Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Боби, скачай! Мисля че няколко момичета казаха, че стават.
Нямам такава четка, така че малко наизуст говоря Wink
Наистина наизуст говориш! Rolling Eyes
Казах, че не знам дали стават, а аз най-много говорих за четката от ДМ. Сега ще я снимам, щом Bоryana има Орал-Б, ще познае дали накрайниците са еднакви.

Олиото на Вalea обсъдиха малко по-назад и не се внася все още.

ПП. Ето как изглежда накрайника на четката от ДМ
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 15:19 от Бижy

# 196
  • София/Горна Оряховица
Най-вероятно ще стане  Peace . Същата "резба" имат и Oral B. Мога да взема, а така или иначе има на кой да ги предам накрайниците, ако не станат.

Язък за олиото, но сигурно по някое време ще го внесат и тук.

# 197
  • Стара Загора
Момичета, говорите за четки и се каня да ви питам от няколко дни за тези на Парадонтакс (не са електрически). Венците ми кървят и са доста чувствителни, затова ми е много важна главата да е от мек косъм. Пастите за зъби също да стягат. Доста съм чела за тези на Paradontax, но отзивите за гаден вкус ме отказват да пробвам или трябва да се престраша? newsm78

Скрит текст:

Интересуват ме и пастите на Sensodyne с четката в скрития текст. Не са евтини (8,20 в Елитис), а аз много бързо ги хабя и ми се ще да чуя мнението на пробвали. Вкус, степен на почистване и дали са ок за чувствителни зъби. Скоро изхабих водата им за уста, но като за 10 лв, не видях да прави нещо повече от Лидълската, която купувам за 2,20 лв. newsm78

Скрит текст:

Също и видях тази избелващата на Билка, не знам дали е нова, но сега за пръв път я виждам аз.

Скрит текст:

# 198
  • София
Ползвали ли сте хайлайтера на Ревлон? Отзиви?

# 199
  • София
Четката на parodontax при мен беше ужасна без да са ми свръх чувствителни венците . Накрая си купих dontodent с меки или средно меки влакна и е страхотна. Страшно доволна съм.

# 200
  • София
На Сензодин са хубави четките, на Донтодент също, доста съм си купупава от тях, както и пастите им за зъби. Peace

# 201
Момичета, говорите за четки и се каня да ви питам от няколко дни за тези на Парадонтакс (не са електрически). Венците ми кървят и са доста чувствителни, затова ми е много важна главата да е от мек косъм. Пастите за зъби също да стягат. Доста съм чела за тези на Paradontax, но отзивите за гаден вкус ме отказват да пробвам или трябва да се престраша? newsm78...
Солен е вкусът, преживява се.
Дълго време я ползвах, имаше ефект, но не спряха да кървят. Изкупих всички четки на пазара и пак си кървяха. Купих си електрическа най-накрая и с 2 пъти ползване всичко приключи. Стоматоложката ми, при която ходя от 13 години каза, че никога венците ми не са били в толкова добро състояние Simple Smile

На Dontodent не съм ги пробвала, но пастите им са супер Peace

# 202
Пастите за зъби също да стягат. Доста съм чела за тези на Paradontax, но отзивите за гаден вкус ме отказват да пробвам или трябва да се престраша? newsm78
За мен чак гаден не е, по скоро малко странен и солен, но се свиква. Не зная дали ми стяга венците, но с нея съм ги чувствала най-добре. Пробвай, а и често ги пускат на промоция.

# 203
на Астера Парадонт Актив май беше - измих се по случайност с нея, после едно час едва си движих устата, сякаш бях с упойка - изтръпнала, стегната на макс, беше ужас. Но пък ако имате такъв проблем, вероятно ефекта ще ви хареса  Mr. Green Съдържанието на основна съставка алуминий в тези пасти е опасното, обаче  Peace от него идва този ефект

# 204
Момичета, говорите за четки и се каня да ви питам от няколко дни за тези на Парадонтакс (не са електрически). Венците ми кървят и са доста чувствителни, затова ми е много важна главата да е от мек косъм. Пастите за зъби също да стягат.
Синът ми е с проблем с венците, заради травма в детството. Препоръчано му е от няколко стоматолози да се мие с електрическа четка. До сега ползваше четки с въглен и с фини косъмчета по краищата на четката. Ползва паста Лакалуд за стягане. Парадонтакса е като някогашната Поморин, която ние - дъртите помним. Има луга в нея и затова е солена. Ползва и води за уста със стягащ ефект и против кървящи венци. Най-доволен е от водите на Билка. Скъпите, са повече скъпи, отколкото правещи нещо.
Не е алуминий както си го представяте, а алуминиева стипца е съставката, която е естествен природен продукт.

Аз го харесах, iv4enceto_91 каза, че не струва.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 17:04 от Бижy

# 205
  • София
Новата формула на Пародонтакс е силно ментова и не се усеща така солена. Свиква се и не ти прави впечатление и с класическата. Аз я ползвам постоянно, защото почиства много добре и при мен избелва, не заради венците.

# 206
  • София

И сега???!!!  newsm78 Да ги купя ли???  newsm78 newsm78 newsm78

# 207
Ами прочети това-онова, изгледай някое клипче и си реши.

# 208
  • Стара Загора

И сега???!!!  newsm78 Да ги купя ли???  newsm78 newsm78 newsm78

Ами за мен не струва, но това не значи че на теб няма да ти хареса. Зависи какъв ефект търсиш. Аз обичам плътните и по-мазни хайлайтъри. А този е пудрен и нищо общо с хайлайт като цяло. Изчезва с едно забърсване от ръката, т.е. не залепва особено добре за кожата. Този на Катрис макар че е на половина от неговата цена, е по-хубав. Това си е моето мнение разбира се. Peace

Момичета, много благодаря на всички за отзивите. Ще си купя и аз електрическа четка тогава. Щом наистина помага, няма какво да ги заобикалям. Peace

Четките на Донтодент Сензитив съм ги купувала 2 пъти. Добри са наистина, дори повече от прехвалените и 3 пъти по-скъпи Елгидиум. Просто обичам да експериментирам и затова скоро не съм се връщала към тях. Водите им за уста не са лоши също, но те са стандартни и не помагат за венците при мен. Просто освежават.

Пастите на Лакалут не ми стягат. Ползвала съм Флуор и Актив, не повторих. Същото беше и с Астера Парадонт Актив. Един сладникав и леко гаден за мен вкус. Миналия месец изразходих и водата за уста към нея, същата работа. И на Elgidium купувах 2 пъти антиплакова и 2 пъти Sensitive, няма ефект и от тях. При мен не стягат хич. Laughing Най-добрата паста, която ползвам от години и има силен/осезаем стягащ ефект, е на Билка Парадонт. Кълна се в нея. Сигурно съм изхабила над 10 опаковки. Водата за уста към нея обаче така лютеше, че не я повторих. Mr. Green

От водите за уста съм доволна от Листерин. Случайно ми я препоръча зъболекарката, как не бях и обръщала внимание преди това не знам. Онзи ден като бях в Елитис си взех една нова в бяла опаковка, януари я бяха заредили още и търсих отзиви в нета. Пишеше добри неща и взех за проба. А и е изгодна в момента - 500 мл за 5,50. В ДМ същата, но 250 е около 5 лв.

# 209
  • София

iv4enceto_91,  Бижy и на вас благодаря!  bouquet   Докато не не ги купя , няма да мирясам.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт