Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора

iv4enceto_91,  Бижy и на вас благодаря!  bouquet   Докато не не ги купя , няма да мирясам.  Joy Joy Joy

Има и двете пудри в Лили - пробвай едната и другата, ще прецениш коя е твоята. Wink

# 211
  • София

iv4enceto_91,  Бижy и на вас благодаря!  bouquet   Докато не не ги купя , няма да мирясам.  Joy Joy Joy

Има и двете пудри в Лили - пробвай едната и другата, ще прецениш коя е твоята. Wink

В БГ май само 2-те се предлагат! О, гледах ги в петък....тествах...Simple Smile

На Дебора продуктите къде се предлагат сега? Оказа се, че в Лили вече не предлагат на тази марка козметика. Sad Исках да си взема една спирала за мигли.

# 212
  • Стара Загора
Имах предвид да сравниш Ревлон и Катрис. Simple Smile

# 213
На Дебора продуктите къде се предлагат сега? Оказа се, че в Лили вече не предлагат на тази марка козметика. Sad Исках да си взема една спирала за мигли.
Дебора има в Лили The Mall, но не особено богат асортимент. Иначе спирали има единични модели тук таме и в други Лили-та. Тази я имаше до скоро в нашето, а там други неща на Дебора няма. Виждала съм само нея и в други магазини от веригата, в които други неща на Дебора не се продават.

# 214
  • София
Утре ще видя този на Катрис, и тогава ще преценя. Благодаря!  bouquet

Бижy, точно тази търся. Имаше много добри отзиви за нея.

# 215
Голям и привидно добре зареден стилаж на Дебора има в една голяма аптека в горния край на Витошка, от страната на магазина на Локитан, май беше до Beauty Zone.

# 216
Аз не я харесах. След един опит я подарих на дъщерята на колежка. Спиралата на четката ми е рехава, а тушът ми е твърде воднист.

# 217
  • София
Аз не я харесах. След един опит я подарих на дъщерята на колежка. Спиралата на четката ми е рехава, а тушът ми е твърде воднист.

Май и на мен няма да ми хареса. С воднистите спирали не се разбиране...миглите са ми с плътен косъм и водниста спирала ако сложа все едно съм без спирала....

# 218
  • на последния етаж
Най-хубавите четки за чувствителни венци са Curaprox Ultra Soft 5460. Ползвам ги от години.

# 219
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абсолютно съгласна, най-добрите четки са това.

# 220
  • Бургас
По препоръка на стоматолога ми и аз ползвам същите четки. Проблемът ми е, че правя кариеси до венеца.

# 221
  • Стара Загора
Най-хубавите четки за чувствителни венци са Curaprox Ultra Soft 5460. Ползвам ги от години.

Къде се продават?

# 222
  • Бургас
В аптеките. По едно време имаше и в Елитис, но не знам дали все още ги зареждат. Понякога има комплекти от 3 броя и излизат на по-добра цена.

# 223
# 224
  • София
Аз пък хич не съм очарована от тези четки, минах си на слима на Колгейт, най ми е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт