PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 5

• 77 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Три различни пръстена от една линия са на трите снимки. Бижутера е качил инфото оттам се разбра.

Пп Наистина ли очакваш да са им абсолютно еднакви? Или безумно скъпи? При положение, че официално и двечките си имат "приятели"

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 14:43 от Mrs. Swift-Kloss

# 316
  • Berlin
Нищо не очаквам, просто отбелязвам, различни са. На Тейлър е по-различен от на Карли и от сложените снимки и не ми прилича да са колекция, за зелената рокля говоря. Долу, на снимката от списанието е друг пръстен.

# 317
Никъде не съм казала, че са еднакви. На Тай е специално изпълнение, което си е поръчала след фотосесията.
На снимките отдолу са моделите които ние можем да си купим.

После ще сложа снимки на които са с абсолютно еднакъв пръстен, вероятно един и същ.

За дрехите достатъчно постове има назад.

# 318
Мъжкар е Хари, та дрънка. Joy Не знаете ли, че оправя по 420 жени на година? hahaha Всичко, що има вагина и не е над възрастта на майка му, минава под ножа.
И ако не знаете, ей така се носят истинските мъжкари:
Скрит текст:

Само за информация, дънките са женска колекция. Да забелязвате нещо да липсва?  Mr. Green Цял хаштаг имаше по въпроса "Къде е малкият Хари?"

Понеже последния скандал край него са изтеклите снимки от ваканцията му с Кендъл - ей така пък се държи гадже:
Скрит текст:
Каква страст лъха от снимката, какви феромони? Чак хавлийка е турнал помежду им.
Да поясня - снимките се предполага да са лични, тъй като са придобити уж след хакерска атака. Правени са на романтична ваканция на Сейнт Бартс по нова година, където Кени и Хари бяха на романтична почивка в компанията на майките си (!), втория баща на Хари, бъдещият (вече настоящ) мениджър на Хари, Елън и Порша и още доста народ.

От същата серия снимки:
Скрит текст:
Я, какво имаме тук? Опаааа:
Скрит текст:
Хари е толкова уверен в хетеросексуалността си, че не се притеснява да носи гривна с дъгата. Затова и развяваше знамена с дъгата на сцената през цялото време на последното турне. Бихме могли да предположим, че гривната е сложена, за да демонстрира подкрепа за ЛГБТ общността, но да напомня, че снимката е предполагаемо лична, взета е от iCloud-а на майка му и не е предназначена да бъде разпространявана (аз имам собствена теория по въпроса за хакването, но за момента ще се въздържа).

Защо казвам, че ще се аутнe скоро? Защото вече втора година си прокарва пътят към това. Not that important интервюто от 2014 - на въпросът какви качества търсят в едно момиче, какво отговаря Лиъм и какво Хари?
Скрит текст:

Да цитирам Бум, английският е благ език - she лесно се замества с he. Доста пъти и Хари го прави - примерче.

Още едно заместване на текст (обаче за връзката му с Луи няма да говоря, че ще докарам антито до истерия): https://www.youtube.com/watch?v=aREIo3GJvEc Оригиналното изречение е "I'm in love with you and all your little things".

Тай и Карли имат допълващи бижута, тия двамата, които са просто колеги и приятели и мнооого много хет, имат допълващи татуировки:
Скрит текст:
Дотук 6 комплекта, скоро феновете забелязаха, че всеки от тях има съвпадаща половинка от сърце, татуирана на едно и също място:
Скрит текст:
Хари:

Луи:

Нормално за двама хетеросексуални приятели, нали. Laughing
Спирам, че иначе ще стане прекалено дълго. Peace

# 319
  • Разпиляна във въображението
"Малкият Хари" е много малък Хари, но пък размерът няма значение Whistling

# 320
Хич не е малък, Miriel, просто тук се е пристегнал и е използвал специално бельо, за да го скрие, пардон - за да подчертае мъжествеността си  Mr. Green.
Още в Х фактор изтече едно голо фото на Хари, за което наскоро Ед каза, че Хари сам си го е пуснал из социалните мрежи. Миналата година в едно интервю Ед Шийрън каза, че не е писал Little things за Хари, защото неговите "неща" не са малки - http://www.bustle.com/articles/76546-ed-sheeran-says-harry-style … thing-aint-little
Скрит текст:
Ако ти е интересно, разгледай снимките със съответния хаштаг - https://twitter.com/hashtag/harryhasalittlething?f=images&ve … ault&src=hash  Peace

