Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Ще проверя, мерси

# 511
  • София
Забравих да споделя, че днес си взех мини на прословутия афтършейв балсам на Нивеа. Шишенцето е ню-ню (30 мл), много сладурско и беше само 1,75 в Лили. В ДМ също го има май, но вчера забравих да проверя там.

И аз искам да си взема това мини, но все не го намирам Sad

# 512
Може ли снимка или линк на този афтършейф, че ми стана интересно  newsm78

# 513
  • Стара Загора
Забравих да споделя, че днес си взех мини на прословутия афтършейв балсам на Нивеа. Шишенцето е ню-ню (30 мл), много сладурско и беше само 1,75 в Лили. В ДМ също го има май, но вчера забравих да проверя там.

И аз искам да си взема това мини, но все не го намирам Sad

В нашето Лили имаше доста. Пълно беше, както и с мини пяни за бръснене.

Може ли снимка или линк на този афтършейф, че ми стана интересно  newsm78

Само че е мини размер.

Скрит текст:

# 514
  • София
И мойто е мини, то е толкова икономично, че сигуно ще го ползвам 1 година...
Значиии до нас ще отварят Лили, направо незнам да се радвам ли да плача ли честно... Rolling Eyes
Ми сега всеки ден ще си намирам повод да ходя Tired, я за препарат, я за прах, я за сапунче /уж/, направо  ще си ходя с празни джобове. ooooh!
Едно е да отскачам веднъж седмично, друго е да ми го навират в очите, ми то направо краката ми сами ще вървят натам. Crossing Arms

# 515
  • Варна
Не можах да стигна до Лили днес, недоволна съм Crossing Arms

# 516
  • София
Оф аз забравих какво исках да питам ooooh!..
От кой сух шампоан на Batiste сте доволни?
Препоръчаха ми синия, който е за всякакъв тип коса, ама  нещо не съм чак толкова впечатлена честно казано, да не говорим че след няколко часа започва да ме сърби скалпа, може би трябва да пробвам друг. newsm78

# 517
Момичета, този афтършейв на Нивеа го ползвате като основа ли, защото гледах, че някои влогърки го ползват за това.. та да ви питам дали сте доволни?

# 518
  • София
За основа да, е някои може и след бръснене... Joy

# 519
Следя темата редовно, но от няколко дена се задълбочих в разни мнения, в резултат на което днес отидох до Лили "да поразгледам"  и излязох с 40 лв. по-малко...Бях си набелязала разни неща, като си мислех, че половината няма да ги има, предвид голямото търсене, ама неее. Всичко има тук, ВСИЧКО.
Та, равносметката - новия хайлайтър на Катрис, матиращата пудра на Есенс (тези двете поне ги взех с намаление), спиралата на Мейбълин (пак хвалена тук), балсама-червило на Катрис (тука виновна е Бижу) и боя на Лореал.
Бижу, имаш 3 точки от мен днес 👍

# 520
  • Вестерос
 Joy Съчувствам ти, Бижу е виновна за двата лака на ессенс при мен, както и аз взех на мейбалин спиралата, която последно се обсъждаше  ooooh! hahaha

# 521
Момичета,може ли да ми предложите телесен молив за водната линия на очите от дрогерийния клас ?  Praynig Hug

# 522
  • Варна
Купувайки на бебето мляко от ДМ, мярнах нови серуми и кремове на Билка.
След това разгледах страницата им, допълнили са продуктите си с две серии, от тях предлагат серуми, флуиди, кремове и околоочни, ББ крем, мицеларна вода, кремове за ръце, олио за тяло.
Някои ми се сториха интересни.

# 523
Бижу, от София ли си и при каква сума се дава точка? Колко точки не ти достигат? Ще купувам разни неща, а от Ремингтън няма да взимам нищо.
Да, от София съм. Не ми достигат...13 от 15 точки!  Joy Аз едва онзи ден започнах да ги събирам Crazy
В Сандански съм за три дни и къде се пъхнах днес?!  В ДМ Laughing Забравих си тампоните за сваляне на грим и тоалетните млека, и купих една малка опаковчица дегримьор на Алверде. Току що свалих грима и това нещо ми стегна кожата на лицето след почистването с него. И не мирише особено приятно. Май е с невен, но не ми се става сега да го видя.
Естествено, не можеше само с това да мина и взех русалския лак на Есенс.  Heart Eyes

ПП: Хохо, дочетох ви! Добре, виновна съм за всичко в т.ч. и за глобалното затопляне  Crazy Laughing
Благодаря ви за точките bouquet

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 00:44 от Бижy

# 524
  • Бургас
Момичета,може ли да ми предложите телесен молив за водната линия на очите от дрогерийния клас ?  Praynig Hug
На Голдън Роуз е добър молива. Мисля, че го предлагат в два нюанса. Говоря за тези в новите опаковки. Доста по-меки са от по-старите им.
Като заговорих за Голдън Роуз, не знам дали някой е споделил вече, но консултантите от щанда им, където си купувам, ми казаха, че очакват много нови неща от 22.02. Ще ги зареждат поетапно, предполагам, първо там. Изброиха доста неща, не ги запомних, но със сигурност казаха сенки, спирали, пудри, фон дьо тен, за лакове не съм сигурна....

Общи условия

Активация на акаунт