Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 495
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Много  ми е интересно ако утре си купя фдт от новооткрития Лили, в който има отстъпка -15% от сметката..ще ми дадат ли -20 или ще ми чукнат -15%?  Grinning

# 481
  • Вестерос
В DM няма Catrice, тази марка се предлага само в Lilly.
Благодаря   bouquet

# 482
Crystal Noir, днес имаше Prrr в новото Лили на ул. Славянска - сбутано между парфюмите, а Meow винаги го има в Лилито на ул. Веслец. На Meow никъде няма тестер да се пробва. На Prrr имаше тестер в магазина на Веслец.
Относно червилата в Лили и ДМ не съм доволна, че се предлагат само едни и същи номера, а другата половина номера все ги няма. От месеци дебна Rimmel Lasting Finish by Kate 104 и все го няма, както и други номера на червила.
Да попитам: четките на Екотул струват ли?  Харесала съм едно трио четки за очи.  Rolling Eyes

Ами може би, защото не се внасят в Б-я?!

Blackstreet не се надявай Laughing отстъпките не се комбинират Tired

# 483
Този хайлайтър на Катрис купи ли си го вече някой?Аз като гладна лисица се навъртвам в Лили-то и няма и няма от новата колекция нищо У нашто село...... Rolling Eyes
Да,аз си го купих.Говоря за голямата пудра,не за сенките.Много мека и лесна за нанасяне консистенция,много красив блясък.Слагам и под веждите и над скулите и стои много красиво.Друг път дебна подобни продукти седмици наред,но този път като по чудо беше останала само една бройка и веднага я грабнах.

От къде си я взе? Да погледна и аз  Mr. Green
МОЛ Галерия(Славейков,Мола,където е киното,а Лили е на първия етаж).То и аз ще дебна за втора бройка,количеството е голямо,а като ефект много ми харесва.

Мерси  Hug И аз започвам да "дебна"  Mr. Green Пробвах тестер в Лили (на центъра) вчера и ми хареса,но нямаха бройки

# 484
Купих си синьо-зеления нов лак на Есенс. Хубав е, интересен цвят, но на моята ръка (с много къси нокти) не стои добре.
Някой взел ли е сивият? Да покаже как изглежда.

# 485
# 486
Ооо, да, благодаря, Bubanka! Ще взема и този!

# 487
 PartyКупих си преди малко хайлайтъра на Катрис,че и със 20%отстъпка!Тъкмо зареждаха новите продукти на стелажа,даже моя си го взех от кашончето...Има още 2 бр-това за Добрич.

# 488
И къде точно нанасяте хайлайтъра, само на скулите ли? Извинете за лаишкия въпрос, но досега не съм ползвала.  Embarassed

# 489
Аз слагам на скулите и под веждите Simple Smile

# 490
И къде точно нанасяте хайлайтъра, само на скулите ли? Извинете за лаишкия въпрос, но досега не съм ползвала.  Embarassed
На изпъкналите части на лицето- скули, нос, чело, под/над вежди, над устната, ъгълчето(началото) на окото.. на клепача също става. Но и много зависи какъв е хайлайтъра, какво искаш да подчертаеш с него и как ще стои на тези места, че може да станеш като диско топко Laughing

# 491
Мерси, момичета!  bouquet Ще пробвам.  Simple Smile

# 492
  • Стара Загора
Докладвам, че в Старозагорското Лили са заредили пак от хайлайтъра на Катрис. Пълен беше картона. Вече има и новите контуриращи палитри - с коректорите и с двете части:

Скрит текст:

Като цяло двата тъмни цвята са слабо пигментирани и стоят като желе, т.е. прозират. За светли или средносветли кожи ще са ок. При по-тъмни обаче няма да личат почти. Средния цвят е типичен за коректор - за тъмни кръгове или леки несъвършенства. Може би ще се доближава до Камуфлажа, но него не съм пробвала и не смея да правя сравнения. Супер пигментиран е той, също неподходящ според мен за жени с повече тен, ще стои .... много Кардашианско. Joy Четвъртия светъл е най-отгоре и се вижда, че и той е светъл като двата тъмни цвята. Хайлайта е подобен на Soo glow на Есънс, но сякаш с повече частички.

Скрит текст:

Не е лоша тази палитра. Аз бих предпочела нея сякаш вместо тази с коректорите. Контуриращия цвят обаче е с текстура като тебешир. Не се рони почти, но стои като креда, ако ме разбирате или както казват някои блогъри/влогъри "chalky". Взема се цвят и не е много блед, но ми е леко странно. Не е така мека текстурата напр. като дуото на Флормар P115 или бронзиращата пудра пак на Флормар. Хайлайтъра е средна хубост. Ок е, ама не е най-доброто. Единичния е по-хубав. Става за дневен грим, може и да се напласти за по-силен ефект. Това важи и за контуриращата част. На снимките съм нанесла по два пъти, с едно загребване е по-слаб цвета.

По 8,19 лв са. Според мен са подходящи за начинаещи или жени, които търсят лесни за работа продукти. Да не може да се прекалява и да позволяват напластяване. С едно загребване съвсем леко да подчертават и да се коригира при нужда.

Този път обърнах внимание и на двата цвята хайлайт сенки - много силно пигментирани са! За хайлайтър са абсурдни, освен ако не сте Снежанки. И трябва да се загребва с четка, която не е плътна, за да отнеме малко цвят. В противен случай ефекта няма да е особено приятен.

http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/senki/detaili/product/hig … shadow-010-1.html

Скрит текст:

# 493
  • SF
Бижу, от София ли си и при каква сума се дава точка? Колко точки не ти достигат? Ще купувам разни неща, а от Ремингтън няма да взимам нищо.

# 494
  • Варна
Мисля, че за похарчени 12 лева дават 1 точка.

Общи условия

Активация на акаунт