# 321
ХА и тия не са еднакви, грешката е моя, abs, благодаря за конструктивната критика, не бях видяла, че тези са подобни, но два, бях решила, че едната е дала на другата нейния само за повода  Peace

TWINNING AT ITS BEST  Flutter Flutter

Карли - лява ръка, среден пръст

ps това е една от любимите ми снимки, ръката на Тайчето е директно върху тялото на Карли, там пред 4-5 хиляди човека  Whistling

Тайчето - пак лява ръка, среден пръст

Десерт - случайна моделка и някаква си там певица  Whistling

# 322
# 323
Ако някой се чуди каква полза има Лимона да бъде някаква си там марионетка на повикване ето отговора в Гугъл трендс

https://www.google.com/trends/explore#q=%2Fm%2F0288c4g&cmpt= … mp;tz=Etc%2FGMT-3

Мейлите на Сони да го правят суперзвезда са от края на 2013, след дъното през февруари 2014 се наблюдава бурен растеж, след междинен спад началото на 2015, започва връзката със Суифт, абсолютния пик в популярността му е след 17 май 2015 - Музикалните награди на Билборд когато се показаха пред публика с Тайчето.
Всеки един от пиковете оттогава насам, всеки един, е следствие на ПР сценки с Тейлър.
Драстичния спад през февруари 2016 може би дава обяснение защо договора е подновен  Peace

служителите в маркетинга на Сони мислят глобално  Peace

# 324
Аз явно съм недоразбрала: мислех Кейт Стю за би, а тя не е, така ли?
Някакси историята с режисьора ми се стори твърде ужасна, за да е скалъпена.
Може ли малко повече инфо?

А на Зейн съм фенка, така че съм пристрастна спрямо изцепките му.

# 325
Аз явно съм недоразбрала: мислех Кейт Стю за би, а тя не е, така ли?
Някакси историята с режисьора ми се стори твърде ужасна, за да е скалъпена.
Може ли малко повече инфо?

Скалата на Кинси дава доста възможности за бисексуалните, според мен Кей Стю е би- но повече клони към жени, но все пак не я познавам лично  Wink

За снимките с режисьора
http://www.huffingtonpost.com/2012/09/13/kristen-stewart-cheatin … ry_n_1881012.html

Съсипаната съпруга на режисьора скоро се бракува за почти двойно по-възрастния от нея шеф на Епъл Мюзик, същия на партито на внучката на който, Тейлър отиде с мама, татко и Лимон да си празнува РД-то през 2015 веднага щом кацна от Австралия
http://www.etonline.com/news/182313_liberty_ross_marries_jimmy_iovine/

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 19:13 от Mrs. Swift-Kloss

# 326

А на Зейн съм фенка, така че съм пристрастна спрямо изцепките му.

А как си със Зиъм?  Wink

# 327
AW е сложила Кени на корицата на Воуг
Edit:
Кени е на корицата на специална притурка за абонати за Ню Йорк и ЛА. Само с нея, но с доста ограничен тираж.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3506245/Kendall-Jen … star-college.html

52 страници  ooooh! ooooh! ooooh!

Да залагаме ли колко ще са за Хендал?

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 22:26 от Mrs. Swift-Kloss

# 328

Нещо не ми се струва особено достоверна тази история, но пък знае ли човек  Crazy Crazy Crazy

# 329

Сега сигурно ще ми кажете,че тия ножици са също годежни като пръстенът, който Тайлър е дала на оная грозна манекенка?

Бейлис,само ако обичаш по-полека с обидите по адрес на Карли. Naughty
Понеже не си на ясно, искам да те просветля относно гривната на Даяна и медальончето с ножици на Тейлър и тяхното значение.
Ще ти кажа,но ти нали си "нормална" после да не кажеш,че сме извратенячки. Joy

Та така! Не,те не са годежни както ти смяташ,те символизират женската интимност.
Тоест, и двете безмълвно си казват в прав текст с кого обичат да мачкат чаршафите.
Нещо като Хари с гривничката на дъгата.
Но,това са сигнали само за хора,които могат да четат между редовете.
Ако не разбираш нещо,питай чичко гугъл. Peace  

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 08:31 от kaylor_is_love

Общи условия

Активация на акаунт