ми интересни тези ароматизатори и ще гледам скоро да се добера до тях.

# 292
English home има и в Ринг мола, има и в Парадайс мол. Аз съм ги ползвала тези пръчки.
Ето ги http://englishhome.bg/products/product/123800
За мен не са нищо особено.
Има ги и по други магазини - от Айко също съм купувала, от Джъмбо и т.н.

# 293
  • Чукарландия
Благодаря, Бижу! bouquet

Но щом ги има онлайн, което е чудесно, мога направо да си ги поръчам, няма нужда да те ангажирам. Hug

# 294
  • Стара Загора
Някой купувал ли е от цветята в English Home, защото отдавна искам и сега гледам са на половин цена. Пише 1 брой обаче и ако е толкова само 1 розичка (12,50), ще ми излезнат солено да си направя цял букет. Tired Laughing

# 295
  • Чукарландия
Не мога да разбера този ROSE АРОМАТИЗАТОР колко милилитра е, това вътре течност ли е, гелообразно ли е?!? Rolling Eyes

# 296
Perfect Масло за тяло с ванилия и оризово мляко, Astera Homeopathica Избелваща паста за зъби с евкалиптов и анасонов аромат - пускам заради състава
маслото мазах снощи, приятно е
пастата още не съм ползвала

Скрит текст:

# 297
  • Стара Загора
Не мога да разбера този ROSE АРОМАТИЗАТОР колко милилитра е, това вътре течност ли е, гелообразно ли е?!? Rolling Eyes

Днес ако не ме домързи ще мръдна до мола и ако никой друг не се включи, ще пиша. Peace

# 298
Течност е вътре, мисля, че е около 100 мл. На мен ми стигна за около два месеца, като бях сложила всички пръчици вътре.

# 299
  • Чукарландия
Благодаря ви! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт