Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 505
  • 404
  •   1
Отговори
# 300
Не ми се рови в профилите, но като се замисля по-сериозно за впечатления от темите, в които съм ги засичала, Кика и Трой са различни хора - общото е, че са директни до грубост понякога, но още доста потребители са. Имат доста разлики в стил и светоусещане.

Май имаме нужда от тема "Лов на вещици"  Laughing Напоследък все изникват съмнения дали другарчето не е още няколко другарчета.

# 301
една и съща е, леко смекчи тона, защото явно не й се прави нова регистрация постоянно....

Точно същото мисля и аз.  Peace
В КМ е същата ''категорична и нетърпяща възражение'' като Трой. В едни и същи теми се списва. На мен там ми светна лампичката.
Иначе мненията и в КМ  често са и много точни.

# 302

Май имаме нужда от тема "Лов на вещици"  Laughing Напоследък все изникват съмнения дали другарчето не е още няколко другарчета.

Да вършим работата на модераторите ли? Хайде няма нужда.  Laughing

# 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С такова заглавие бързо ще се разгорят кладите Mr. Green.

# 304
Направо се чувствам изостанала с невлизането си в КМ..)))

# 305
С такова заглавие бързо ще се разгорят кладите Mr. Green.

Невинните и без заглавие горят - като се заговори, че си преродената Трой, иди доказвай, че не си.  Laughing

Мен ме бяха набеждавали за Ваня Щерева при първите ми стъпки във форума.  Laughing

# 306
Ама, Ники, това е комплимент за перото ти Mr. Green

# 307
Не, бях заподозряна в пиарство.  Laughing Тогава няколко потребителки почти бяха нарамили факлите и вилите.

И до ден днешен потръпвам като се сетя за тази тема, но не заради съдържанието й, а заради позора, че бях сложила точка в заглавие.  Embarassed За щастие, никой не обърна внимание.  Mr. Green

# 308
Вещичке, сега разбрах коя си..Wink bouquet

# 309
  • Другата България
Направо се чувствам изостанала с невлизането си в КМ..)))
Аз също.
Въпреки, че по едно време пишех в темата за околоочните и там имаше доста добри попадения и отзивчиви мацки.

# 310
Екскуизит, за да няма грешки, ще напиша и в тази тема, че не съм Ваня Щерева или нейна приближена.  Laughing  Иначе и ти на мен си ми много симпатична, но не се познаваме извън форума.  bouquet

А друг профил, освен настоящия си, не съм имала. Така де, да не давам начален тласък на "Лов на вещици" със себе си.  Mr. Green

# 311
една и съща е, леко смекчи тона, защото явно не й се прави нова регистрация постоянно....
Точно същото мисля и аз.  Peace
баннаха ни заедно , мен - за кратко,
но на нея не й беше за първи път, затова за по-дълго,
започна да влиза с този ник, не знам кога го е направила....

# 312
Не, бях заподозряна в пиарство.  Laughing Тогава няколко потребителки почти бяха нарамили факлите и вилите.

И до ден днешен потръпвам като се сетя за тази тема, но не заради съдържанието й, а заради позора, че бях сложила точка в заглавие.  Embarassed За щастие, никой не обърна внимание.  Mr. Green
Коя е темата, разбуди ми любопитството?

# 313
Темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587428.msg18840083#msg18840083

Поредният дисклеймър, че не съм мъжът-автор на статията  Laughing - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587428.msg18870223#msg18870223

Нищо особено увлекателно като тема. Но тази точка, ах, тази точка...  Confused

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 23:22 от Вещица в чужбина

# 314
Нарекоха те "Ники" и май направих асоциация с потребителка с този ник..)

Общи условия

Активация на акаунт