Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 362
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора

В аптеките. По едно време имаше и в Елитис, но не знам дали все още ги зареждат. Понякога има комплекти от 3 броя и излизат на по-добра цена.

Благодаря Ви. Ще потърся в Елитис и аптеките. Не ми се поръчва, искам да видя преди да купя. Peace

# 226
  • на последния етаж
От Ремедиум ги купувам аз. По едно време и в ДМ ги имаше.

# 227
  • Стара Загора
Харесват ли ви продуктите на I love...? До сега не съм ги използвала, но гледам, че има промоция в DM (1+1=12.99лв.) и им се чудя, имат много съблазнителни аромати, не че нямам лосиони за тяло (имам доста за изразходване...  Rolling Eyes)

# 228
Нищо особено за сметка на страхотно вкусните им аромати Peace

# 229
  • Бургас
+ 1 Много вкусно миришат, но иначе - нищо, направо мога да кажа, че не си заслужават, поне от това, което съм пробвала, разбира се.  Peace

# 230
чудни аромати, но до там  Peace като ефект никакви ги няма, ако говорим за грижата за тяло/устни. Скрабовете и душ-геловете са хубави, обаче  Peace

# 231
  • Стара Загора
И аз точно това си мислех - че имат готини аромати, но няма да са кой знае какво като кремове за тяло (аз тях си бях харесала). Ще пропусна тази промоция и ще си се мажа с наличните кремове (сигурно имам за няколко години напред).

# 232
Аз не съм ги ползвала, но като им гледам съставите няма да хидратират със сигурност Peace

# 233
  • Стара Загора
Аз имах крем за ръце с манго и папая, но не е нещо кой знае какво. Лека текстура, хидратира средно и не оставя филм. Става, но не е нещо което няма заместител. Grinning

# 234
Моля за идея за суперхидратиращ/подхранващ продукт за тяло.
Без значение от марката и дали ще е лосион, масло и т.н. Омръзна ми да купувам безсмислени продукти, които нищо не правят Sad

# 235
  • Стара Загора
Без значение от марката и дали ще е лосион, масло и т.н. Омръзна ми да купувам безсмислени продукти, които нищо не правят Sad

Масло, лосион, олио? Whistling
Аз харесам маслата на The Body Shop и Casyopeya, лосиона на Ziaja Cocoa Butter, както и на Bettina Barty.
Ако е за продукти само от дрогериите, Жаята я има и бутерите на Balea не са им лоши. Peace

# 236
Бътърите на Алверде пробвала ли си?

# 237
Този препоръчвам.  Peace

# 238
Аз бях доволна от лосионите на Ив роше, млеката на Котидж и лосионите на Микса.

# 239

Масло, лосион, олио? Whistling
Аз харесам маслата на The Body Shop и Casyopeya, лосиона на Ziaja Cocoa Butter, както и на Bettina Barty.
Ако е за продукти само от дрогериите, Жаята я има и бутерите на Balea не са им лоши. Peace
На  Casyopeya съм ползвала крема за тяло с ванилия, пачули и иланг-иланг. Много ми харесваше, но вече е неоткриваем. Маслото за тяло от серията също е хубаво, но много по-трудно попива. На Бетина Барти - лосионите са ми слабички, веднъж купих ултрахидратиращия лосион за тяло (в бурканче), но не успях да го ползвам. Явно не е бил съхраняван правилно, защото въпреки, че беше в срок на годност - миришеше леко на гранясало и беше като пресечено. Не съм повтаряла покупката му.

Бътърите на Алверде пробвала ли си?

И в момента имам два - с макадамия&карите и някакво лимитирано. Добри са, но за поддържаща грижа. За много суха кожа, поне на мен са ми недостатъчни Tired

Този препоръчвам.  Peace
Бижу Hug Hug Hug На Биотен нищо не съм купувала, но ще го погледна, със сигурност.

Скрит текст:
Еdit: Нямам идея какво се случва с кожата ми, но е толкова суха напоследък, че нищо не "работи" върху нея. Дори ползвани, доказани продукти. Снощи ми писна и се омазах с био-кокосово масло. Днес кожата ми е ОК. Прекрасно, само дето въпреки минималното количество престана да мазнее чак към 4 часа сутринта Mr. Green

Огромно благодаря на всички за предложенията. Страхотни сте Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт