PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 5

• 77 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Четенето с разбиране явно ти е огромен проблем  newsm78

Eто и Лимона на видео от онази вечер
http://www.lapresse.it/video/taylor-swift-e-calvin-harris-sempre … l-ristorante.html
На третата секунда казва "I am smiling"  Mr. Green , представям си как са му пийнали мозъчето,
като са видяли после снимките, че пуснаха само две  hahaha hahaha hahaha

Забелязваш ли как бодигарда насочва фенерчето само към папарака с камерата,
и после му викат, явно той e бил неповикан и съответно нежелан... затова пък е успял да хване нещо, което не трябвало   Laughing

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 17:32 от Mrs. Swift-Kloss

# 601
  • София
Абе Бум, що си турила Гришката на заглавната страница пък?

# 602
Щото са голяма любов с Никито, много се обичат,
но единствената им почивка заедно до този момент  е била,
когато той играеше в Акапулко, иначе обикновено са на двата края на света.

По едно и също време - той на Карибите, тя на Малдивите;
- той в Калифорния, тя в Австрия и Швейцария.
ЛюбоФ та дрънка  Mr. Green

# 603
  • София
Ми с Мария как изкараха 3 години. hahaha

# 604
Именно   Joy Joy Joy

Забавно съвпадение, наш Григор през януари тази година е бил в същия хотел в в Биг Сур
в който са били Тайчето и Карли края на есента на 2014  Flutter

# 605
Имам само един въпрос към Суифт-Клос - изключваш ли възможността Тейлър всъщност да е започнала да си пада по Калвин?  newsm78

# 606
Абсолютно я изключвам, езикът на телата,
целият този дискомфорт, когато са заедно.
Едвам се издържат един друг.

Когато се пускат само снимки това може да се скрие,
но когато има видео всичко лъсва, как тя се престарава,
а той просто вече дори не си дава зор, единствено иска да избута уговорката до края.

Дори не е въпрос на сексуалност, Тай има химия със Сам Смит или с Ед Шиърън.

Ето примерче за прегръдките и с различни хора
С Лимончо                                                                             С Джъстин

С Руби                                                                                    С Кание

Аз разлика не виждам това е професионалната и прегръдка

И с Карли

# 607
Този сезон на #OITNB Лора май няма да се даде без бой на Руби  Mr. Green

# 608
Споделям една красива и стилна Даянка и снимки от красивата й къща,която закупила за да е в съседство с Тейлърчето преди години, но която за жалост мисли да продава.

ПП Сега си дадох сметка,че гостите на Ди на масата са само жени  Laughing

Скрит текст:

# 609
Даяна Лейн и ...........

Но щом детето на Луи е ПР ход може и неговите да са .Не разбирам от ПР и не ме интересува . Взе да ме дразни ровенето по чаршафите на хората.Оставете ги да си живеят живота.Важното е  постиженията им на сцената.Другото си е техен личен живот и така трябва да си остане.

Хич няма да им се бъркам, ако си държаха личния живот личен. Специално пък за Луи само дето не викнаха папараците да присъстват на "зачеването". Обявиха бебето в началото на бременността (обикновено не го правят заради риска от загуба в такива ранни седмици), Бриана и цялото й семейство се развяват из социалните медии, прави пап уолкс веднага след раждането, хайде, моля те. smile3513
Тъй че остави приказките за личен живот, че ми напомняш на майката на Луи, която реве как искали privacy и после замъкна цялото си семейство в Щатите, барабар с дядото, за да правят ПР разходки, да пуска из СМ снимки на децата й с предполагаемото бебе и строи дядото на Луи да говори за него във видео. Направо ми се повръща вече. Честно казано, ако имам някакви съмнения дали все пак бебето не е истинско, е точно защото е толкова отвратително, че няма накъде.

Малко четиво по темата: http://www.buzzfeed.com/elliewoodward/theres-a-conspiracy-theory … s-fak#.mnBrVX7RZG

# 610
С уговорката, че не съм се задълбочавала в Ларитата като Кати,
Тайчето и Карли ми стигат за уплътняване на времето,
попаднах на нещо интересно около въпросното бебе.

Снимка на бебето постната от майката преди 3 дни https://www.instagram.com/p/BD1jNkygWiE/
Снимка на бебето постната от бащата вчера https://www.instagram.com/p/BD6V1AUL4V-/
Това са две различни бебета!!!

Някой трябва да каже на идиотите от Модест, че мидата на ухото, подобно на пръстовите отпечатъци е уникална при всеки човек и при бебетата не се сменя на всеки два дни.  Whistling
Има страни където за класификация на престъпниците се снимат и ушите

# 611
Тайчето и Лорде на концерт на Ели Гулдинг в LA снощи, били са с Руби Роуз,
която е особено близка с Ели от около 2 месецa насам.
https://vt.tumblr.com/tumblr_o5cy0qYtPS1ttas6a_480.mp4#_=_
Няма Лимон наоколо, нищо, че уж Ели ги е запознала!  Mr. Green

Милитъри куртката на Тайчето пак е подобна на дрешка на Карли.
Подчертавам че, не смятам, че си менкат дрешките, просто пазаруват подобни или по-вероятно си подаряват това-онова, Тай призна за панталоните с ботуши на Тамара Мелон (с които беше на първата разходка пред папараци с Лимона), че са подарък от Карли  Peace

Дотук фенчетата са хванали само веднъж Карли облечена с пуловер на Тай,
и може би още веднъж риза на Карли, с която е била Тай.  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 16:59 от Mrs. Swift-Kloss

# 612
Абе, стараят се, да ти кажа. След една пап разходка, в която фандома се учуди, че бебето не плаче, а на една от снимките му се виждаше лицето, обърнато към силното слънце и то си кротуваше, вчера направиха пак разходка и се чуваше бебешки плач.
Междувременно щастливата мама изцяло си е сменила фасона, явно се подготвя за бъдещи ангажименти:

Не мога да пиша редовно, но по повод речта на Тай и коментара, че било стъпка назад - мисля, че това е прословутата push&pull game. В нашия фендъм я играем отдавна. В общи линии, когато ни покажат нещо свързано с Лари, следва ПР постановка. С наближаването на аутването си личи много ясно. Тай е умна, тя не прави нищо без умисъл. Peace

# 613
Промяната в лицето, обяснява защо Бриана се беше скатала
по време на уж напредналата бременност,
момичето си е правило пластики, браво-браво!  Whistling

Тай е умна, тя не прави нищо без умисъл. Peace
newsm10

# 614
Тейлърчето продължава със смесените сигнали за хардкор-фенчетата:

- на вечеря с Лили в Нобу, където дежурят денонощно папараци  photo
- с камуфлажното яке като на Карли
- с медальончето от "Лимончо" - много ме кефи как използва медальона като заместител, за да не се показва със самия него, а той, милия, втори ден подред яде сам, върти колело и играе тенис на маса с приятелчетата си... Тежък график на заетост  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт